kızlar transferden sonra 8.gün kan testim 13.7cıktı nasıl sizce cokmu düşük artarmı acaba
canım çok erken yaptırdın testi bence 10. gün ve 12. gün bir tekrarlaman lazım şu an yorum yapmak çok zor..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar transferden sonra 8.gün kan testim 13.7cıktı nasıl sizce cokmu düşük artarmı acaba
canım çok erken yaptırdın testi bence 10. gün ve 12. gün bir tekrarlaman lazım şu an yorum yapmak çok zor..
canım ostrojen ılaçların yok senın insallah hamışsin
neden 8. gün yaptın çok yanıltıcı olur ama bu var demek :))) yükselmesi lazım madem yaptın.. 10. gün de yap. ikiye katlamışsa bebişin seninledir..
bugun 10.gunum kan verdım sonuc beklıyorum ama bu durumda olup artan vardır heralde dımı 8.gun ıcın iyi bi deger degılmı
evet ama 10. gün ikiye katlaması lazım.. iki gün sonra tekrarla...inşallah olmuştur.. hakkında hayırlısı...
ewet bugun 10.gun verdım kanı daha bılmıyorum sonucu pekı sımdı ıkıye katlamıssa tamamdır yanı dımı
evet tamamdır :))) haber ver....:))))
tatlım teşekkür ederim bende kalitesi için istiyorum zaten çünkü yumurta kalitesi çok etkiliymiş .. bari bu süreçte onu sağlayayım diyorum.. arısütü poeni eczanelerde satılan mı...bi de eşim vita isimli bi tablet getirmiş üzerinde çince yazılar var kore kırmızı ginseng yazıyor çok faydalıymış .. bilmiyorum kullansam mı hem kadın için hem erkek için miş...
ne yapıyorsun araştırmalar devam değilmi.en iyisini bulucaz yada buldukmu dersin memorial tamammıdır.
bugun 10.gunum kan verdım sonuc beklıyorum ama bu durumda olup artan vardır heralde dımı 8.gun ıcın iyi bi deger degılmı
canım ben bugün 23 kasıma bilet aldım inş. memoriale gideceğim ben doğruyu bulduğuma inanıyorum
canım ben bugün 23 kasıma bilet aldım inş. memoriale gideceğim ben doğruyu bulduğuma inanıyorum
canım benim 5 in üstü gebelik sayılıyor yani bence iyi bir değer.. inşallah 2 ye de katlamıştır.. bize yaz mutlaka merak ettim bak şimdi hadi güzel haberlerle gel inşallah...
Tugok seninle takvimimiz birebir aynı canım.Bebişleraynı gün doğacak galiba.. Diyalogu koparmayalım.. Allah ikimizin de yardımcısı olsun inşallah
![]()
sağol canım ilkinde bulamadık ama inş. Rabbim bu sefer nasip ederhayırlı olsun inşallah uğurlu gelsin canımm...
hakkında hayırlısı arkadaşım.ben de bahçeciden vazgeçtim ve semra hanımın muayene ücreti biraz daha pahalı ama olmuşken o olsun istiyorum.ocak ayında belki tanışırız nuri beyde tanışamadık orda kısmet olur belki.vallaha ben çok isterim seninle tanışmayı.