• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

kızlar beni bi aydınlatın lütfen!!!!!!!!!!!
doktordan geliyorum bugün reglimin 10. günü, yumurtalarım 17 mm olmuşlar, 30 yakın yumurta var dedi doktorum. dün e2 bakmıştı ve 950 gibi bi rakam çıkmıştı bugün ise 2400 çıktı. artık gonal f kes dedi doktorum. tekrar e2 istedi ve yarın sabahtan tekrar göreceğim dedi. eğer e2 yüksek çıkarsa yumurtalarını toplar dondururuz rahmi hazırlar bir dahaki ay transferi yaparız dedi. ama ben hazırlamıştım kendimi hiççççççççç istemiorum bir dahaki aya kalsın ama o şekilde daha iyi olucanı söledi tabi bu yarınki duruma göre değişir dedi belki bu ayda yapabilirmişiz ama ben anlamadım daha önce hiç böle olmamıştı. e2 çok artar mı acaba artarsa ne olur öffffffffffffffff çok moralim bozuldu. hep 150 doz yaparken bu sefer 225 le başladı böle oldu işte. daha çok yumurtam olcakmış daha kaliteli olcakmış. yetiyodu bana 10-20 yumurta hamile de kalmıştım o şekilde ne gerek vardı bu protokollere.. napmam gerekiyor sizce. dondurma, çözdürme, transfer bunlar da ayrıca bi masraf yani:((((((((((((((((((

Canımcım yumurta sayın çok fazla maşallahh :nazar::nazar: Bir ihtimal OHSS denilen bir olay nedeniyle ertelemek istiyor olabilir. OHSS fazla yumurta olunca oluşan birşey. Eğer hamile kalıp OHSS olursan Allah korusun çok kötü olur. Bence doktoruna güven. OHSS olmaktansa rahmi bir ay dinlendirip hamile kalman çok daha sağlıklı :34:

Son düzenleme:
kızlar sizdemi trabzonda tedavidesiniz.....bende karadeniz de yaptırdım:)))

trabzonlular buraya toplandı.trabzonda benim de doktorum şafak bey kendisine 2 aşılama 1 tüp yaptırdım olmadı ama onu çok sewiyorum ondan çok memnunum.

mırage canım, benim de tedavi kaldı ,yalnız değilsin
dr uzun protokole karar verdi, ekime kaldı yani;(((((((((

hayırlısı seminaycım. bir de bayram için beklemek zorunda kalabiliriz. hazırlayalım kendimizi şimdiden. bir türlü başlayamadık. ama ben zaten hep hayırlı zamanda hayırlısı olsun diye dua ediyorum.

Valla ben de bilemedim. nasip neyse göreceğiz canım. Her işte bir hayır vardır. Zaten ben Allah'ım hayırlısı ve olumlusu ne zamansa o zaman olsun diye dua ediyorum.
Canım benim çok sağol. Hepimiz için hayırlısı olsun. Evet beklemek insanı 5 kat geriyor. tedaviyi düşüne düşüne daha çok yoruldum ben.:9: Tedavi olsaydım bu kadar yorulmazdım. İnşallah kasıma kalmam. Bayram da olsa bekleme gücüm ve sabrım kalmadı. :ssz:

evet canım ben de hep öyle dua ediyorum, ama beklemekten de çok yoruldumi 1,5 senedir bu konuyla ilgili birşeyler için bekliyorum. aynen katılıyorum söylediklerine. doktorumu ayarlasam, embriyolog yerinde olacak mı bakalım bayramda onu düşünüyorum.

kızlar beni bi aydınlatın lütfen!!!!!!!!!!!
doktordan geliyorum bugün reglimin 10. günü, yumurtalarım 17 mm olmuşlar, 30 yakın yumurta var dedi doktorum. dün e2 bakmıştı ve 950 gibi bi rakam çıkmıştı bugün ise 2400 çıktı. artık gonal f kes dedi doktorum. tekrar e2 istedi ve yarın sabahtan tekrar göreceğim dedi. eğer e2 yüksek çıkarsa yumurtalarını toplar dondururuz rahmi hazırlar bir dahaki ay transferi yaparız dedi. ama ben hazırlamıştım kendimi hiççççççççç istemiorum bir dahaki aya kalsın ama o şekilde daha iyi olucanı söledi tabi bu yarınki duruma göre değişir dedi belki bu ayda yapabilirmişiz ama ben anlamadım daha önce hiç böle olmamıştı. e2 çok artar mı acaba artarsa ne olur öffffffffffffffff çok moralim bozuldu. hep 150 doz yaparken bu sefer 225 le başladı böle oldu işte. daha çok yumurtam olcakmış daha kaliteli olcakmış. yetiyodu bana 10-20 yumurta hamile de kalmıştım o şekilde ne gerek vardı bu protokollere.. napmam gerekiyor sizce. dondurma, çözdürme, transfer bunlar da ayrıca bi masraf yani:((((((((((((((((((

zaten bu doktorlardan ekstra masrafsız çıkılabiliyor mu ki? bana daha hiç olmadı. doktorun dediğini uygulayacaksın mecbureni başka çare var mı ki? hayırlısı olsun canım.

ebruli tebrik ederim canım.Allah ım saglıkla kucagına aldırmayı nasip etsin inşallahhhh....
gamze canım herşeyde bir hayır vardır.sakın üzülüp isyan etme canım...Yüce Rabbim den sabır diliyorum senin için...inşallah ileride kavuşacaksın bebişlerine...
mirage canım listeye bakarken farkettim tedavin ertelenmiş. vardır bu işte de bir hayır. hem belki o zamana kadar spermcikler eskisi gibi yine çoğalır. üzülmedin değil mi?
bu arada beni sorarsanız yarın sabah opu m var.benim için dua ederseniz sevinirim.Allah yar ve yardımcımız olsun...iyi geceler herkese...

ertelendiğine üzülmedim de kocamdan genetik test istediler, ona takıldı kafam ya birşey çıkarsa diye. daha da 3 hafta sonra çıkacakmış sonucu. sperm sayısı çok düşük çıktı diye araştırmak istediler. test tarhileri gelince opuları takip etmeyi unutuyoruz canım ya. iyi şanslar, umarım herşey yolunda gider.

Canımcım yumurta sayın çok fazla maşallahh :nazar::nazar: Bir ihtimal OHSS denilen bir olay nedeniyle ertelemek istiyor olabilir. OHSS fazla yumurta olunca oluşan birşey. Eğer hamile kalıp OHSS olursan Allah korusun çok kötü olur. Bence doktoruna güven. OHSS olmaktansa rahmi bir ay dinlendirip hamile kalman çok daha sağlıklı :34:

kendisi bu kadar çok yumurta olmasını istedi bende bunu anlamıyorum yaa çok sinirlendim. ben bir aay daha nasıl sabredicem. kobay gibiyim valla yok o dozu deneyelim yok bunu yapalım, keyfine göre tedavi zaten benim oturmuş bi tedavi sistemim vardı gayette başarılıydı yumurta elde etme konusunda. sanki ben yumurta elde edemiomuşum gibi dozumu yükseltti. tedavinin başında da sölemio neler olabileceğini buna kızıyorum. neyse yine de dua edinnn yarın e2 değerim yüksek çıkmasın. 4000 ve üstü olursa heralde ohss riski varmış. benim henüz 2400 ve ilacı da kestim. sadece ohss riskini önleyen iğneyi yapıorum. nolurr dua edinn benim çok sabrım yok bu konuda:((

kizlaaarrrrr sonucumu ogrendim rabbime sukurler olsunki hamileyim 757.8 cikmis sonucum iki gun sonra yaptirmaya gerek gormedi doktorum insallah darisi sizlere hayirlisiyla kucagimada alirim insallah ilkinden dolayi cok korkuyorum

arkadaşım Allahım tamamına erdirsin sonuçlara bakmak için girdimm inan kendim olmuş kadar sevindim :)))))))) çok çok çokkkkkkk mutlu olmanızı diliyorum. diğer arkadaşlarıma Allahım sabır versin demekki hayırlısı böyleymiş çok zor işler yaaaaa

selam kızlar nasılsınız mirage sen nasılsın tedavin ertelenmiş herhalde hiç sıkıntı yapma geç olsun güç olmasın inş. vardır bunda da bi hayır mutlaka

kizlaaarrrrr sonucumu ogrendim rabbime sukurler olsunki hamileyim 757.8 cikmis sonucum iki gun sonra yaptirmaya gerek gormedi doktorum insallah darisi sizlere hayirlisiyla kucagimada alirim insallah ilkinden dolayi cok korkuyorum

canım benim rabbim sağlıklı güzel bir hamilelik nasip etsin bebeğin sağlıklı sıhatli gelişsin ve sağlıklı sıhatli bebeğini kucağına alırsın inş rabbim şimdiden hamileliğini hayılı etsin evladın hayırlı olsun

canım o kadar mutlu oldumki sanki ben hmbile kalmışım gibi mutluluktan ağladım sıra rabbimin izniyle ilknurda ilknurlevent canım rabbim sanada banada hepimizede test günü pozitifi göstersin mucizesini yaşatsın canım hepimiz inş sağlıklı hayırlı evlatlar doğururuz

Havincim bugün biraz temizlik yaptım onun için erken giremedim
Benim yumoşlardan haber yok daha aramadılar. Heralde5. gün transfer edicekler

canım benim inş güzel sağlıklı döllenmiş bölünüyodur yumurtaların rabbim sağlıklı gelişip transferden sonra sana sıkı sıkı tutunmalarını nasip etsin

selam kızlar nasılsınız mirage sen nasılsın tedavin ertelenmiş herhalde hiç sıkıntı yapma geç olsun güç olmasın inş. vardır bunda da bi hayır mutlaka

selam canım. ben de öyle diyorum napiim. elimden başka birşey gelmiyor ki zaten. bir de bayram var ekimde. kasıma kadar yolu var bu işin bana sorarsan.

hayırlısı seminaycım. bir de bayram için beklemek zorunda kalabiliriz. hazırlayalım kendimizi şimdiden. bir türlü başlayamadık. ama ben zaten hep hayırlı zamanda hayırlısı olsun diye dua ediyorum.

evet canım ben de hep öyle dua ediyorum, ama beklemekten de çok yoruldumi 1,5 senedir bu konuyla ilgili birşeyler için bekliyorum. aynen katılıyorum söylediklerine. doktorumu ayarlasam, embriyolog yerinde olacak mı bakalım bayramda onu düşünüyorum.

zaten bu doktorlardan ekstra masrafsız çıkılabiliyor mu ki? bana daha hiç olmadı. doktorun dediğini uygulayacaksın mecbureni başka çare var mı ki? hayırlısı olsun canım.

ertelendiğine üzülmedim de kocamdan genetik test istediler, ona takıldı kafam ya birşey çıkarsa diye. daha da 3 hafta sonra çıkacakmış sonucu. sperm sayısı çok düşük çıktı diye araştırmak istediler. test tarhileri gelince opuları takip etmeyi unutuyoruz canım ya. iyi şanslar, umarım herşey yolunda gider.

Canım benim genetik teste sakın üzülme. İnşallah hiçbir şey yoktur. Ama varsa da bunu öğrenmeniz çok daha iyi. Öbür türlü Allah korusun ne kadar denersen dene bebek olsa da kromozom sorunu nedeniyle kaybedebilirsin. :nazar::34:

ebruli ,:nazar:canım tebrik ederim allah kucağına almayı nasip etsin, hayırlı ömürlü sağlıklı evlatlar versin inş,.darısı hepimizin başına...

Selam arkadaşlar bugün 4 te transferim oldu 2 tane yerleştirildi
Mirage canım test tarihim 28 eylül tabloya yazarsın

hadi hayırlısı olsun açılışı senle yapıcak arkadaşlar..ben sizin uğursuzluğunuz oldum inşallah o şekilde devam etmezsiniz..kötü bir açılış yaptım istedikleri sonucu sen yaz arkadaşlarımıza...:34:

yeşim canım öyle deme rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin sana da edecek ve bu üzüntün geçtiğinde dahada rabbimin izniyle istekle yapışacaksın tedavine hemde tecrüben olacak bu tecruben sayesinde bebeğini sende kucağına alacaksın

bitti... bi tedavi daha göz yaşıyla noktalandı. canım eşim ibrahimim iyi ki sen yanımdasın. Duasını esirgemeyen arkadaslara teşkkür ederim. umarım güzel haberi ebruli den alırız.

ACIYI HAYATA ÖRTÜ YAPANA ŞÜKÜRLER OLSUN...

gamzede canım ebruliye sevindim mutluluktan ağladım senin sonucunu öğrendim bu seferde sana ağladım rabbim sabrını arttırsın ne desem ne yazsam bişey bulamıyom rabbim kimsenin elini boş bırakmasın umudunu yıkmasın rabbim dayanma gücü sabrı versin

Canım benim genetik teste sakın üzülme. İnşallah hiçbir şey yoktur. Ama varsa da bunu öğrenmeniz çok daha iyi. Öbür türlü Allah korusun ne kadar denersen dene bebek olsa da kromozom sorunu nedeniyle kaybedebilirsin. :nazar::34:

doğrum söylüyorsun akasyacım da inşallah birşey çıkmaz.

Selam arkadaşlar bugün 4 te transferim oldu 2 tane yerleştirildi
Mirage canım test tarihim 28 eylül tabloya yazarsın

canım benim transferin hayırlı olsun rabbim bebeişlerinin sana sıkı sıkı tutunmasını ablalarının duasını kabul etsin sende aldın bebişlerini göbüşüne suerim rabbim hayırlı yazılarımızı yazsın hepimiz inş pozitifi görelim

kendisi bu kadar çok yumurta olmasını istedi bende bunu anlamıyorum yaa çok sinirlendim. ben bir aay daha nasıl sabredicem. kobay gibiyim valla yok o dozu deneyelim yok bunu yapalım, keyfine göre tedavi zaten benim oturmuş bi tedavi sistemim vardı gayette başarılıydı yumurta elde etme konusunda. sanki ben yumurta elde edemiomuşum gibi dozumu yükseltti. tedavinin başında da sölemio neler olabileceğini buna kızıyorum. neyse yine de dua edinnn yarın e2 değerim yüksek çıkmasın. 4000 ve üstü olursa heralde ohss riski varmış. benim henüz 2400 ve ilacı da kestim. sadece ohss riskini önleyen iğneyi yapıorum. nolurr dua edinn benim çok sabrım yok bu konuda:((

Bende PKOS var canım. PKOS ta da çok yumurta olma ve OHSS riski var .Ama doktor bana en başta riski söyledi. Her daim dualarımdasın canım:16:

Back
X