• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

[/QUOTE]

canlarım benim teşekkür ederim..şimdi geldimde dinleneyim biraz öpüyorum hepinizi:)))))))

tebrik ederim..hayırlı olsun..Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..

beklemek. hayatımın amacı oldu bu kavram. daha ne kadar beklemem gerekecek, bilmiyorum. tedaviye başlayabilmek bile bir türlü nasip olmuyor. bir kereden tedaviyle bebeğine ulaşabilecek şanslılardan mıyım onu da bilmiyorum. o bile şans çünkü. sanki hayatım bir noktada durdu, ama yaşım ilerliyor. bebeğim benden gideli tam 1,5 sene oldu. o zamandan beri hiç yol katedemedim. şimdi bayram dolayısıyla kasıma ertelenince ne çıkacak bilmiyorum. yine mi polip oluşmuş olacak, yine mi yumurta kistleşmiş olacak, spermin değeri ne olacak, daha mı düşecek? bilinmezlikler...bazen düşünmek istemesem de düşünüyorum. ya hiç olmazsa? nasıl bir hayatım olur o zaman? senenin kaç gününde buruk kalınır? yılbaşı, anneler günü, babalar günü, okulun açılış günü, bayramlar...ben bu acıyı hak edecek kadar büyük bir kusur işlemiş olabilir miyim 33 yıllık hayatımda? bu yaşım tevekkül öğrenme yaşıymış. onu anladım. eğitimime devam ediyorum...tevekkül...

bence asıl önemi olan sevgili arkadaşım, ya hiç olmazsa sorusunun cevabında, ben yinede mutlu olurum, yinede eşime sarılırım kocaman, yine Allah a şükrederim verdiklerine şükrederim vermediklerinin yerine saydıklarına şükrederim demek...sabır bize verilmiş bir nimet

ebru dün hemşireleri 757 çıkmış sonucu diye turgut beye söylerken ben turgut beyin yanındaydım,dedim ne güzel,acaba bizim topicten biri mi
beni de nurettin bey turgut beye göndermişti danışmak için
isim de sölediler aklımda kalmadı ama rakamdan eminim
o zaman senden önce ben mi duymuşum
darısı başımıza inşallah
Allah sağlıkla kucağına almayı nasib etsin

Kızlar valla arka arka güzel haberler veriyorsunuz çok sevindirdiniz bugün yine bizi.. Inşallah sonuç bekleyen diğer kızlarda aynı sonuçları alacaklar hep beraber sevinmeye devam edeceğiz...

Demetcim senide çok tebrik ederim

Oncelikle geçmiş olsun. Kaderimiz hep aynı . Umarım dileklerimiz gerçekleşir bir gün.
rezerv azlıgın var mı yok mu diye hemen herhangi bir labaratuarda AMH testi yaptır. O doktorlara fikir verir. Belki sana yatarince doz ilaç verilmemiştir. AMH testini adetli ve ya adetsiz istedğin zaman yaptırabiliyorsun. Ayrıca 1 yumurta bile olsa onemli keşke iptal etmeselerdi. Neyse bu arada sana hangi ilaçtan ne kadar doz uygulandı?

Bu arada AMH testi labaratuarlarda daha ucuz. Tup bebek merkezleri bunu çok pahalıya yapıyor. zaten hepsi Ankara'da bir merkeze gonderiyorlar. Labaratuarların telefonunu al ve sor. En ucuzu hangisi yapıyorsa ona yaptır. Ankara'da duzen labaratuarı yapıyor bu işi. Onlara direk telefon açıp nerelerle çalıştıklarını ogrenebiirsin. Boşuna komişyon odeme

canim benim tavsiyelerin için çok tsk ederim bu benim 5 inci tup bebek tedavim,zaten bende rezerv azligi sorunu var dahami kötüledi acaba diye takildi kafama,yoksa butun testleri yaptim,genetige kadar,tek yumurta ilede tedaviye devam ettigimiz oldu ilk tedavimde ama maalesef embriyo olusmadi,o yuzden bu sefer risk almak istemediler..
dozaj konusuna gelince,en yuksek dozlar kullaniliyor..
ayrica ben yurt disinda kaliyorum,ve kafama gore kan verip test yapamiyorum,doktordan belge gerekli burada..
Rabbim hepimizin gonlune gore saglikli hayirli evlatlar nasip etsin insaAllah,guzel dileklerin için sagol canim:)

bir hamile daha var ne güzel, çok sevindim darısı başımıza inş... doktordan geliyorum e2 değerim 2900 çıkmış değerin çok ii dedi doktorum. cumaya opu var fakat transfere henüz karar vreremedi nedeni ise rahim kalınlığı, normalde kalın olması gerekiomuş ama benimki biraz fazla kalınlaşmış sanki bu da tutunmayı zorlaştırıyomuş. kızlar transfer sırasında rahim kalınlığınız ne kadardı bilior musunuz?? 2 tedavimde de böyle sorunlarım olmamıştı. allah hakkımızda hayırlısını versin acele ediyorum ama hayırlı olmıcaksa bişr ay daha beklerim mecburen:((

AED kullanıcısından alıntı
Tatlım beni de ekle listeye lütfen. Yaş 38 sanırım en yaşlınız benim :)) evlilik süresi 2 sene. 1 gonalf le 2 klomenle 3 aşılama 1 Ege universites'inde tüp bebek denemesi. Sonuç kimyasal gebelik.
Şimdi yine Ege Üniversitesinde Erol Tavmergen hocaya emanetim. Bu seneye kadar bende problem yoktu ama şimdi fsh yükseldi bir miktar yani yumurtalık rezervi azaldı. Eşim de ileri hızlı sperm sayısı ne yazık ki sıfır. Sanırım o yüzden diğer değerler ve sperm sayısı ve morfoloji yeterli olsa da hedefi kitli sperm yok olduğundan hamile kalamadım.
17 Eylül tarihinde 2. tüp bebek denememe başladım. haftaya ayın 24'ünde randevum var muhtemel transfer tarihi 28 eylül

Yeni tedaviye baslicakmissin hayirli olsun,Rabbim bu tedavinde bebislerini kucagina versin insaAllah

bir hamile daha var ne güzel, çok sevindim darısı başımıza inş... doktordan geliyorum e2 değerim 2900 çıkmış değerin çok ii dedi doktorum. cumaya opu var fakat transfere henüz karar vreremedi nedeni ise rahim kalınlığı, normalde kalın olması gerekiomuş ama benimki biraz fazla kalınlaşmış sanki bu da tutunmayı zorlaştırıyomuş. kızlar transfer sırasında rahim kalınlığınız ne kadardı bilior musunuz?? 2 tedavimde de böyle sorunlarım olmamıştı. allah hakkımızda hayırlısını versin acele ediyorum ama hayırlı olmıcaksa bişr ay daha beklerim mecburen:((

canim benim hakkinda hayirlisi insaAllah en az 8mm,9mm olmasi gerekiyor diye biliyorum tutunmasi için bebislerin en fazlasini bilemiyorum

hayırlı olsun canım coook sevındım artık guzel haber duymak ıstıyor ınsan motıvasyon gereklı, saglıcakla kucagına alırsın ınsallah tekrar tebrıkler....

hayırlı olsun canım coook sevındım artık guzel haber duymak ıstıyor ınsan motıvasyon gereklı, saglıcakla kucagına alırsın ınsallah tekrar tebrıkler....

KIZLAR dayanamadım tahlil yaptırdım bugün 9.günümdü 83.7 çıktı hamilemiyim......doktor yok diye gözteremedim normal mi...

demetcim tebrik ederim canım allah kucağına almayı nasip etsin inşallah.karadenizde doktorun hasan tahsin miydi?

beklemek. hayatımın amacı oldu bu kavram. daha ne kadar beklemem gerekecek, bilmiyorum. tedaviye başlayabilmek bile bir türlü nasip olmuyor. bir kereden tedaviyle bebeğine ulaşabilecek şanslılardan mıyım onu da bilmiyorum. o bile şans çünkü. sanki hayatım bir noktada durdu, ama yaşım ilerliyor. bebeğim benden gideli tam 1,5 sene oldu. o zamandan beri hiç yol katedemedim. şimdi bayram dolayısıyla kasıma ertelenince ne çıkacak bilmiyorum. yine mi polip oluşmuş olacak, yine mi yumurta kistleşmiş olacak, spermin değeri ne olacak, daha mı düşecek? bilinmezlikler...bazen düşünmek istemesem de düşünüyorum. ya hiç olmazsa? nasıl bir hayatım olur o zaman? senenin kaç gününde buruk kalınır? yılbaşı, anneler günü, babalar günü, okulun açılış günü, bayramlar...ben bu acıyı hak edecek kadar büyük bir kusur işlemiş olabilir miyim 33 yıllık hayatımda? bu yaşım tevekkül öğrenme yaşıymış. onu anladım. eğitimime devam ediyorum...tevekkül...

daha cok gencsin ve ustelik daha hic tedaviye baslamadin? uzulmen ve karamsar olman icin cok ciddi bir sebep yok, ciddi soyluyorum.... karamsar olma, kafani rahat tut, boylelikle fiziksel olarakta rahatlarsin.... kolay degil biliyorum ama stresin olumsuz etkilerini hepimiz biliyoruz! hepimizi eminim ayni sekilde dusunuyoruz ya hic olmazsa diye, ama bizler elimizden geleni yapiyoruz, tedavilerimize gidiyoruz,bize dusen gorevleri yapiyoruz gerisi sans, kader ne dersen..... hadi karamsar olma, allah caresiz dert vermesin.....

Back
X