salı günü tek embrio transferim oldu arkadaslar, salıyı saymazsak yarın 6.günüm ve ben yarın akşam test yaptırmak istiyorum, zaten olumsuza odaklanmış durumdayım , sadece olumlu yada olumsuz kana kac günde karışıyor vs.meraktan yaptıracağım:18: bazen kana 6.günde katşıyormuş bünyeye göre sanırım
asırı bel ağrımın dışında hiç bir belirtim yok zaten ki bel ağrım normalde de vardı arttı sadece
progestan günde 3 kezdi hep gec uyandığım için sabahlar arada kaynadı ilaçlatımı hiç düzenli saatte alamadım, dayımın oğlunun düğünü vardı ve o kalabalık ve koşturmaca da günlerce, fitil atıp yatmak zor oluyordu yatmayınca da geri geliyor fitil
belirti aramak için çok erken olduğunu zaten biliyorum ama 2.transferim bu, bunda çok midem kazınıyor ilaçların etkisi ile sanırım kilo alacağım diye korkuyorum ki zaten tedavide aldım biraz :18:
ben donmuşlarla denedim bu arada3 embriomdan 1 tanesi transfer oldu
böyle

Bence 6 gün çok erken senin yerinde olsam 8 gün yaptırırdım
Şimdi varsa bile düşük çıkabilir kendini üzmemek için azıcık sabret tabi kendin bilirsin

( korkuyorum ama tuhaf bir huzurum da yok değil.. yarın 3. gün bu üçünden hayatta olanlarla transfere gidiyoruz.. eşimin izni sıkıntı olduğundan 4 saat falan orada yatıp yola çıkcam özel arabamızla 3 saat kadar sürüyor ankara ama yollar düzgün arkada yer yapıcam kendime gelicem büyük ihitmalle... nasip..tek bildiğim Rabbim ol derse olucak... ben bugünleride gördüm ya allahıma şükürler olsunnn
( korkuyorum ama tuhaf bir huzurum da yok değil.. yarın 3. gün bu üçünden hayatta olanlarla transfere gidiyoruz.. eşimin izni sıkıntı olduğundan 4 saat falan orada yatıp yola çıkcam özel arabamızla 3 saat kadar sürüyor ankara ama yollar düzgün arkada yer yapıcam kendime gelicem büyük ihitmalle... nasip..tek bildiğim Rabbim ol derse olucak... ben bugünleride gördüm ya allahıma şükürler olsunnn