• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

kızlarr ben bu arada geçmişi okuyamıyorum kim ne alemde bilmiyorum ama umarım hepiniz iyisinizdir...

herkese iyi bayramlarr....

kızlar hepinizin arefesi mübarek olsun
az önce doktordan geldim ve şok haberlerle geldim
doktor önce karından baktı bak dedi 2 tane kese var gayet güzel gelişmiş hatta içindede bebek görünüyo dedi çok şükür ikiz dedi
sonra biraz daha baktı veeeeeeeeeeee 3.kese var dedi kızlar şok olduk valla sevinsekmi üzülsekmi şaşırdık kaldık eşimle
ama 3.kese diğer ikisine göre baya küçüktü çok gelişmemiş dedi 15 gün sonra kalp atışları için gel dedi
belki 3.olan gelişmeyebilir ama belki 2 haftada gelişedebilir dedi
işte böyle kızlar karmaşığım
sağlıklı hayırlı uzun ömürlü olsun ama 3 olursada çok zor olur her yönden anne için bebek için riskleri çok dedi doktor
Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah

vallahi çok sevindim nasıl moral oldu anlatamam inşallah benim ve burdaki herkezin sonu böyle olur.

mirage gözükmedin yoksa tedaviye başlamadan evide temizleyimmi dedin :)

nasıl bildin kııııız? valla öyle oldu :)) kışlıkları çıkardım, ama daha bitmedi işim. sen napıyosun canım?

sabalakcım sonucuna çok üzüldüm. peşpeşe o kadar negatif haberi alınca senden iyi haber alırız diye umut ediyordum. ama demek senin de anne olma vaktin biraz daha sonraymış. bir dahakine bebişin gelecek inşallah.

hepinizin kurban bayramını kutluyorum arkadaşlarım. Allah tüm dualarınızı kabul etsin. her biriniz bir sonraki bayrama evlat sahibi olarak girin inşallah, ama göbişte ama kucakta, bir sonraki bayrama anne olarak girin inşallah.

herkes iyi mi bakalım? keyifler nasıl? kim ne plan yaptı bayram için?

nasıl bildin kııııız? valla öyle oldu :)) kışlıkları çıkardım, ama daha bitmedi işim. sen napıyosun canım?

sabalakcım sonucuna çok üzüldüm. peşpeşe o kadar negatif haberi alınca senden iyi haber alırız diye umut ediyordum. ama demek senin de anne olma vaktin biraz daha sonraymış. bir dahakine bebişin gelecek inşallah.

hepinizin kurban bayramını kutluyorum arkadaşlarım. Allah tüm dualarınızı kabul etsin. her biriniz bir sonraki bayrama evlat sahibi olarak girin inşallah, ama göbişte ama kucakta, bir sonraki bayrama anne olarak girin inşallah.

herkes iyi mi bakalım? keyifler nasıl? kim ne plan yaptı bayram için?

canım bugün bende evi sil süpür baya yoruldum sende gözükmeyince dedim miragede gömülmüştür işlere dediğim gibide olmuş tedaviden önce her şeyi yap tedaviye başlayınca ara vereceksin

canım bende önümüzdeki adetimde transferim olacak ama ilk kontrolüm doktorla görüştüm pazartesi belli olcak inş bende startı veriyom adetime kadar pazartesi den sonrA inş hepimizin bu tedaviler son tedavileri olur canım hepimiz dediğin gibi önümüzdeki bayramları bebişlerimizle karşılarız

merhaba kızlar, bir süredir giremedim nete, önce bir deniz tatili yaptım sonra iyi gelir diye kaplıcalara gittim. Bol bol aklıma gelen buradaki isimler için dua ettim kalan zamanımda da. Biraz rahatlamıştım ama bugün gene strese girdim, ağlama krizlerine giriyorum. Bir sonrali tedavimi en az 6 ay erteledim. soğan kürü yaptım ama onca tatil arasında yarım kaldı. zayıflayacagım demiştim ama 3 kilo aldım. şu an o kadar stresliyim ki, aklıma buraya gelmek geldi, en rahatlatan şey bu çünkü. Hepimize Allah sabır versin:19:

merhaba kızlar, bir süredir giremedim nete, önce bir deniz tatili yaptım sonra iyi gelir diye kaplıcalara gittim. Bol bol aklıma gelen buradaki isimler için dua ettim kalan zamanımda da. Biraz rahatlamıştım ama bugün gene strese girdim, ağlama krizlerine giriyorum. Bir sonrali tedavimi en az 6 ay erteledim. soğan kürü yaptım ama onca tatil arasında yarım kaldı. zayıflayacagım demiştim ama 3 kilo aldım. şu an o kadar stresliyim ki, aklıma buraya gelmek geldi, en rahatlatan şey bu çünkü. Hepimize Allah sabır versin:19:

canım benim hoşgeldn ne güzel tatilde yapmışsın bende 15 gün bebek sevmeye gittim canım yaşadığımız sürece stressiz olmuyo kafanı farklı şeylere yönelt kafan dağılsın keşke fazla ara vermeden 3 ay sonra başlasaydın tedaviye canım kaç kilo idinki 3 kilo daha eklenince canım sıkıldı inş kilo vereceğim stresine girmeden verirsin kilolarını

selamlar kader arkadaşlarım bende geldim aranıza kabul edin benide.çok kötü günler geçiriyorum bizi birbirimizden başka kimse anlayamaz bunu biliyorum.hamile olan arkadaşları gönülden tebrik ediyorum Rabbim en kısa zamanda bizimde yüzümüzü güldürecek inşallah demekki bizim zamanımız var hala öyle ümit ediyorum.Allahım aratmadan buldurusun inşallah.bizim de evlerimiz şenlensin en kısa zamanda.hikayemi daha geniş bir vakitte bayram ertesi uzun uzun paylaşıcam sizinle dinleyeceğinizden emin olduğum için.bu arada tedaviye yeni başladık kısaca anlatayım ben 25 eşim 31 yaşında sorunumuz azosperm eşimin küçükken geçirdiği ateşli hastalık yüzünden yumurtalıkları küçük kalmış bayramdan sonra salı günü rahim filmim var çapa tıp da başladık tedaviye daha çok başındayız ama benim hala umudum var...

selamlar kader arkadaşlarım bende geldim aranıza kabul edin benide.çok kötü günler geçiriyorum bizi birbirimizden başka kimse anlayamaz bunu biliyorum.hamile olan arkadaşları gönülden tebrik ediyorum Rabbim en kısa zamanda bizimde yüzümüzü güldürecek inşallah demekki bizim zamanımız var hala öyle ümit ediyorum.Allahım aratmadan buldurusun inşallah.bizim de evlerimiz şenlensin en kısa zamanda.hikayemi daha geniş bir vakitte bayram ertesi uzun uzun paylaşıcam sizinle dinleyeceğinizden emin olduğum için.bu arada tedaviye yeni başladık kısaca anlatayım ben 25 eşim 31 yaşında sorunumuz azosperm eşimin küçükken geçirdiği ateşli hastalık yüzünden yumurtalıkları küçük kalmış bayramdan sonra salı günü rahim filmim var çapa tıp da başladık tedaviye daha çok başındayız ama benim hala umudum var...

merhaba bende henüz yeniyim ve uzun bir hikayede bende var.Allah inş emeklerinizi ve ümitlerinizi boşa çıkarmaz.dualarım seninle ve bizim gibi olan herkesle.

canım tüp bebek tedavisinde eşte sorun varsa doktorlar açıkda diyorki biz erkekte kısırlığı tarih ettik sakın üzülme rabbimin izniyle bebeğiniz olur sen doktoruna güven inş emin ellerde tedaviye başlamışsındır rabbim tedavinizi hayırlı etsin sağlıklı yumuşların gelişsin inş tedavinin sonunda da bebişini kucağına alırsın canım

merhaba bende henüz yeniyim ve uzun bir hikayede bende var.Allah inş emeklerinizi ve ümitlerinizi boşa çıkarmaz.dualarım seninle ve bizim gibi olan herkesle.

seyhan sende hoşgeldin hikayelerinizi merak ettim rabbim hiç hepimizin evini ocağını şenlendirsin hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin

inşşallah arkadaşlar nerdeyse 24 saat dilimde dua hem kendim hem bu yolda olan cümlemiz için artık baş ağrısıyla yaşamaya alıştım çünkü sürekli düşünmekten kendimi sıkmadan bi yerden patlıyor henüz 2 yıllık evliyim 1 yıl olmadı henüz durumu öğreneli eşimin hoırmon testleri normal genetik kromozom testleride temiz sadece sperm sayımız 0 hareket yok bilemiyorum şimdili.Ama tek umudum Allahtan biliyorum tek ondan yardım diliyorum Büyük Allahım ol diyecek ve olacak doktorlar sadece bir aracı bizim için.canlarım üzülmeyin sadece Allaha sığının bol bol dua edin.

canım bugün bende evi sil süpür baya yoruldum sende gözükmeyince dedim miragede gömülmüştür işlere dediğim gibide olmuş tedaviden önce her şeyi yap tedaviye başlayınca ara vereceksin

canım bende önümüzdeki adetimde transferim olacak ama ilk kontrolüm doktorla görüştüm pazartesi belli olcak inş bende startı veriyom adetime kadar pazartesi den sonrA inş hepimizin bu tedaviler son tedavileri olur canım hepimiz dediğin gibi önümüzdeki bayramları bebişlerimizle karşılarız

aa harika bir haber bu havin, ikinci tura ilk sen başlayacaksın anlaşılan :)) inşallah bu defa güzel olacak sonucu. sen o tertemiz kalbinle bunu hak ediyorsun. bu topicde tanıdığım tüm diper arkadaşlar için de geçerli bu söylediklerim tabi. tahmini adet tarihin ne zaman? dondurulmuşla olunca nasıl bir yol izleniyor? yine reglin ikinci günü gitmek zorunda olmuyorsun herhalde de mi?

mevacım hoşgeldin. normaldir duygu iniş çıkışlaarı canım. hepimiz yaşıyoruz biliyorsun. tedavine o kadar ara vermenin sebebi ne ki? peşpeşe olsa daha iyi olmaz mıydı?

hoşgeldin burcucum. ilk sayfamızdaki listemizden hepimiz hakkında kabaca bir bilgi edinebilirsin. ne zaman istersen de gel anlat bize, herrr zaman burdayız canım. topicde eşi azosperm olan arkadaşlar da var. sana yardımcı olurlar merak ettiğin şeylerle ilgili.

cevaplarınız için teşekkürler bayramdan sonra akşamları bol bol sohbet ederiz inşşalah. çalışıyorum gündüz giremiyorum.şimdilik iyi geceler hayırlı bayramlarınız olsun arkadaşlar hepinizin.bu gece dua edin Allahım duysun sesimizi inşallah.bir dahaki seneye çifte bayramlar yaşamak dileğiyle:)))

aa harika bir haber bu havin, ikinci tura ilk sen başlayacaksın anlaşılan :)) inşallah bu defa güzel olacak sonucu. sen o tertemiz kalbinle bunu hak ediyorsun. bu topicde tanıdığım tüm diper arkadaşlar için de geçerli bu söylediklerim tabi. tahmini adet tarihin ne zaman? dondurulmuşla olunca nasıl bir yol izleniyor? yine reglin ikinci günü gitmek zorunda olmuyorsun herhalde de mi?

canım bu ay maratonum başlıyo adetimin ikinci günüde işte transfer için asıl tedavi başlıyacak şimdi rahime bakacak doktor inş herşey yolunda gider canım tam tamina bir aylık yolum var ayın 29 dan sonra doktoru arayacağım gün verecek rahmine bakacağım dedi inş tedaviden fazla hırpalanmamıştır rahim kalınlığı falan hepsi iyidir rabbim bu sefer benimde yüzümü güldürür inş tüm isteyenlerinde canım senle başa başda gide bilir tedavimiz belli olmaz kasımın ilk haftası başlarsan benimde adetim eğer heyecandan uzamazsa ayın 19 falan gelir ay sonu transferim yapılır inş rabbim daha fazla aratmasın bu tedaviler son tedavimiz olun inş

cevaplarınız için teşekkürler bayramdan sonra akşamları bol bol sohbet ederiz inşşalah. çalışıyorum gündüz giremiyorum.şimdilik iyi geceler hayırlı bayramlarınız olsun arkadaşlar hepinizin.bu gece dua edin Allahım duysun sesimizi inşallah.bir dahaki seneye çifte bayramlar yaşamak dileğiyle:)))

inş canım inş önümüzdeki yıl kimimiz kucağımızda kimimiz göbüşümüzde bebişlerimizle jarşılarız bayramı seninde bayramın kutlu olsun canım

inşşallah arkadaşlar nerdeyse 24 saat dilimde dua hem kendim hem bu yolda olan cümlemiz için artık baş ağrısıyla yaşamaya alıştım çünkü sürekli düşünmekten kendimi sıkmadan bi yerden patlıyor henüz 2 yıllık evliyim 1 yıl olmadı henüz durumu öğreneli eşimin hoırmon testleri normal genetik kromozom testleride temiz sadece sperm sayımız 0 hareket yok bilemiyorum şimdili.Ama tek umudum Allahtan biliyorum tek ondan yardım diliyorum Büyük Allahım ol diyecek ve olacak doktorlar sadece bir aracı bizim için.canlarım üzülmeyin sadece Allaha sığının bol bol dua edin.

canım benimde eşimde sıkıntı vardı çoğu doktor para almak için yumurtalarının üzerinde iki ur var onları ameliyatla alalım dediler bizde dedikki çocuğumuz olurmu o kapı kapalıydı her doktor bunu dedi hiç bitanesi çocuğunuz olur demedi eşime bak ne mutlu sizeki tüp bebeklede olsa yolu açmışsınız bizimde doktorumuzun bize bu yolu rabbimin sayesinde açtığı gibi sadece dua et canım rabbim hepimize hayırlı evlatlar versin rabbim daha fazla aratmasın meleklerimizi bize tedavilerimizin sonunda hediye etsin

Back
X