• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

Selam arkadaşlar bugün 4 te transferim oldu 2 tane yerleştirildi
Mirage canım test tarihim 28 eylül tabloya yazarsın

yazdım canım, hayırlı olsun bebişlerin, inşallah tutunurlar. bir tane de kızın vardı senin, amanııın 3 olacaklar bir anda :))

Ebru cnm çok tebrik ediyorum Allah tamamına erdirsin :24::24::24::24::24::24::24::24::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::21::21::21::21::21::21:
Topiğimizin ilk hamilesiiine:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

tüp bebekle ilk hamilesi...ilk hamilemiz hestia, lütfen yani :))

Tatlım beni de ekle listeye lütfen. Yaş 38 sanırım en yaşlınız benim :)) evlilik süresi 2 sene. 1 gonalf le 2 klomenle 3 aşılama 1 Ege universites'inde tüp bebek denemesi. Sonuç kimyasal gebelik.
Şimdi yine Ege Üniversitesinde Erol Tavmergen hocaya emanetim. Bu seneye kadar bende problem yoktu ama şimdi fsh yükseldi bir miktar yani yumurtalık rezervi azaldı. Eşim de ileri hızlı sperm sayısı ne yazık ki sıfır. Sanırım o yüzden diğer değerler ve sperm sayısı ve morfoloji yeterli olsa da hedefi kitli sperm yok olduğundan hamile kalamadım.
17 Eylül tarihinde 2. tüp bebek denememe başladım. haftaya ayın 24'ünde randevum var muhtemel transfer tarihi 28 eylül

tedavin hayırlı olsun, tutunup sağlıkla tutunsun bebeğin inşallah. listeyi güncelledim.

Eh bana gelince,

tedavim 8 gununde iptal oldu arkadaslar,birtane yumurta buyumus digerleri kucuk kalmis,doktorda iptal etme karari aldi,ki bende ayni fikirdeydim,hayirlisi boyleymis demekki..
sali randevum var bakalim neler diyecek,tek korkum yumurtam rezervim iyice azaldimi acaba,yoksa baska protokol mu deniyecek,hersey sali belli olur artik,napalim kismet degilmis,uzuldum ama Rabbime havale etmistim,Allahin izniyle insaAllah yola devam etme sansim olur,kismet

bircikcim hayırlısı böyleymiş napıcan. ben de başlayamadan ertelendim. inşallah herşey güzel olacak hepimiz için.

yazdım canım, hayırlı olsun bebişlerin, inşallah tutunurlar. bir tane de kızın vardı senin, amanııın 3 olacaklar bir anda :))

tüp bebekle ilk hamilesi...ilk hamilemiz hestia, lütfen yani :))

tedavin hayırlı olsun, tutunup sağlıkla tutunsun bebeğin inşallah. listeyi güncelledim.

bircikcim hayırlısı böyleymiş napıcan. ben de başlayamadan ertelendim. inşallah herşey güzel olacak hepimiz için.

Valla 3 olursa yandık kocam kesin kafayı yer evi barkı terk eder :ssz::ssz::ssz::ssz:
Kendimi düşünemiyorum bile:37::37::37::37::23::23:
Canım hestia doğal yoldan hamile kaldığı için onu saymadım:nazar::nazar::nazar:

Seninde tedavin ertelenmiş cnm inşallah öbür ayada senin güzel haberlerini alırız.

Son düzenleme:
Arkadaşlar bu arada kalçadan iğneye başladık ve şuan bacağımın biri resmen felç gibi böyle olan varmı:31::31::31::31:

merhaba kızlar herne kadar sizlerle bu topikte bırlıkte olamasamda yazdıklarınızı takıp edıyorum.benım tanıdık bır akraba okumam için dualar söyledı sızınle paylaşmak istedim.budualar ya allah ya rahman ya rahım allahın isimleri.bu üç ismi bebek için niyet edip ilkindi namazını kılındıktan sonra akşam ezanı okunana kadar tek oldunuz bır ortamda okuyacakmısım.yalnız yanımımda kımse olmayacakmış sonrada akşam namazını kılıp kalkacakmışım.bu duayı 20senedir çocugu olmayan bırı akrabama söylemiş doktorlar sızın kesınlıkle çocunuz olmaz demişler ama duadan 15 gun sonra hamıle oldunu ögrenmış başka bırıde 1 çocuktan sonra 7 yıldır hamıle kalamıyormuş duadan sonra hamile kalmış bu zor dönemımızde allahımıza sıgınmaktan baska çaremız yok ben duayı okuyacam sızde belkı yapmak istersiniz diye sizlerle paylaştım kendınıze iyi bakın allahım insallah hakkımızdan hayırlı olacak hayırlı ,saglıklı,dinine vatanına baglı,uzun ömürlü ,bahtı açık evlatlar nasip eder.

mrb arkadaşım bana özelden mesaj göndermişsin ama mesaj sayım 100 olmadığı için özelden mesaj gönderemıyorum bu yüzden buraya yazmak zorunda kaldım bu beniim ilk tüp bebek denemem rapor çıkardım çapadan doktorum ulun uluğ çok iyi bana göre.merkezden de şu anda memnunum inş uğurlu gelir embrıyor konusunda henüz doktorla konuşmadım eşim ameliyata gircek benim eşimde azosperm var eğer sperm bulunursa ki inş bulunur hep böyle umut ediyorum doktora anlatıcam durumumuzu çünki benim eşim de aplastik anemi rahatsızlığı var özel bir durum olursa iki embriyo yapılıyormuş birde ikinci tüp bebkte 2 tane yapılıyor biliyorum ama yinede hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun inş

tedavin ertelenmiş ama herşeyin hayırlısı olsun canım bir ay sonra olsun yeterki sonu güzel olsun arkadaşım

merhaba kızlar.....
ben de aranıza yeni katıldımmm inşalllah hepimizinnn nur topu gibi bebekleri olur.
beni de listeye eklerseniz sevinirim.
benim tedavim 11.09.2012 başladı.erzurum şifa hastanesinde yakup beye yaptırıyorum.
30 yaşındayım ve 2 yıllık evliyim.benim reglim düzensiz ve bu yüzden pco oluşuyor neyse ki bu ay geçti.
eşimde varikosel ameliyatı oldu ve ileri hareketlileri o çıktı.
3 ay duphaston kullandım ve normal yolla denedik fakat sonra pco oluştu.
pco yu doğum kontrol hapıyla erittikten sonra doktor aşılamayı önerdi erken gibi geldi ama tekrar oluşmadan güzel bir ay dedi doktorum.
dün ilk kontrolum oldu 5 tane yumurtam oluşmuş 7.günde ve 12cm dedi.durumları gayet ii dedi ama bilmiyorum deneyimli arkadaşlar lütfen yardımcı olun.
cumartesi tekrar kontrol edecek 25 veya 26sında aşılamayı yapar heralde.bu arada gonal f ile çatlatma iğnesi kullanıyorum.ilk denemem daha önce hiç
hamile kalmadım.belli etmemeye çalışsam da çok heyecanlıyım ve hayal kırıklığına uğramaktan çok korkuyorum.:(
allah hepimiz için hayırlısını versin en kısa zamanda kucağımıza bebeklerimizi almamızı nasip etsin....
bebekleri olanlara da çok sevindim ne olur bizler için de bol bol dua edinnn...................

öncelikle bu süreç çok stresli geçicektir eminim tavsiyem soğuk kanlılığını ve sakinliğini korumaya calış
herşey gönlünüzce olsun inşallah...

Oncelikle geçmiş olsun. Kaderimiz hep aynı . Umarım dileklerimiz gerçekleşir bir gün.
rezerv azlıgın var mı yok mu diye hemen herhangi bir labaratuarda AMH testi yaptır. O doktorlara fikir verir. Belki sana yatarince doz ilaç verilmemiştir. AMH testini adetli ve ya adetsiz istedğin zaman yaptırabiliyorsun. Ayrıca 1 yumurta bile olsa onemli keşke iptal etmeselerdi. Neyse bu arada sana hangi ilaçtan ne kadar doz uygulandı?

Bu arada AMH testi labaratuarlarda daha ucuz. Tup bebek merkezleri bunu çok pahalıya yapıyor. zaten hepsi Ankara'da bir merkeze gonderiyorlar. Labaratuarların telefonunu al ve sor. En ucuzu hangisi yapıyorsa ona yaptır. Ankara'da duzen labaratuarı yapıyor bu işi. Onlara direk telefon açıp nerelerle çalıştıklarını ogrenebiirsin. Boşuna komişyon odeme

Son düzenleme:
merhaba kızlar.....
ben de aranıza yeni katıldımmm inşalllah hepimizinnn nur topu gibi bebekleri olur.
benim tedavim 11.09.2012 başladı.erzurum şifa hastanesinde yakup beye yaptırıyorum.
30 yaşındayım ve 2 yıllık evliyim.benim reglim düzensiz ve bu yüzden pco oluşuyor neyse ki bu ay geçti.
pco yu doğum kontrol hapıyla erittikten sonra doktor aşılamayı önerdi erken gibi geldi ama tekrar oluşmadan güzel bir ay dedi doktorum.
dün ilk kontrolum oldu 5 tane yumurtam oluşmuş 7.günde ve 12cm dedi.durumları gayet ii dedi ama bilmiyorum deneyimli arkadaşlar lütfen yardımcı olun.
cumartesi tekrar kontrol edecek 25 veya 26sında aşılamayı yapar heralde.bu arada gonal f ile çatlatma iğnesi kullanıyorum.ilk denemem daha önce hiç
hamile kalmadım.belli etmemeye çalışsam da çok heyecanlıyım ve hayal kırıklığına uğramaktan çok korkuyorum.:(
allah hepimiz için hayırlısını versin en kısa zamanda kucağımıza bebeklerimizi almamızı nasip etsin....
bebekleri olanlara da çok sevindim ne olur bizler için de bol bol dua edinnn...................

Bak canım aşılama yaparak sana şunu soyliyim boşuna sana para harcattırıyor şerefsizler. Eşinin ileri hızlı sperminin olmaması demek hedefe kitli spermin olmaması demektir. Benim eşimin de ileri hızlı sperm sayısı ya nadir ya sıfır çıkıyor. Doktorlar sperm sayısı ve morfoloji iyi oldugundan olmaz demiyorlar ama nafile boşa zaman kaybı. Bunun anlamı hızlı sperm var ama başı boş sağa sola gidiyor. tesadüf biri hedefe ulaşabilir. Ben bu masalla boşuna vakit kaybettim ve tabii 2 milyarın uzerinde para. İleri hızlı sperm sıfır yani hedefe doğru giden maratoncu sperm yok. Bu durumda işi tesaduflere bırakıp senin de değerlerinin bozulmasını bekleme.
Ben bu hatayı yaptım. Benim degerlerim iyiydi. 1 seneyi aşkın oyalandık. Şimdi benim degerlerde bozuldu. Yani işler daha da güçleşti. O yuzden lütfen para meraklılarına inanma. Universite hastanesine git ve bilgi almaya çalış. Orada bile bunları açık açık sormazsan sana bir şey anlatmıyorlar. İnternet de araştır ve anlattıklarımı da katarak doktorlarına sor. Zaman kaybetme. Sonra geri dönüşü olmuyor..

mrb arkadaşım bana özelden mesaj göndermişsin ama mesaj sayım 100 olmadığı için özelden mesaj gönderemıyorum bu yüzden buraya yazmak zorunda kaldım bu beniim ilk tüp bebek denemem rapor çıkardım çapadan doktorum ulun uluğ çok iyi bana göre.merkezden de şu anda memnunum inş uğurlu gelir embrıyor konusunda henüz doktorla konuşmadım eşim ameliyata gircek benim eşimde azosperm var eğer sperm bulunursa ki inş bulunur hep böyle umut ediyorum doktora anlatıcam durumumuzu çünki benim eşim de aplastik anemi rahatsızlığı var özel bir durum olursa iki embriyo yapılıyormuş birde ikinci tüp bebkte 2 tane yapılıyor biliyorum ama yinede hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun inş

çok sagol canım bende o merkeze gıdecegım insallah çift emrıyo koyarlar tabı bu temenlı ama alnımızda ne yazılıysa o olacak allahım saglıklısını versın tek versın

Günaydın arkadaşlarrr
Ebrucum nasılsın cnm arka sayfalarda tebrik ettim ama yine kutluyorum :118::8::8::8::8::8::8::8::21::21::21::21::21::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar
Ebru testi kaçıncı gün yaptırdım maşallah baya yüksek çıkmış valla bu üçüzde olabilir

Son düzenleme:
tedavin ertelenmiş ama herşeyin hayırlısı olsun canım bir ay sonra olsun yeterki sonu güzel olsun arkadaşım

inşallah canım. kasıma kadar yolu var gibi gözüküyor. çünkü ekimde de bayram engel yaratabilir. ramazan bayramında tedavi görenler bayram zamanı bazı doktorların ve yetkililerin hastanelerde ve kliniklerde olmadığından bahsediyorlar. güvendiğim adamlar yerine başkalarının eline kalmak istemem tabi.

merhaba kızlar.....

hoşgeldin canım. endişelerin normal. ama olabildiğince kendini sakin tutmaya çalış. hepimiz aynı yoldan geçiyoruz. bizler burda kader arkadaşıyız. ben daha tedaviye başlayamıyorum bir türlü. hep bir engel çıkıyor. diyorum ki demek hayırlı vakit bu vakit değil. seni listeye ekledim. umarım topic de sana uğurlu gelir.

herkese günaydın, doktora gidiyorum benim için dua edin lütfen e2 yüksek çıkmasın ve tedavim ertelenmesin:((

Allah hakkında hayırlı olanı nasip etsin inşallah derincim. inşallah herşey yolunda gider. tedavim ertelenesin diye dua etme. hayırlısı olsun diye dua et tatlım.

arkadaslar hepinize gunaydinnnn....

sayfalarin hepsini okudum ama alinti ile cevaplarken aklim karisti:):):)
hepinize ayri ayri tesekkur ediyorum cok sagolun insallah darisi sizlerin basina sizleri cok seviyorum hepinizin allah yar ve yardimcisi olsun dualarim sizinle rabbim hepinizin yuzunu guldursun kucagini doldursun kimseye evlat yoklugunu yasatmasin yuce rabbim

Son düzenleme:
Günaydın arkadaşlarrr
Ebrucum nasılsın cnm arka sayfalarda tebrik ettim ama yine kutluyorum :118::8::8::8::8::8::8::8::21::21::21::21::21::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar
Ebru testi kaçıncı gün yaptırdım maşallah baya yüksek çıkmış valla bu üçüzde olabilir

gunaydin canim cok sagol iyiyim sen nasilsin nasil gidiyor bekleme sureci sanirim transferin yapilmisti hayirli olsun insallah guzel haberi sende alirsin evet baya yuksek cikti bu kadar beklemiyordum ikiz olabilirde ucuzu sanmiyorum yinede hayirlisi olsun 11.gun yaptirdim tup bebegi yapan doktorum gerek gormedi ikinci testi yaptirmaya ama normalde gittigim doktorum yarin tekrar yaptirmami istedi bende tmm dedim yarin yaptircam yukseliyormu deger ona bakicaz

ilknur canim nasilsin heyecanin doruktadir cumartesiye az kaldi insallah sende guzel haber alirsin cok merak ediyorum sonucunu sen nerde yaptiracaksin testi

Bak canım aşılama yaparak sana şunu soyliyim boşuna sana para harcattırıyor şerefsizler. Eşinin ileri hızlı sperminin olmaması demek hedefe kitli spermin olmaması demektir. Benim eşimin de ileri hızlı sperm sayısı ya nadir ya sıfır çıkıyor. Doktorlar sperm sayısı ve morfoloji iyi oldugundan olmaz demiyorlar ama nafile boşa zaman kaybı. Bunun anlamı hızlı sperm var ama başı boş sağa sola gidiyor. tesadüf biri hedefe ulaşabilir. Ben bu masalla boşuna vakit kaybettim ve tabii 2 milyarın uzerinde para. İleri hızlı sperm sıfır yani hedefe doğru giden maratoncu sperm yok. Bu durumda işi tesaduflere bırakıp senin de değerlerinin bozulmasını bekleme.
Ben bu hatayı yaptım. Benim degerlerim iyiydi. 1 seneyi aşkın oyalandık. Şimdi benim degerlerde bozuldu. Yani işler daha da güçleşti. O yuzden lütfen para meraklılarına inanma. Universite hastanesine git ve bilgi almaya çalış. Orada bile bunları açık açık sormazsan sana bir şey anlatmıyorlar. İnternet de araştır ve anlattıklarımı da katarak doktorlarına sor. Zaman kaybetme. Sonra geri dönüşü olmuyor..
sana katılıyorum arkadaşım..bende iki aşılamayla zaman kaybettim sanırım.. ilki benimde erzurumdaydı.şimdi tüp bebek sürecindeyim..e2 hakkında yazdığın yazıyı okudum..bende lucrin kullanırken cetrodite verdier..sanırım e2 değerine göre bnun verdier..konuşurlarken duyduklarım e2 nin 250 çıktığı..ama detay sormadım..dünde iğneyi yaparken göbeğim çok kanadı..sonrada baktımki taş gibi olmuş..sanki içinde kalmış gitmemiş gibi:)dün beşinci günümdü göbeğim şimdiden delik deşik oldu..:))dün eşim diyoki çok zor bi süreç yaaa.dedimkisana ne oluyorsa..iğneleri yiyen ben her gün hergün muayene olan ben..sana ne oluyo:)bakalım..Allah herkese hayırlı sonuçlar almamızı nasip etsin..mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler

Back
X