• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

kızlar eşimin son spermiogram sonucu 400 bin. geçen seferki 900 bine düştü diye üzülüyorduk. gittikçe düşüyor ve bizim doktorumuz tedaviyi erteledikçe erteliyor. bu defa biraz kafam karıştı açıkcası. çünkü etrafımda başka bayram vesilesiyle tedavisi ertelenene rastlamıyorum. bu nasıl iş anlamadım. biz tedaviye başlayana kadar adamda sperm kalmayacak. Allahım sen aklımı koru ya rabbim.
Canım kürlerden özellikle keçibonuzu çok güzel sonuçlar alan arkadaşlarım var denedimiz mi hiç? Pekmezi de çok işe yarıyor. Kendini üzme inşallah hayırlısı ile başlayacak tdavin ve Allahın izni ile güzel sonuçlar alacaksınız umutsuzluk yok canım .

Canım kürlerden özellikle keçibonuzu çok güzel sonuçlar alan arkadaşlarım var denedimiz mi hiç? Pekmezi de çok işe yarıyor. Kendini üzme inşallah hayırlısı ile başlayacak tdavin ve Allahın izni ile güzel sonuçlar alacaksınız umutsuzluk yok canım .

denedik canım ya denedik. umutsuzluğa kapılmamaya çalışıyorum ama işte bir yere kadar oluyor.

Kızlar herkese merhaba,
benim karnım opu gününden beri şiş, nerdeyse 5-6 aylık hamıle gibiyim.pantolonlarıma sığamıyorum. Dr normal dıyor..inermiş..benim gibi olan varmı, karnı şişipte sonra düzelen oldumu? 15 gündür böyle, düzelmeyecek gibi...

heeeeeee ben varım benimde öyleydi allaha şükür indi şimdi 25 gün falan oldu opu olalı şurda 1 haftadır rahatım valla

denedik canım ya denedik. umutsuzluğa kapılmamaya çalışıyorum ama işte bir yere kadar oluyor.

Canim uzme kendini benim esimin de son testi
300bin en azindan 1tane 1,kalite emb.oldu o da transfer
edildi yumurtalarini dolleyecek kafar olsub yeter
biz zaten tup bebegi goze aldik ama bence senin
esinin degerleri degisken
cunku normal yolla da hamile kalmissin tekrR yukselecegini
dusunuyorum olmasa da uzulme benim 12 yumurtam
toplandi 5 tanesi dollendi....

mirage tatlım üzülme bak hani demiştin ya sen bana umut oldun diye inş... sende başka kardeşlerimize umut olursun sıkılma sakın demekki bi yerde vakti var böyle düşün bayram sonrasına geniş geniş başlarsınız inş... bende gidip miniğimin kalp sesini dinlicem teyzesi gelicek inş... bak hepimiz ne yollardan geçtik allah büyük elbet seninde muradını verir bigün muhakkak

kızlar eşimin son spermiogram sonucu 400 bin. geçen seferki 900 bine düştü diye üzülüyorduk. gittikçe düşüyor ve bizim doktorumuz tedaviyi erteledikçe erteliyor. bu defa biraz kafam karıştı açıkcası. çünkü etrafımda başka bayram vesilesiyle tedavisi ertelenene rastlamıyorum. bu nasıl iş anlamadım. biz tedaviye başlayana kadar adamda sperm kalmayacak. Allahım sen aklımı koru ya rabbim.

canım biz de karışım kullandık.bir aktardan ama aktar doktor aslında tıp fk mezunu bn ondan kendm için ve eşim için aldım karışımı ama eşim 2 ay kullndı bnmse yumurtalrım kalitesizdiv bn 3 ay kullndım maşllh 3.de 2 embriyoda tuttu.şuan adam fethiyeye taşındı.karışım 2 ay yetiyor.200 tl iki kişi için 400 tl bn verdim.istersen telini veririm konuşursun

kızlar dun 2 damla kan geldi çok kötü oldum düşük tehlikesi olbilir dedi hep yatıyorum.miss angel sende bişey oldumu cnm

slmm arkadaşlar herkese ıyı haftalar dılıyorummm...bıde bısey sorcam ben lucrınıme bı gun gec basladım yanlıs hesap yapmısım benım gıbı gec baslayan varmı bısey olurmu.....

kızlar dun 2 damla kan geldi çok kötü oldum düşük tehlikesi olbilir dedi hep yatıyorum.miss angel sende bişey oldumu cnm

yok canım allaha şükür bende hiç kanama falan olmadı ama içim içimi yiyo işte taaa bayram sonrasına gidicem ya merkeze ondan önce devlet hast.gidilmiyormuş merkezime tekrar sordum çünkü ya diyom dış gebelikse ama allaha şükür öyle ağrım yok kanamam yok olsa bunlar olurdu dimi aklım karışık yani kuzum

Kizlar bana acil yardim 6ekimde trsnsferim olmustu
bugun ise basladim 10.gun bugun dayanamadim idrar
testi yaptin once bembeyazdi 3 dk icinde cok silik bircizgi
geldi boyle con silik negatif mi sizce bu durumu gorup
pozitif olan var mi dayanamiyorun carsamba kan testi yapcam
Lutfen biri akil versin ilaclarin etkisi olabilir mi
aksam esime de yapcam testi onda da aynisi cikarsa
negatiftir zaten...

negatiftir zaten...

tatlım gidip bi kan testi yaptırsana için rahatlasın silik varsa gebelik var demek ben de yapmıştım çıkmamıştı bişi kanda çıkıyo hemen

slm kizlar benimde bugun 10 gunum bugun adet arim oldu cok moralim bozuldu

hamis olan arkadaslar belirtilerinizi yazar misiniz simdiden cook tesekur ediyorum

canım sıkma kendini kuruntu yapma nerden biliosun öbür ay daha iyi olmayacağini ki bence daha iyi olacak .asıl hadi hemen yapalım diyen doktordan korkmak lazım.
benimde oyle biray ertlendi ama ben hic dert etmedim denizime girdim gezdim tozdum ,iyide oldu sende bu vakti iyi değerlendir.biliyorum bian önce başlamak istiyor insana ma elde ne varsa ona adabte olmamız lazım ,cunku bu bekleyiş bitmio tedaviye başlasan baska seyi bekliosun bekliosunda bekliosun ,en rahatı tedavi oncesi bekleyiş,sporunu yap ,eşinle yakınlaş,işte sen bilirsin neler yapacağini unutun bisüre ,bol bol havuc yedir bide eşine bak cok güzel olacak inaşllah burdan tedaviye iyiki gec başladık arttı güzel oldu dediğini duyar gibiyim şimdiden.Ne demişler geç olsun güç olmasın asıl mesele o ,inşallah cokda gec olmasın tabii,lafım hepimize :))

Kızlar herkese merhaba,
benim karnım opu gününden beri şiş, nerdeyse 5-6 aylık hamıle gibiyim.pantolonlarıma sığamıyorum. Dr normal dıyor..inermiş..benim gibi olan varmı, karnı şişipte sonra düzelen oldumu? 15 gündür böyle, düzelmeyecek gibi...
Canım bende de oldu o şişkinlik baya bi rahatsız etti ilk zamanlar. Ama zamanla hafifledi sende sıkıntı yapma kendine ayağını belini sıcak tut
Şekercim sıkıntını anlıyorum gerçekten ama dur bi bozma moralini bu kadar. Bi düşün hiç sperm çıkmayanlar senin şu anki durumuna gelebilmek için ne çabalar veriyorlar. Umutsuz bi durumun yok.Tamam normalden az bi sayı olabilir belki ama tüp bebek için gayet iyi bence. Döllenmeye yetecek kadar kaliteli olsun gerisi boş.Canını hiiiiç sıkma canım benim.
negatiftir zaten...

Canım idrar testine hiç güvenme. Normal yolla hamile kalınmış olsa adet geciktikten 1 hafta sonra falan anca çıkıyor. Senin için çok erken. Moralini yüksek tut ve kan testi için bekle.İnşallah güzel sonuçlar alacaksın

slm kizlar benimde bugun 10 gunum bugun adet arim oldu cok moralim bozuldu

hamis olan arkadaslar belirtilerinizi yazar misiniz simdiden cook tesekur ediyorum

canım benimde 10.gunum bugun iregl agrı gibi agrı bende de var ustune kahve akıntı var hatta dun kırmızı akıntıda oldu .aradım gel bugun test yapalım dediler ,gidicem aksamustu ,varsa cıkarmış kanda,ben herseye ragmen umutluyum .bugun test yapalım demeselerdi son ana kadar yine beklicektim.ama kahve akıntı ile hamile kalan ok olmasına ragmen ben kendimde iyiye işaret bulmuyorum ,inşallah olur diyorum yine inşallah .bayram oncesi bayram yaparız inşallah =)

Arkadaşlarım şöyle bir genel olarak yazdıklarınıza baktım da özellikle test gününü bekleyenler belirtim yok,ağrım yok falan diye üzülüyorsunuz. Lütfen moralinizi bozmayın. Allah ıma binlerce şükür şuan bebeğim beni ben bebeğimi bekliyorum.Ben sadece opudan sonra biraz ağrı sancı çektim ama transferden sonra hiç bir belirtim yoktu ve hala yok ne bel ağrısı,ne bulantı,ne koku hassaslığı.. vs. Bende sıpa şimdiye kadar üzdü bundan sonra üzmeyecek heralde diyorum:1::1:Yani demek istediğim belirti yok diye kendinizi üzüp bebişinizin tutunacağı varsada stresle bu ihtimali azaltmayın. İnşallah isteyen herkes mükafatını Rabbimden hayırlısıyla alır.

sizce hamilemiyim inşallah öyledir inşallah güzel haber veririm size beni bi sişz anlarsınız.Biraz umutsuz durumdayım ama hala umudum var =) kendi içinde çelişen insan modeli ,bir umuttur insanı yaşatan

bengecen denememde idrar testinde cıkmadı idye cok agladım kendime cok dikkat etmedim yinede ilaçlari kullandım ama sonra test gunu 64 cıktı !! sonra 2 gun sonra 32 oldu kimyasalmiş...diceğim su belki öyle üzmeseydim Allah'tan umudu kesmeseydim olacaktı.kıssadan hisse son ana kadar umudunu koru beybim,gelecek bebeklerimiz inşallah busefer gelirler hayırlısıyla ,

kızlar az önce vc de tuvalet kağıdı ile silince çok küçücük benek nokta şeklinde kırmızılar gördüm ama nedense korkmadım böyle olan varmı aranızda bu gün 8. günüm... ayrıca crımone jel yaparmı bunu bu jel ayrıca su gibi akıntıda yapıyormu bende ara ara oluyorda ne olur bilen varsa aranızda yanıtlayında bende rahatlayım..

kızlar az önce vc de tuvalet kağıdı ile silince çok küçücük benek nokta şeklinde kırmızılar gördüm ama nedense korkmadım böyle olan varmı aranızda bu gün 8. günüm... ayrıca crımone jel yaparmı bunu bu jel ayrıca su gibi akıntıda yapıyormu bende ara ara oluyorda ne olur bilen varsa aranızda yanıtlayında bende rahatlayım..

Canim jel bende de su gibi skinti yapiyo jel kalintilari
da hafif pembe kirmizi geri geldigi oldu merak etme
mutlaka jeldendir daha afet icin de erken burda kanamasi
az az olup hamile olsn aysen arkadasimiz vardi moralini bozma sakin

Back
X