• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

canım listemiz topicimizin ilk sayfasında. ordan bak gereken bilgilerin hepsini ver. ben döndüğümde eklerim seni.

inşallah hep birlikte seminaycım :))) teşekkür ederim.

yine ertelendi diye dönersem çok madara olucam :)

mirage79;27188789 mirage insallag bu sefer hersey cok güzel gider hayirlisiyl a baslarsiin insallah güzel haberini aliriz bu gün arkasida gelir artikk ve MUTLU SONNN BITER.....

slm mirage beni de listeye eklermisin yas 26 1.deneme kayseri 2.3 demem yurtdisi sebebi sperm azligive kalite düsüklügü test günüm 14.11.2012 teekkür edrim.

iyiyim canım sen nasılsın az kaldı
sen nasılsın fıstık

iyim canim tesekkür edrim uyamiyorum sadece heycanmi fazla düsünmektenmi anliayamadimm ayyy canim cokk az kaldii seminayy bütün kalbimle istiyomm INSALLAHHH HAMILE KALCAGINI saatt kacta termini son 3 günnnnnnn...

Son düzenleme:
canım benim zor bir süreçten geçiyosun bu süreçte eşine daha çok sarıl ondan uzaklaşmak yerinle onunla kenetlenki bu zorlukları aşasın canım

Haklısın. Ama varolan sorunu biraz da o çıkartıyor halimden anlamıyor. Başkalarını mutlu etmek adına beni mutsuz ediyor. Benim de asıl canımı sıkan bu oluyor zaten.

kızlar 3 yıldır burdayım ama hıç yemedım madımak
oy madımak oy madımak

yemeni tavsiye ederim. gerçi bu tarihlerde anca kurutulmuşunu bulursun. onun mevsimi mayıs yani bahar ayları. kültürü de yok bildiğim kadarı ile.
öğleden önce kasıklarım ağrıyordu o durdu şimdi de belim ağrıyor ne iştir anlamadım.

ayrıca yine size bir ipucu vereyim. biliyorsunuz pregeston iğneyi yaptırınca kalça ağrısından oturamıyoruz çok ağrıtıyor. Kullanan arkadaşlar iğneyi yatarak değilde ayakta kalçadan yaptırırsa ağrı olmuyor hatta iğneyi hissetmiyorsunuz bile. Vurdular mı acaba diyorsunuz. bende öyle oturamıyordum ağrıdan ödem yapıyordu. şimdi ayakta vurduruyorum ağrı falan olmuyor.

bn jel ullanıyorum çok şükür çok rahat bişey ya,ilk denememde proginex kullandım ne sağa yatabildim ne sola,berbat bişey

kızlar bende progestan iğne yaptırıyorum, ama sağ tarafım kaç günlerdir çok kötüydü, dün başka hastaneye gittim iğne için, orda hemşire baktı şişmiş kızarık enfeksiyon kapmış dedi, doktora gösterdi, doktorda iğneyi fazla batırmamışlar o nedenle dedi. antibiyotik verdi ama ben almadım tabi, bugn merkezi aradım, hemşireye diyorum bu iğne beni mahvetti, ne olur fitilini alayım, dondurulmuş olduğu için yok önemli diyor, ama doktorunuza sorayım dedi, neyse aradı, iğneyi 2 günde bir yatıracağım ama jeli günde 2 ye çıkardık. içimden dedim ben 5 te yaparım yeter ki iğne olmasın:) beni ağırlaştırdı bu iğne niyeyse, bugünde beli ağrıyor, yani iğnenin acısı her yerime vuruyor gibi, adet belirtileri de var, zaten bu durumda tutmazsa çok çok iki kez daha vurunmuş olurum. ama ayakta yaparlarsa denetirim bende.

kızlar bende progestan iğne yaptırıyorum, ama sağ tarafım kaç günlerdir çok kötüydü, dün başka hastaneye gittim iğne için, orda hemşire baktı şişmiş kızarık enfeksiyon kapmış dedi, doktora gösterdi, doktorda iğneyi fazla batırmamışlar o nedenle dedi. antibiyotik verdi ama ben almadım tabi, bugn merkezi aradım, hemşireye diyorum bu iğne beni mahvetti, ne olur fitilini alayım, dondurulmuş olduğu için yok önemli diyor, ama doktorunuza sorayım dedi, neyse aradı, iğneyi 2 günde bir yatıracağım ama jeli günde 2 ye çıkardık. içimden dedim ben 5 te yaparım yeter ki iğne olmasın:) beni ağırlaştırdı bu iğne niyeyse, bugünde beli ağrıyor, yani iğnenin acısı her yerime vuruyor gibi, adet belirtileri de var, zaten bu durumda tutmazsa çok çok iki kez daha vurunmuş olurum. ama ayakta yaparlarsa denetirim bende.

bizde transferden sonra bunun yerine başka bir şey verin dedik. başkası bunun yerini tutmuyor dediler. bende 3-4 gündür ayakta yaptırmaya başladım tıp merkezinde ağrı falan olmuyor.

merhaba arkadaşlar,allahım hepinizin bu yolda yardımcısı olsun....
bende transferden sonra kullanılan ( crıonejel ) var isteyene vericem...nzhtaltnhn@hotmail.com...burdanda ulaşabilirsiniz..

Back
X