inşallah güzel haberleri alırsın bakalım bende yaptıracağım nedenini öğrenmek için...
canım senin eşinin sperm sayısı kaçtı çok mu düşük
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah güzel haberleri alırsın bakalım bende yaptıracağım nedenini öğrenmek için...
canım senin eşinin sperm sayısı kaçtı çok mu düşük
6 milyondu tedavide nrmal sperm hiç yoktu...
evet cnm zor.. hemde çok zor... ama bak benim eşimde sorun olduğu için alınıyo.. ona bile ağlayamıyorum..ona ağlamassam kimseye ağlayıp bu fırsatı vermem... bizler güçlü anne adaylarıyız.... güçlüyüz çünkü toplumla çevreyle iç dünyamızla savaşıyoruz... ama başaracağız.. hiç üzülme diyemem elbet üzülecez.. ama toparlanmaya çalış... bir an önce yeniden...diyerek tekrar başlıycaz...
hıı anladım canım benim eşiminde 2 milyon kadar spermi düşük olanlardan kromozon testi istiyorlar genelde
Canım bugün histereskopi mi yaptırdın :18: Nasıldı ağrın sızın oldu mu bi de ne kadara maloldu?? doktorun ne gibi açıklamalar yaptı yazar mısın sana zahmet ceddine rahmet :)))
benim yüzümü hiç merak eden yokmuuuuu(((
merhaba güzeller nasılsınız....arada bakıyorum ne var ne yok diye insan alışınca bırakamıyor....bide çok çocuk gördüm bugün yeni doğan doğacak falan oturdum ağladım ya...insanın çevresinde olunca zor oluor ya...Allahım bizlerede ver sağlılı sıhhatli....bugün depresyondayım sanki töbe töbe.....
havincim bak elh. bunu da atlattın hemde sorunsuz çok şükür geri sayımın başladı hadi hayırlısı
bu da benim bebeklik resmim kızlar![]()
kızlar naber biz bugün doktora gittik sıpamla 7+2 olmuşuz doktor keseyi gösterdi 11.5 mm olmuş gayet iyi dedi kalp sesini dinledik sıpamın çok heyecanlıydı galiba sıpam pat pat pat atıyodu kalbi allahım hepinize nasip etsin bu duyguyu kızlar amin
hayirli aksamlar kizlar bu gün transfer etttiler bebeklerimi aldim cok skür rabbim ol derse olacak bende sadece 2 tane yumurta cikmisti hayilisiyla 2 tnesinide taransfer ettiler 3.gün emriyosu doktor riske etmedi galiba idare edr dedi kalitesine hayirlisi ben 2 ölecek diye cok üzüldüm cok agadim hersey bir sebeb rabbim ol derse olur rabbim bizlere anne olmayi nasip eder insalalllahh aminnn
kızlar nabersiniz artık sadece okuyorum yazacak bişeyim yok aslında 15 gündür lucrin kullanıyorum cumartesi kontrole gideceğim dondurulmuşlarımı ne zaman alacağım bu arada iş yerinde yine tedavi yüzünden sorun çıktı ben de sorunu yönetime taşıdım yine günler ağır yine yüküm ağır...
ben bu aralar fenayım hala alışamadım sanım...bi hamilelik psikolojisi bi düşük sendromu...şimdi hala hamileymişim gibi geliyor..kaç gün geçti ama işte...rabbim bizede ver cnnet kokulu evlatlar....
hoşgeldin havincim
ben de geldim :))
birkaç gündür yorgunum bayram,yolculuk,işler derken üstüne boynum tutuldu biraz uzandım da merak işte dayanamadım açtım yine :))))
canım geçmiş olsun inş çabuk düzelir boynun bizde merak ediyoz canım bir selam dahi olsa esirgemeyin varlığınızı gösterin
valla canım sen tekrar gitmek istiyorsan bu senin kararın ama ben nuri beyin söylediklerinden sonra biraz zor ama bence sende iyi düşün canımşimdide ben şoklardayım vallahi.benimle güzel konuştu ben telefona istedim üzgündü ağlıyordu herhalde dedi sonrada aradım dedi.ama eşinde hatırlamıyor olamazya.aman boşver ben ağzıma geleni söyledim valla.ama dediğim gibi hakkını yiyemem benimle çok ilgili konuştu hatta birkaç nasihat verdi sahiden biraz moralim düzeldi.hatta bak şimdi hatırladım işin birde maddi yönü var niye hastaya ilgisiz davranıyım gibi birşey söyledi.
hoşbulduk canım nasılsın
:))))) ben sevmiyorum .... :)))) geçip karşıma canın sağolsun deseydi bari.... neymiş hamam mış ebeymiş... :)))) ben onun ebesini elime alacam ama ne zaman ....:))))) şaka bi yana sürekli kurcalamaktan sa hiç sormasın daha iyi walla...en son eşim bağırdı da sustu...düğüm düğüm oldu boğazım... tedavi zaten zor süreç mirage biliyorsun.. her attığımız adımdan sonra bikaç gün bekliyoz aman bunda bişey çıkmasın.. tam ohh diyoruz başkası.. başkası.. biz zaten yıpranıyoruz... bi de bizi yıpratmasınlar...
biraz moralim bozuldu önceki doktorumun benimle ilgili söylediklerine geçmişi okumuşsan görmüşsündür canım
kızlar kusura bakmayın çok eşlik edemiyorum bu akşam kuzey güney var...:)))