bu söylediklerinde çok haklısın da ben de sana olayın başka bir açısını göstereyim. etrafındaki yakınlarının hiçbir sorun yokmuş gibi davranmaları da zaman zaman can sıkıcı olabiliyor. örnek veriyorum: kayınvalideme gittiğimizde kadının derdi "ben evde sıkılıyorum, beni gezmeye götürün. ben yazın adada yazlık tutmak istiyorum.beni adaya götürün." derdi bu kadının. yani kayınvalidemi sevmiyormuşum gibi bir algı oluşmasın, sevmiyor değilim ama ne yararı ne de zararı olan öyle biri işte. karşına geçip böyle dert yokmuş da dertler bunlardan ibaretmiş gibi davranıldığı zaman da ifrit oluyor insan.
:))))) ben sevmiyorum .... :)))) geçip karşıma canın sağolsun deseydi bari.... neymiş hamam mış ebeymiş... :)))) ben onun ebesini elime alacam ama ne zaman ....:))))) şaka bi yana sürekli kurcalamaktan sa hiç sormasın daha iyi walla...en son eşim bağırdı da sustu...düğüm düğüm oldu boğazım... tedavi zaten zor süreç mirage biliyorsun.. her attığımız adımdan sonra bikaç gün bekliyoz aman bunda bişey çıkmasın.. tam ohh diyoruz başkası.. başkası.. biz zaten yıpranıyoruz... bi de bizi yıpratmasınlar...