• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

Kizlar gunaydin,

Bugun sabah ekmek almaya giderken nobetci eczane gordum ve dayanadim prediktor'un idrar testini aldim. Bu transferimin 9. gunuydu 8 hucreli embriyoyu 3. Gunde transfer etmislerdi. Asiri yorgunluk, goguslerde sisme ve sicaklik belirtileri oldugu icin testi yapayim dedim. Normalde test gunum 17 Ekim ama dayanamadim ve negatif cikti. Moral bozmaya gerek yok degil mi kizlar? Biraz heyecanim gitti sanirim.:(

yani okuduklarımızı görünce daha erken diyoruz ama benimde artık moralim bozulmaya ve umudum tükenmeye başladı bende bişi hissetmiyorum bu gün 7. günüm 3. gün embriyosu 2 tane 1. kalite biri orta kalite biri sadece ilk 2 gün ilaçlardan ve opu işleminden kaynaklanan ağrılarım oldu o kadar düne kadar çok terliyordum oda bitti.. göğüslerim hala şiş ve acıyor ama oda ilaçlardan diyorum... arada hafif ağrı oluyor kasıkta allahım hakkımızda hayırlı olan neyse onu versin arkadaşım üzülsekte gerçeleri değiştiremeyiz inşallah hayırlısı olur... senin başka ne belirtilerin vardı...

Kizlar gunaydin,

Bugun sabah ekmek almaya giderken nobetci eczane gordum ve dayanadim prediktor'un idrar testini aldim. Bu transferimin 9. gunuydu 8 hucreli embriyoyu 3. Gunde transfer etmislerdi. Asiri yorgunluk, goguslerde sisme ve sicaklik belirtileri oldugu icin testi yapayim dedim. Normalde test gunum 17 Ekim ama dayanamadim ve negatif cikti. Moral bozmaya gerek yok degil mi kizlar? Biraz heyecanim gitti sanirim.:(

canım daha erken bende test yapmayı çok düşündüm ondan forumlarda bu konuyu çok okudum evet bazı arkadaşların idrar testinde erken çıkıyor ama genelde ikizse ve çok az.. genelde herkesin söylediği kanda tespit ettikten 2-3 gün sonra idrarda göründüğü yani canını sıkma moralini bozma sakın.. çok örnek var idrarda negatif görüp kanda hamile olduğunu öğrenen...

yani okuduklarımızı görünce daha erken diyoruz ama benimde artık moralim bozulmaya ve umudum tükenmeye başladı bende bişi hissetmiyorum bu gün 7. günüm 3. gün embriyosu 2 tane 1. kalite biri orta kalite biri sadece ilk 2 gün ilaçlardan ve opu işleminden kaynaklanan ağrılarım oldu o kadar düne kadar çok terliyordum oda bitti.. göğüslerim hala şiş ve acıyor ama oda ilaçlardan diyorum... arada hafif ağrı oluyor kasıkta allahım hakkımızda hayırlı olan neyse onu versin arkadaşım üzülsekte gerçeleri değiştiremeyiz inşallah hayırlısı olur... senin başka ne belirtilerin vardı...

benimde bugün transferden sonra 8. gün , 5.gün emriyosu olduğu için 10.gün kan testine gel dediler yani 2 gün kaldı tık yok aynı senin gibi 2-3 gün çok ağrım sancım vardı göğüslerim şişti o da herhalde ilaçlardan.. artık sadece sağ kasıkta ara ara sancı başka da ne yorgunluk ne uyku hiçbişey yok anacımm....

Merhaba, benim 9.günüm transfer sonrası 17 ekim test günüm .Göbek altında agrılarım oluyor zaman zaman ama geciyor. bU arada bende yerleşme kanaması gibi bir durum olmadı. Gebelik belirtileri için sanırım erken , daha önce doğal yolla gebe kalmıştım hiç belirti olmamıştı.

Merhaba, benim 9.günüm transfer sonrası 17 ekim test günüm .Göbek altında agrılarım oluyor zaman zaman ama geciyor. bU arada bende yerleşme kanaması gibi bir durum olmadı. Gebelik belirtileri için sanırım erken , daha önce doğal yolla gebe kalmıştım hiç belirti olmamıştı.

canım kaç gündür bunu açıklayan biri olmadı bana göbek altı olan ağrını daha açık anlatabilirmisin bendede oluyor arada ve ardından sanki vc. sıkışıyorum kasıklarımda değilde göbeğimin 4 parmak altında oluyor...

Bugün dörde katladım ayşegülllll 74,96 ....... Allahım inşallah böyle devam eder....:)))))9

merhaba, benim 9.günüm transfer sonrası 17 ekim test günüm .göbek altında agrılarım oluyor zaman zaman ama geciyor. Bu arada bende yerleşme kanaması gibi bir durum olmadı. Gebelik belirtileri için sanırım erken , daha önce doğal yolla gebe kalmıştım hiç belirti olmamıştı.

benim oldu canım 8. Günün gecesi başladı tam dört gün sürdü... Bu gün 16. Günüm.12 gün değerim sadece 7 çıkmıştı. Bugün 16. Günüm ve şükürler olsun ki bu gün 75 oldu.... Ve hala hiçbir belirtim yok...

8inde transfer oldu 20 so test tarihim ama carsamba belli olur bence ilkindede oyle olmustu belirti sadece kasik agrisi okadar

benim oldu canım 8. Günün gecesi başladı tam dört gün sürdü... Bu gün 16. Günüm.12 gün değerim sadece 7 çıkmıştı. Bugün 16. Günüm ve şükürler olsun ki bu gün 75 oldu.... Ve hala hiçbir belirtim yok...

dedim sana aysen dimi çok şükür yaaaaaa:))))) çok ama çok sevindim banada dua et ben gün geçtikçe umutsuz oluyorum.. 7. günümdeyim ama çok bariz belirtiler yok arada bazen çok az bişiler oluyor sabah çok aç uyanıyorum ama bilemiyorum yaaaa sana demiştim hislerim senin hamile olduğunu söylüyor demiştim bacım ben boğa burcuyum ve hislrim kuvvetlidir ama kendime gelince yokk bişi hissetmiyorum........

dedim sana aysen dimi çok şükür yaaaaaa:))))) çok ama çok sevindim banada dua et ben gün geçtikçe umutsuz oluyorum.. 7. Günümdeyim ama çok bariz belirtiler yok arada bazen çok az bişiler oluyor sabah çok aç uyanıyorum ama bilemiyorum yaaaa sana demiştim hislerim senin hamile olduğunu söylüyor demiştim bacım ben boğa burcuyum ve hislrim kuvvetlidir ama kendime gelince yokk bişi hissetmiyorum........

cnm benim her an dua ediyorum valla... Her namaz kıldığımda benim gibi olan hasret çeken herkes için....sende bol bol dua et.. Bi de sana söyleyeyim tabi bu biraz inançla da alakalı hz.yunusun balığın karnında iken ettiği bir dua var .. Onu mutlaka oku...

Bugün dörde katladım ayşegülllll 74,96 ....... Allahım inşallah böyle devam eder....:)))))9

maaşallah sana da bebişine de... allah kucağına almayı da nasip etsin sağlıkla inşallah... kıss doktor ne dedi uyuzzz doktorr?? :)

dedim sana aysen dimi çok şükür yaaaaaa:))))) çok ama çok sevindim banada dua et ben gün geçtikçe umutsuz oluyorum.. 7. günümdeyim ama çok bariz belirtiler yok arada bazen çok az bişiler oluyor sabah çok aç uyanıyorum ama bilemiyorum yaaaa sana demiştim hislerim senin hamile olduğunu söylüyor demiştim bacım ben boğa burcuyum ve hislrim kuvvetlidir ama kendime gelince yokk bişi hissetmiyorum........

ay ayşegül bana da bişeyler hisset nolurr... valla çok ihtiyacım varr... :16: :16:

cnm benim her an dua ediyorum valla... Her namaz kıldığımda benim gibi olan hasret çeken herkes için....sende bol bol dua et.. Bi de sana söyleyeyim tabi bu biraz inançla da alakalı hz.yunusun balığın karnında iken ettiği bir dua var .. Onu mutlaka oku...

lailahe illa ente subhaneke inni küntüm minezzalimin.....

Back
X