3+1 alın bi odasını bebek odası yaparsınız inşallah
canım benim bu saatte meyve ye yemek yeme yoksa giden kilolerı fazlasıyla geri alıcaksın
İyi hadi ozaman durmak yok yola devamNapimm gördüğün gibi yemek hayalleri kuruyorum
canım oda geçer şükürki ağrısı geçti nasılsın canım bu arada senin kırmızılar teşrif ettimi kız
aaa hakkaten asil senin kırmızılardan ne haber?
Havinim zaten bu saatte yemeği nerden bulayım benim gibi gurbet kuşu
elma kemirdim bende
İnşallah canıminş cnm bu olanlar bebğimin şansıdırda bi şubatta oda bizimle olur hayırlısı ile
canım memuriyetmi var, 550 ye oturuyoruz canım, sizin ne kadar
İyi hadi ozaman durmak yok yola devam
Yoook anam yoook o beni bekliyo ben onu bekliyom yani birlikte bekleşiyoz. Haa ne diyecektim sana bu arada sen dün 80 kilo verdim falan mı yazmıştın????
ay kıyamam sana kız bursada olaydın bak ben sana yemekler yapıp götürürdüm komşu komşu olurduk ama gel görki aramızda uzaklık var
İnşallah canım
Bizde 600'e otruyoruz
evet eşim polis memuru
senin eşin?
Haber yok bacım. Oturuyorum oturduğum yerde
öyle bakıyoruz cnm çocuk odasında yatağım dolabm fln var onları götrmcm ztn giderken yeni eve
çoook uykum geldi kızlar. ben kaçıyorum. Allah rahatlık versin hepinize...
İnşallah canım
Bizde 600'e otruyoruz
evet eşim polis memuru
senin eşin?
aynen götürme canım inşallah bebek odası yapacaksın o odanı çünkü
Valla canı gönülden tebrik ediyorum seni. Bende zayıflayacamda inşallah ama bu sefer diyetisyene gitmeye karar verdim. Ayarlayabilirsem inşallah kaç haftadır gidecem gidemedim. Dr. Um bi kaç kilo bile versen transferden önce tutunmaya yardımcı olur dedi Banada bi gayret geldi bakalım.genel toplam daha çok arada verdiğimi yazdım canım geneli şöyle diyim bende 2 insan çıktı hani oturma gruplarının tek kişilik koltukları olurya onlara sığmıyodum o dere zıvanadan çıkmıştım yani
İyi geceler Allah'a emanet olçoook uykum geldi kızlar. ben kaçıyorum. Allah rahatlık versin hepinize...
canım korktumu ne yaptılar deki gelin bişey olmuyacak ben rahatlıyacağım sadece :))
çoook uykum geldi kızlar. ben kaçıyorum. Allah rahatlık versin hepinize...
Aslında yinede yakın sayılırız
ay biz bursaya gelecektik orda iskender yiyecektik güya daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?