cy süperrr, haberim yoktu yeniden başladığına. listede hemen değiştireyim yerini. test tarihin ne zaman? mutlaka haberdar et bizi.[/QUOTE]
valla canım kontrollere gittim geldim, en sonunda doktor ok transferi yapıyoruz dedi.test tarihim 13 kasım ama normalde ben 28-29 günde bir adet olurum.bir tek geçen tedavide 30.gün adet oldum-test yapmama vakit kalmadan gelmişti kırmızılar, şimdide en geç 30. gün desek 11 kasıma denk geliyor, yan, 13 kasımı yaa görürüm ya da öncesinde olmadı haberim gelir.
ama inşallah mükafatını göreceksin bir gün. dün vücudumdaki bütün kemiklerim kırılıyordu sanki ve kasık ağrım çoktu
bugün kasık ağrım pek yok, ne bileyim umutsuzluk değilde yine olmadı sanırım, yani kasık ağrım olur akıntım olur öncesinde, yine öyle...artık yapacak bir şey yok nasılsa, o nedenle pekte düşünmemeye çalışıyorum. bu arada geçen tedavide 8 hücreli transfer edilmiş, şimdi 3. gün 2 tane biri 8 biri 10 hücreli konuldu ama bakalım benimledirler umarım.
çok sağol cnm, inşallah pozitif olur dediğin gibi, test günüm o günleri görmek nasip olursa 13 kasım:)
valla canım kontrollere gittim geldim, en sonunda doktor ok transferi yapıyoruz dedi.test tarihim 13 kasım ama normalde ben 28-29 günde bir adet olurum.bir tek geçen tedavide 30.gün adet oldum-test yapmama vakit kalmadan gelmişti kırmızılar, şimdide en geç 30. gün desek 11 kasıma denk geliyor, yan, 13 kasımı yaa görürüm ya da öncesinde olmadı haberim gelir.
ayyy cnm benim günde 5 tane mi dedin? ç.ok zor geçmiş senindecnm geçmiş olsun ağrılar zordur.. benim kanamamı durdurmak için vermişlerdi o iğneden günde 5 tane yapılıyordum... dönemezsin bilirim o acıyı :)))) Rabbim mükafatını versin ama inşallah... ne güzel bak dondurulmuşlarla tedavine yeniden başladın..inşallah güzel haberlerini de veririsin :))) dert etme burda ki kadınlar öyle eziyet çekiyor ki kimse bunların naz olmadığını biliyor...
canım benim transferin hayırlı olsun inş bu sefer bebişlerin hiç bırakmaz seni test günün ne zaman canım inş pozitif olur sonucun
çok sağol cnm, inşallah pozitif olur dediğin gibi, test günüm o günleri görmek nasip olursa 13 kasım:)