• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

o ne havin ya öyle? ne diyeceğimi bilemedim. yuh diyeyim bari. güzel şeyler düşün havinim. sen bunları boşver. bir iki hafta içinde heyecanımız başlıyor olacak.

bu arada aktardan gönderilerim geldi. yarın hazırlayacağım. hayırlısı bakalım.

canım bide sen bugün beni düşün ne hallere düştüm ne düşüneceğimi şaşırdım inanki canım çok sıkıldı ev bana dar geldi tam tedavi üstü böyle şeyler çok etkiliyo insanı eşimede söyledim kapat telefonunu bir daha böyle olumsuz şeyler duyup etkilenmek istemiyom neyi nasıl düşüneceğimi şaşırdım anlıcan aynen canım nasipse tedavilerimiz başlıyo sen benden önce başlıcan ben arkandan gelecem ama test tarihlerimiz belki bir birine yakın olur

canım onlarda inş işe yarar rabbim dermanı neden vereceği belli olmaz

canım hoş geldin nasılsın senin adetin 2. günü başlıyacak dimi tedavin bizimki gibi nasipse

Kizlar merhaba. Birkac gundur girmedim internete. Bugun test sonucumu aldim. Maalesef negatif. Haber vermek istedim. Kendimi cok alistirmistim bu sonuca ama insan yinede umut besliyor. Ne yapalim kismet degilmis.

Kizlar merhaba. Birkac gundur girmedim internete. Bugun test sonucumu aldim. Maalesef negatif. Haber vermek istedim. Kendimi cok alistirmistim bu sonuca ama insan yinede umut besliyor. Ne yapalim kismet degilmis.

canım benim rabbim sabır versin inş bir dahaki tedavinde pozitifi görürsün

kızlar bu arada bir kez daha haturlatayım, kediyle benim bahsettiğim aktar aynı. bu adam bayağa popüler galiba yaw. bana da telde spermi olmayan adamın olayını söylemişti geçen hafta. etrafımda da var bu adamın yardımıyla çocuk sahibi olmuş insanlar.

Bence tedaviye başlamadan önce kullanın arkadaşlar çünkü hiçbirşey yapmadan tedaviye başlamak hem maddi hem de manevi açıdan çok zor.Bn bu macunla en azından psikolojimi düzeltmiştim.Eşim 1 ay kullandı ama tüp bebek için yeterli sperm mevcuttu.^ay erteleyin ve kullanın derim herşeyi kullanıyoruz.Bnde ve arkadaşımda hiçbir yan etkisi inanın olmadı olsa zaten yazmam,arkadaşımda bnde hamileyiz çok şükür.Umut vaatçileri gibi konuşmuş olmayım ama bn yaşadığımı anlatıyom.3 aşılama 3 tüp bebekten sonra karışımları bana destk oldu en azından,gerisi Allah a dua

Merhaba arkadaşlar epeydir forma giremiyordum
Hamile arkadaşlarımı tebrik ediyorum negatif arkadaşlarımada hiç üzülmeyin vericek olan Allah inşallah hepimize nasip eder diyorum
Bende bu hafta kısmetse 3 için kontrole gideceğim. Yeniden şansımı deneyeceğim
Hepinizi öpüyorummm

yok canım kullanmıyorum

sağol canım inş. bu kez hepimiz inş. yavrularımıza kavuşuruz hayırlı sağlıklı bi şekilde

canım benim tek duamız bu rabbim bizede katından hayırlı zemiz evlatlar versin rabbim daha fazla sınamasın bizi rabbim doldursun kucaklarımızı

Merhaba arkadaşlar epeydir forma giremiyordum
Hamile arkadaşlarımı tebrik ediyorum negatif arkadaşlarımada hiç üzülmeyin vericek olan Allah inşallah hepimize nasip eder diyorum
Bende bu hafta kısmetse 3 için kontrole gideceğim. Yeniden şansımı deneyeceğim
Hepinizi öpüyorummm

canım benim hoşgeldin şimdiden yeni tedavin hayırlı olsun rabbim bu sefer inş güldürsün yüzünü rabbim daha fazla aratmasın canım

selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları hepinize güzel bir gün diliyorum

canım sanada mutlu huzurlu günler nasılsın bugün

sagol canim cok iyim bu sefer cok iyim stres ypmiyom rabbime emenet ettim kendimi cok iyi hazirlamiyom rabbim ol derse olacak ne yapalim biz diikat edlim tevekkülü rabime birakalim diger 2 denemde cok stresliydim simdi rahatim stres yapmiyom bu gün 3.günüm daha cok erken 11gün kaldi hayirlisim diger iki denemdede 5.günleri kanama gelmisti artik ne yapalim hayirlisi insallahh basi gözyasi ile basladim insallah sonucu mutluuk gözyaslari olurr......

Son düzenleme:
Yaklaşık yirmi beş gündür giremedim. hamiş olan arkadaşları tebrik ederim darısı başımıza inşallah. Bende bugün opu oldum. transfer gününü heycanla bekliyorum:)) Bu Zorlu süreçte allah her kesin yardımcısı olsun? Kızlar kaç tane embiyo transfer ediliyor genelde? merak ediyorum. ve heycandan sormayı da unuttum doktoruma bilgi verirseniz sevinirim.

Yaklaşık yirmi beş gündür giremedim. hamiş olan arkadaşları tebrik ederim darısı başımıza inşallah. Bende bugün opu oldum. transfer gününü heycanla bekliyorum:)) Bu Zorlu süreçte allah her kesin yardımcısı olsun? Kızlar kaç tane embiyo transfer ediliyor genelde? merak ediyorum. ve heycandan sormayı da unuttum doktoruma bilgi verirseniz sevinirim.

opun hayırlı olur inşallah geçmiş olsun canım.... transferini kaçıncı gün embriyosu yerleştirecekler bakalım allahım inşallah hayırlı ve olumlu haberler almanı nasip etsin...genelde yaşın küçükse 1 embriyo yerleştiriliyor ama bu birazda dr. ve merkezine bağlı ısrar edersen 2 yerleştirebilirler:))

Bence tedaviye başlamadan önce kullanın arkadaşlar çünkü hiçbirşey yapmadan tedaviye başlamak hem maddi hem de manevi açıdan çok zor.Bn bu macunla en azından psikolojimi düzeltmiştim.Eşim 1 ay kullandı ama tüp bebek için yeterli sperm mevcuttu.^ay erteleyin ve kullanın derim herşeyi kullanıyoruz.Bnde ve arkadaşımda hiçbir yan etkisi inanın olmadı olsa zaten yazmam,arkadaşımda bnde hamileyiz çok şükür.Umut vaatçileri gibi konuşmuş olmayım ama bn yaşadığımı anlatıyom.3 aşılama 3 tüp bebekten sonra karışımları bana destk oldu en azından,gerisi Allah a dua

banada telini gönderebilirmisin canım denemekten bişey olmaz diye düşünüyorum hem makul fiyatlar zaten incir falan kullanıyoruz buda bitkilerden kaynaklıdır bende kullanmak istiyorum acaba bana msjla gönderebilirmisin..

teprik ederim insallah emriyolar saglikli bir sekilde bölünürler kac yumurtaniz cikti.

Son düzenleme:
opun hayırlı olur inşallah geçmiş olsun canım.... transferini kaçıncı gün embriyosu yerleştirecekler bakalım allahım inşallah hayırlı ve olumlu haberler almanı nasip etsin...genelde yaşın küçükse 1 embriyo yerleştiriliyor ama bu birazda dr. ve merkezine bağlı ısrar edersen 2 yerleştirebilirler:))

Tşk.ederim. opum bugün oldu yarın sabah haber vericekler. genelde ikiyle beş gün arasında transferi yapıyoruz dediler. otuz yaşındayım. ama ilk tüp bebek denemem umarım her şey yolunda gider.

sagol canim cok iyim bu sefer cok iyim stres ypmiyom rabbime emenet ettim kendimi cok iyi hazirlamiyom rabbim ol derse olacak ne yapalim biz diikat edlim tevekkülü rabime birakalim diger 2 denemde cok stresliydim simdi rahatim stres yapmiyom bu gün 3.günüm daha cok erken 11gün kaldi hayirlisim diger iki denemdede 5.günleri kanama gelmisti artik ne yapalim hayirlisi insallahh basi gözyasi ile basladim insallah sonucu mutluuk gözyaslari olurr......

stres yapma zaten stres çok etkiliyo en iyisini yapıyon hepimiz rabbime emanetiz rabbim inş bu sefer güldürür yüzünü canım

Back
X