- 26 Haziran 2012
- 4.872
- 576
- 198
canım bazı dr lar istirahat veriyo bazıları gerek görmüyor benim dr um 1-2 gün ağır iş yapma sonra normal hayatına dönebilirsin diyor çünkü hareket etme kan dolaşımını hızlandırdığı için tutunma daha iyi oluyormuş
kimiside 15 gün boyunca yat diyorlar
sen kendini nasıl hissediyorsan öyle yap bence
hayırlısı olur umarım..
arkadaşlar hepinize günaydın. bir soru soracam..araştırdığıma göre transferden sonra bir iki gün doktorlar istirahat veriyo ama sonrasında 1 hafta yatmak lazım felan diye bişey duydunuz mu??
Günaydın hayırlı cumalar bu mübarek günde rabbim hepimize sağlıklı bebekler versin aminnn
raporun cıkması cok uzun suruyormu canım yha ?
merhaba canım.eskiden yatmayı onerıyorlarmış ama şimdı canım 1-2 gun dınlenmeden sonra pek yatmayı oneren yok.gunluk hayatınıza donun dıyorlarmış canım
merhaba canım.eskiden yatmayı onerıyorlarmış ama şimdı canım 1-2 gun dınlenmeden sonra pek yatmayı oneren yok.gunluk hayatınıza donun dıyorlarmış canım
selam kızlar herkese hayırlı cumalar
merhaba kızlarrr bende sizdenim eylülde ilk kez denicez tedirginimm:44:
hayirli cumalar kizlar canim cok sikiliyo zaman gecmek bilmiyo aklimda soru isaretleri dolasiyo korkuyorum
anım evet bende hatırladım tekrar tebrik ederim maşallah:)ben düngaza gelip öyle dedim ama eşimle swot analizi yaptık aksam ve eylulde baslamaya karar verdik .Merhaba denizgel, seninle başka bi topicte yazışmıştık sanırım.Ege ünv.den randevu almayı düşünüyordun.İsrael byde karar kılmışsın anladığım kadarıyla.Hayırlı ve uğurlu olsun inşallah tedavin.Güzel sonuçlarla dön bize. Ege ünv.de genelde 2. gün başlanıyor iğnelere.hatta benim 3. gün başlamıştı.Hiç bir problem yok merak etme.Güneş olayını bende bilmiyorum.İsrael bey bu konuda çok iyi bir dr. diye duydum hep.Hatta bende özel yaptırırsam ona giderim diyordum. Umarım bu defaki tedavin son olur ve topikin ilk tüp annesi sen olursun :)
merhaba kızlarrr bende sizdenim eylülde ilk kez denicez tedirginimm:44:
ben daha önce çeşitli gebelik topiklerindeydim sonra uzun bir süre ara verip tamamen bu pisolijen kurtulmaya çalıştım ve bugün yine baktım bana en uygun olan konuya ben artık sorunumuzu biliyor ve ona göre bir işleme başlıyorum... eşimde hareketsizlik bende tek tüp tıkalı ve tıkalı tüpten içe akan bir sıvı veee çikolata kistlerim var... eylülde tüp bebek tedavisi görücez ama transfer olmayacak döllenmiş yumurtaları donduracaklar sonra ameliyat olcam o sıvının aktığı tıkalı tüpümü bağlayacaklar... sanırım 1 ay sonra falanda dondurulmuş emriyolarımı transfer edecekler... çok zor kızlar bu konu bana o kadar mahrem ki kimseye anlatamıyorum herkese hala bebek için erken masalları anlatıyorum belki yanlış ama ben çok çekiniyorum etrafta tüp bebek yapacaklarmışş lafı duymaya
burda birbirimize destek olacağımıza inanıyorum
Biliyormusun arkadaşım bende de tam tersi..bende anlattıkça rahatlıyorum..bu durum en azından süreci kabul ettiğimi mi gösterir bilmiyorum..bu olay başımıza geldi uçunda ölüm yok.Allah'tan geldi yapacak bişey yok..benimde senin gibi kistlerim var.. aşama aşama gidiyoruz işte..soranlara da öyle anlatıyorum..kabullendiğimi biliyor artık herkes..onlarda kabillendiler..
senin içinde hayırlısını diliyorum..önünde uzun bi yol var..
haklısın gocunacak bişey değil ama ne bileyim ben 2 yıldır uğraştım önce kendiliğinden olur dedim bekledim sonrada maddiyat girince erteledim ve aşılama kurtaracakken iş bu hale gelmiş ve mecburen direk tüp bebekle başlıyacaz zor süreç tek sırdaşım eşim ailem bilse sonuna kadar arkamda olur ama yapamıyorum söyleyemiyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?