• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

Cnm saol iiyim şükür..ya 2 gūn girmedim oku oku anca bitirdm maaşşallah dedim :))) ankaradayiz bizde eşimle bgun donuyoruz evimize .. Henuz cok başindayken kaan aydoslada göruşelim dedik..hiç puruz kalmasin aklimizda die uğraşioruz iştee:)) hayirlisi bakalim :)) sizlerden ne haber dr.işini kolayca halletmene sevndm cnm..bnmde bi hsg kaldi onuda atlatirim inş hayirlisiyla ....

canım benim hayırlısıyla öyle gelip geçiyoki inş bu zahmetlerimizi yaptığımız fedakarlıkları rabbim görüyo hayırlı bir evlat tek arzumuz dileğimiz inş bu tedaviler son tedavilerimiz olur rabbim hayırlı sağlıklı bebişler nasip eder bize

kızlar ne sorucam sperm azlığı ve normal hiç olmamasına herhangi bi tedavi yok değil mi....düşünüyorum doktor yok tedavisi demişti böyle bir sorunla karşılaşıp normale dönen var mı...bende iiyim ne olsun düne göre daha iyiyim ama gece yastığa başımı koyduğumda hep aklımda çocuk oluyor...incir kürü yerine incir yesem diyorum:))) yiye yiye tedavide şiştik biraz daha şişeyim bari:))) sizlerde ne var ne yok....sigarayı bırakanlar Allah yardımcınız olsun ben tedavide bıraktım sonra tekrar başladım....ama ben zor bırakıyorum şimdi gece sigara isteyerek uyanıyorum...miragecim tedavin hayırlı uğurlu olsun inşallah güzel haberleri alırsın sonrada biz alırız...

sagol canim allah razi olsun insallah havinn kendimi kaptirmiyom dün aksam bir damla kan gibi bise galdi transfsfer edildigi aksam hayirlisi doktor cokta iyi demedi iyi dedi sadece hayirlisi artik rabbim olderse olacak dua ediyim hepimize hayrlisi olur insallah...

canım benim bebişlerin inş sıkı sıkı tutunur sana bu sefer bırakmazlar seni sen kendine dikkkat et ve dua et bol bol bizde ediyoz rabbim büyük inş bu sefer güldürür yüzünü

kızlar malesef 37.97 olan degerim 34.84 çıktı malesf bugün, doktorum düşecegini söyledi yinede pazartesi yi bekliycez bakalım hayırlısı ama hiç umudum kalmadı artık yinede bu bile bi şans 12 yıl sonra kısa bi sürede olsa hamileydim:(((

canım benim hakkında hayırlısı neyse o olsun bi pazartesiyi bekle bakalım ne olacak

ne anlatıcam size bana iş yerinde bir arkadaş doğum iznini falan sordu bende bildiklerimi söyledim.çocuk düşünürsek dedi öğreneyim iyi dedim bende hayırlısı olur inşallah falan konuştuk sonra çat diye senin doğum ne zaman demez mi abooo şok ben dedim düşürdüm onları Allahtan işte hamile yok da gözüm rahat:))) ayy çok mu kötü düşündüm ama bi kaç hafta sonra düzelirim o zaman hamile mamile etkilemez yani şimdi fazla görmemek iyi gelir:)) haksızmıyım ama yaa....

kızlar ne sorucam sperm azlığı ve normal hiç olmamasına herhangi bi tedavi yok değil mi....düşünüyorum doktor yok tedavisi demişti böyle bir sorunla karşılaşıp normale dönen var mı...bende iiyim ne olsun düne göre daha iyiyim ama gece yastığa başımı koyduğumda hep aklımda çocuk oluyor...incir kürü yerine incir yesem diyorum:))) yiye yiye tedavide şiştik biraz daha şişeyim bari:))) sizlerde ne var ne yok....sigarayı bırakanlar Allah yardımcınız olsun ben tedavide bıraktım sonra tekrar başladım....ama ben zor bırakıyorum şimdi gece sigara isteyerek uyanıyorum...miragecim tedavin hayırlı uğurlu olsun inşallah güzel haberleri alırsın sonrada biz alırız...

canım iyi olmana sevindim canım o bendede var her gece gözümden yastığın iki tarafına yaşlar süzülerek uyuyorum rabbim görüyo bizi inş en kısa sürede yollar meleklerimizi

canım benim bebişlerin inş sıkı sıkı tutunur sana bu sefer bırakmazlar seni sen kendine dikkkat et ve dua et bol bol bizde ediyoz rabbim büyük inş bu sefer güldürür yüzünü

tesekkür edrim canim allah razi olsun insallah bu sfer beni biraklamzlar allahin izniyle kendimi cok iyi hazirlamiyom hayirlisi artik havinn cok sagol cok iyisin allah razi olsuncok pozitifsin burdaki kizlar hep öyle hepinizden allah razi olsum insallah bir gün dileklerimize kavusur allahin izniyle hepimiz ANNEEEEEEE OLURUZZZ.......

ne anlatıcam size bana iş yerinde bir arkadaş doğum iznini falan sordu bende bildiklerimi söyledim.çocuk düşünürsek dedi öğreneyim iyi dedim bende hayırlısı olur inşallah falan konuştuk sonra çat diye senin doğum ne zaman demez mi abooo şok ben dedim düşürdüm onları Allahtan işte hamile yok da gözüm rahat:))) ayy çok mu kötü düşündüm ama bi kaç hafta sonra düzelirim o zaman hamile mamile etkilemez yani şimdi fazla görmemek iyi gelir:)) haksızmıyım ama yaa....

canım benim bunlarıda atlatacaksın yaşadıkların kolay değil rabbim hayırlısıyla doldurur kucağını inş tedaviye başlamayı düşünüyonmu yakında canım sende

:))) yok cnm kötü düşünmüyorsun sadece sağlıklı düşünemiyoruz bu aralar ondan... :)))))ben 9 senedir evliyim ama hiç bu yılki kadar istememiştim... şu an eksikliğini öyle hissediyorum ki.. hatta pişmanım çok daha önceden üzerine düşmediğim için...

:))) yok cnm kötü düşünmüyorsun sadece sağlıklı düşünemiyoruz bu aralar ondan... :)))))ben 9 senedir evliyim ama hiç bu yılki kadar istememiştim... şu an eksikliğini öyle hissediyorum ki.. hatta pişmanım çok daha önceden üzerine düşmediğim için...

canım sen 9 yıl ben 13 yıl rabbim gerçekten evladın eksikliğini göstermesin tez zamanda bizlerede hayırlı evlatlar nasip etsin

aysencim bu sigara çok mu etkiliyor yumurtacıkları bıraksam mı tekrar ama pek tatlı geliyor yaa....hele türk kahvesi faslı......

cnm şöyle söyleyeyim... bundan 5 yıl önce tüp bebek yaptığımda ki sigarayı bırakmadım o zaman tedavi de ... 18 yumurtam oldu.. 13 ü dölllendi... bu defa 2 yumurtan var dedi.. ve bana dönüm bu yaşta 7-8 olmalıydı... mahvetmişsin kendini ..40 yaş ve üzeri gibi olmuş felan dedi... eşim sigarama çok karşı dr a söyledi... dr şiddetle karşı çıktı yumurtalıklar ölüyor...embriyolarınız kalitesini düşürüyorsunuz dedi.. ben gene bu tedavi sürecinde kırıp kırıp günde 5-6 adet hatta bazen fazlasını içtim.. ama transfer sonrası içmedim...dr a o kadar ısrar etmeme rağmen çok kızdı.. hatta bana dedi ki... olamaz böyle bişey az daha konuşsak sigaranın yaralı olduğuna ben bile inancam dedi :)))

tesekkür edrim canim allah razi olsun insallah bu sfer beni biraklamzlar allahin izniyle kendimi cok iyi hazirlamiyom hayirlisi artik havinn cok sagol cok iyisin allah razi olsuncok pozitifsin burdaki kizlar hep öyle hepinizden allah razi olsum insallah bir gün dileklerimize kavusur allahin izniyle hepimiz ANNEEEEEEE OLURUZZZ.......

rabbimin izniyle hepimiz anne olacağız evde iş yaparken bebişlerimizde ayaklarımıza sarılacak canım hep duam şu rabbim daha fazla aratmasın bu tedavilerimizi son tedavimiz yapsın bebişlerimiz bize sımsıkı tutunsun sağlıklı gelişip gününde saatinde sağlıkla kucağımıza alalım rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

o zaman bende bırakayım tatlı matlı olsada:(( başlıycam canım tedaviye işte iki ay beklemek gerekiyormuş ya o yüzden aralık ta gel dedi doktorum ya biraz önce net gitti yazdım yazdıklarımda gitti...bir daha yazayım bizim kuşlar çatır çatır yumurtluyor bide yavru çıkartmazlar mı bugün dedim ya bana mı zorunuz bende bir yavru yapayım az bekleyin sonra devam edin tabi ne anlasın kuş psikolojiden:)))

o zaman bende bırakayım tatlı matlı olsada:(( başlıycam canım tedaviye işte iki ay beklemek gerekiyormuş ya o yüzden aralık ta gel dedi doktorum ya biraz önce net gitti yazdım yazdıklarımda gitti...bir daha yazayım bizim kuşlar çatır çatır yumurtluyor bide yavru çıkartmazlar mı bugün dedim ya bana mı zorunuz bende bir yavru yapayım az bekleyin sonra devam edin tabi ne anlasın kuş psikolojiden:)))

canım çok sevindim tedaviye başlamana rabbim bu sefer güldürür yüzünü inş bebişlerini sağlıkla kucağınada alırsın

ay demet ne güldürdün beni =) Rabbimde seni güldürsün inş.

Back
X