• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

cy süperrr, haberim yoktu yeniden başladığına. listede hemen değiştireyim yerini. test tarihin ne zaman? mutlaka haberdar et bizi.[/QUOTE]

valla canım kontrollere gittim geldim, en sonunda doktor ok transferi yapıyoruz dedi.test tarihim 13 kasım ama normalde ben 28-29 günde bir adet olurum.bir tek geçen tedavide 30.gün adet oldum-test yapmama vakit kalmadan gelmişti kırmızılar, şimdide en geç 30. gün desek 11 kasıma denk geliyor, yan, 13 kasımı yaa görürüm ya da öncesinde olmadı haberim gelir.

cnm geçmiş olsun ağrılar zordur.. benim kanamamı durdurmak için vermişlerdi o iğneden günde 5 tane yapılıyordum... dönemezsin bilirim o acıyı :)))) Rabbim mükafatını versin ama inşallah... ne güzel bak dondurulmuşlarla tedavine yeniden başladın..inşallah güzel haberlerini de veririsin :))) dert etme burda ki kadınlar öyle eziyet çekiyor ki kimse bunların naz olmadığını biliyor...
ayyy cnm benim günde 5 tane mi dedin? ç.ok zor geçmiş seninde:( ama inşallah mükafatını göreceksin bir gün. dün vücudumdaki bütün kemiklerim kırılıyordu sanki ve kasık ağrım çoktu:( bugün kasık ağrım pek yok, ne bileyim umutsuzluk değilde yine olmadı sanırım, yani kasık ağrım olur akıntım olur öncesinde, yine öyle...artık yapacak bir şey yok nasılsa, o nedenle pekte düşünmemeye çalışıyorum. bu arada geçen tedavide 8 hücreli transfer edilmiş, şimdi 3. gün 2 tane biri 8 biri 10 hücreli konuldu ama bakalım benimledirler umarım.

canım benim transferin hayırlı olsun inş bu sefer bebişlerin hiç bırakmaz seni test günün ne zaman canım inş pozitif olur sonucun

çok sağol cnm, inşallah pozitif olur dediğin gibi, test günüm o günleri görmek nasip olursa 13 kasım:)

tatlım günaydın... 2. tedavin ne kadar aradan sonra başladı.. herhangi bi testten yada muayeneden geçtinmi... senin dondurulmuşların var mutlaka farklıdır ama öğrenmek istedim..inşallah bu defa pozitifi görür bebeğni önce göbeğine sonra kucağına alırsın tatalım:))

iim tatlım saol..4 gün sonra bitiyor d.kontrol hapım.2-3 güne de regl olsam 1 hafta falan kaldı tahmini 12-13 kasım gibi reglyim sonra bakalım ne olucak..bu arada 10 kasımda da smear sonucum çıkıcakk..ve bugün yarında genetik sonucumuz çıkıcak hepsini bekliyoruz haallaa :))

Cnm inş..bu gece regl olursun ve başlarsın tedavine..yarındı tahmini tarihin dimi ?? hadi sen başlada arkadan bende geleyim artıkk yaa:((

canım,doğum kontrol hapım bittikten sonraki 4. gün bugün ve sabah regl oldum. yarın 11:30'a doktor randevu verdi. bakalım yarın neler olacak. artık yarın tedaviye başlıyorum gibi net cümleler kuramıyorum, çünkü aylardır başlayamadım. bu kadar ertelenmesinde benim de hatam var tabi ya neyse. inşallah hayırlı olur. inşallah sen de hemen arkamdan gelirsin ve sevincimizi paylaşırız burada.

bu arada kızlar, adamın benim için gönderdiği çay bir uyutuyor ki sormayın. içtikten 10 dk sonra gözlerimi açık tutamıyorum :) o yüzden dün akşam erken kaçtım. bir önceki tedavi olacağımı sandığım doktora gidişimde kendimi daha güçlü hissediyordum sanki, ya da daha umutlu. bu defa bir endişe hali var üzerimde. kendime anlatmaya çalışıyorum, ben sonuçta geçmişte bu adamdan hamile kaldım. yeniden olmaması için bir neden yok. ama işte korku peşimi hiç bırakmıyor. Allah utandırmasın. en önemlisi Allah hayırlısını nasip etsin, hayırsız bir durum olacaksa hiç nasip etmesin. Allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin.

tatlım günaydın... 2. tedavin ne kadar aradan sonra başladı.. herhangi bi testten yada muayeneden geçtinmi... senin dondurulmuşların var mutlaka farklıdır ama öğrenmek istedim..inşallah bu defa pozitifi görür bebeğni önce göbeğine sonra kucağına alırsın tatalım:))

günaydın canım. 2. tedavim hiç ara vermeden başlatıldı canım.öncelikle adetimin 3. günü gittim, doktor baktı rahmime, hiç acelemiz yok bu ay ya da sonraki ay ya da bilinmez daha da ileriki aylarda deneriz dedi, rahmimin kalınlığı hala kalın gelmişti doktora, sonra tam 1 hafta sonra tekrardan çağırdı, bu sefer rahime uygun ortam oluşması için bir hap verdi, hala tam olarak başlayacağımız belli değildi, bir kaç gün sonra tekrardan gittiğimde artık iğne(progestan iğne-önceki tedavimde iğne şeklinde almamıştım) ve jele başlayalım dedi, bir de 2 tana hap(tetra ve prednol-alerjik durum oluşmaması için antibiyotik sanırım) adetimin 21. günü sabahtan kontrole gittiğimde doktor ok bugün transferi yapabiliriz dedi. yani hep rahim kontrolleri yapıldı, bir de iki kez ya da 3 kez tam hatırlayamıyorum kan verdim. açıkçası tüpten tek farkı yumurta kontrolü yapılmıyor, ve yumurtalar büyüsün diye vurunmuyorsun, benim geçen tedavi 18.gün olmuştu rahmin 14mm idi, şimdi 21. gün 15mm ölçüldü, bana sanki kalın gibi geldi ama doktor çok güzel diyor. bilmiyorum cnm pozitifi görmek nasip olur inşallah ama ilk tedavimde ohss olmuştum, belki ondan tutmadı, bunda da tek sıkıntım progestan iğne..
hepimiz bir gün anne oluruz inş. cnm.

bir de kızlar size birşey sorucam. ben ilaçları ecza deposundan alacağım için belki gerekli bilgileri tam alamam. bu ilaçların bazıları açıldıktan sonra buzdolabında saklanıyor gibi birşey duymuştum. doğru mu bu? hangileri dolapta saklanmalı?

canım,doğum kontrol hapım bittikten sonraki 4. gün bugün ve sabah regl oldum. yarın 11:30'a doktor randevu verdi. bakalım yarın neler olacak. artık yarın tedaviye başlıyorum gibi net cümleler kuramıyorum, çünkü aylardır başlayamadım. bu kadar ertelenmesinde benim de hatam var tabi ya neyse. inşallah hayırlı olur. inşallah sen de hemen arkamdan gelirsin ve sevincimizi paylaşırız burada.

bu arada kızlar, adamın benim için gönderdiği çay bir uyutuyor ki sormayın. içtikten 10 dk sonra gözlerimi açık tutamıyorum :) o yüzden dün akşam erken kaçtım. bir önceki tedavi olacağımı sandığım doktora gidişimde kendimi daha güçlü hissediyordum sanki, ya da daha umutlu. bu defa bir endişe hali var üzerimde. kendime anlatmaya çalışıyorum, ben sonuçta geçmişte bu adamdan hamile kaldım. yeniden olmaması için bir neden yok. ama işte korku peşimi hiç bırakmıyor. Allah utandırmasın. en önemlisi Allah hayırlısını nasip etsin, hayırsız bir durum olacaksa hiç nasip etmesin. Allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin.

canım çok sevindim düzenli ve gününde adet oldun.. iyi başladın inşallah iyi ve hayırlı sonuçlanır..

bir de kızlar size birşey sorucam. ben ilaçları ecza deposundan alacağım için belki gerekli bilgileri tam alamam. bu ilaçların bazıları açıldıktan sonra buzdolabında saklanıyor gibi birşey duymuştum. doğru mu bu? hangileri dolapta saklanmalı?

canım yumurta geliştirmek için kullanacağın ilaçlar dolapta saklanıyor. püregon gibi. üzerinde zaten yazıyor saklama koşulu.

aaa ne güzel canım hadi hayırlı olsun inş. bu defa sorunsuz başlarsın

canım benim sadece çatlatma iğnesini buzdolabını koyun demiştiler diğerleri oda sıcaklığında kalabilir zaten ilaçların üzerinde yazıyor kaç derecenin altında tutulması gerektiği

hayirli rabbim insallah yüzünü güldürür cennet kokulu yavrularini kucagina alirsin insallah allahin izniyle bize dokror gonal f catlatma ignesini dolb konuluyo siz yinede doktorunuza yada eczanedekiler yardimci olur rbbim bu yolda gidenerin yardimci si olsunnn...

naber canım ne yapıyorsun öğle arası yemeğe gidicem beş dakika belki burdasın diye uğradım ama yoksun hiç denk gelemiyoruz artık.

burdayım canım evt yaa özletiyorsun kendini bende dün hastaneye gittim adetimin üçüncü günü hormon tahlillerine baktırdım elh. normal çıktı hepsi sen neler yapıyosun

kızlar çok teşekkür ederim cevaplarınız ve iyi dilekleriniz için...bu arada eşimin toplantısı varmış yarın sabah, saat 13:30 olarak değiştirdik randevuyu.

slm kızlar perşembe gidicem doktora kısmetse bakalım ne olacak siz ne yapıyonuz buarada kimsecikler yok bugün burda

Bugün transer için gittim. Fakat Doktorum perşembeye erteledi. Kızlar 5 gün transferi nasıl oluyor merak ediyorum.Dinlenmem gerektiğini söyledi karın içinde serbest sıvı yok ama overler büyük dedi rabbim nasip ederse perşembe transferim.

burdayım canım evt yaa özletiyorsun kendini bende dün hastaneye gittim adetimin üçüncü günü hormon tahlillerine baktırdım elh. normal çıktı hepsi sen neler yapıyosun

çok şükür birşey çıkmamasına sevindim. valla yukardan patron bilgisayarları kontrol ediyor kim nereye giriyor diye yakalanmıyım diyorum ama girmedende duramıyorum.eve gidince de yemek bulaşık dün akşam 9 da yatağı topluyordum sabah toplayamadan çıkmıştım eşim dediki birazdan yatıcaz zaten toplama çok güldük. çalışmamı hiç istemiyor zaten bilmiyorum buda herşey gibi gittiği yere kadar diyorum.

Bugün transer için gittim. Fakat Doktorum perşembeye erteledi. Kızlar 5 gün transferi nasıl oluyor merak ediyorum.Dinlenmem gerektiğini söyledi karın içinde serbest sıvı yok ama overler büyük dedi rabbim nasip ederse perşembe transferim.

canım benim 5. gün embriyosu demek transfer edilecek sama iyi benimde 5. gün embriyosuydu ilki inş dondurulmuşlarımda öyle canım 5. gün emriyosunun tutunması daha yüksek diyolar inş seninkide sana sıkı sıkı tutunur rabbim zahmetlerinin karşılığını verir canım sen dinlen herşey güzel olacak rabbimin izniyle

selam güzel yürekli güzel gönüllü anne adayları hepinize güzel bir gün diliyorum inş hepiniz iyisinizdir

Back
X