eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

Napimm gördüğün gibi yemek hayalleri kuruyorum
İyi hadi ozaman durmak yok yola devam
canım oda geçer şükürki ağrısı geçti nasılsın canım bu arada senin kırmızılar teşrif ettimi kız

Yoook anam yoook o beni bekliyo ben onu bekliyom yani birlikte bekleşiyoz. Haa ne diyecektim sana bu arada sen dün 80 kilo verdim falan mı yazmıştın????

Havinim zaten bu saatte yemeği nerden bulayım benim gibi gurbet kuşu
elma kemirdim bende

ay kıyamam sana kız bursada olaydın bak ben sana yemekler yapıp götürürdüm komşu komşu olurduk ama gel görki aramızda uzaklık var

İyi hadi ozaman durmak yok yola devam

Yoook anam yoook o beni bekliyo ben onu bekliyom yani birlikte bekleşiyoz. Haa ne diyecektim sana bu arada sen dün 80 kilo verdim falan mı yazmıştın????

genel toplam daha çok arada verdiğimi yazdım canım geneli şöyle diyim bende 2 insan çıktı hani oturma gruplarının tek kişilik koltukları olurya onlara sığmıyodum o dere zıvanadan çıkmıştım yani

ay kıyamam sana kız bursada olaydın bak ben sana yemekler yapıp götürürdüm komşu komşu olurduk ama gel görki aramızda uzaklık var

Aslında yinede yakın sayılırız
ay biz bursaya gelecektik orda iskender yiyecektik güya daha

sana şarkı yazdım seviyorum seni ekmeği tuza banıp banıp yer gibi seviyorum seni.....şaka bi yani ..sevdiğim doğru tabi..vallahi ben birşey yazmaya korkuyorum ne desem yanlış anlaşılıyor.ama bu topik bir evliliğin kurtulmasına sebep olacak kadar güçlü bence şimdi böyle dağılmak olmaz.hele mirage ve aysegul arasında hiç olmamalı sizler buranın bence tabi bak gene söylüyom kimse alınmasın lokomotifisiniz.aysegul mirage tekrar aynı pozitif enerjiyi sağlıyabiliriz.

Valla canı gönülden tebrik ediyorum seni. Bende zayıflayacamda inşallah ama bu sefer diyetisyene gitmeye karar verdim. Ayarlayabilirsem inşallah kaç haftadır gidecem gidemedim. Dr. Um bi kaç kilo bile versen transferden önce tutunmaya yardımcı olur dedi Banada bi gayret geldi bakalım.
çoook uykum geldi kızlar. ben kaçıyorum. Allah rahatlık versin hepinize...
İyi geceler Allah'a emanet ol
canım korktumu ne yaptılar deki gelin bişey olmuyacak ben rahatlıyacağım sadece :))

Bi rahatlayacam ki hemde nasıl sorma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…