- 29 Mart 2010
- 506
- 317
- 123
KIZLAR dayanamadım tahlil yaptırdım bugün 9.günümdü 83.7 çıktı hamilemiyim......doktor yok diye gözteremedim normal mi...
doktora göztermene gerek bile yok canım tebrık ederim allah tamamına erdirsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
KIZLAR dayanamadım tahlil yaptırdım bugün 9.günümdü 83.7 çıktı hamilemiyim......doktor yok diye gözteremedim normal mi...
canlarım benim teşekkür ederim..şimdi geldimde dinleneyim biraz öpüyorum hepinizi:)))))))
tebrik ederim..hayırlı olsun..Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
beklemek. hayatımın amacı oldu bu kavram. daha ne kadar beklemem gerekecek, bilmiyorum. tedaviye başlayabilmek bile bir türlü nasip olmuyor. bir kereden tedaviyle bebeğine ulaşabilecek şanslılardan mıyım onu da bilmiyorum. o bile şans çünkü. sanki hayatım bir noktada durdu, ama yaşım ilerliyor. bebeğim benden gideli tam 1,5 sene oldu. o zamandan beri hiç yol katedemedim. şimdi bayram dolayısıyla kasıma ertelenince ne çıkacak bilmiyorum. yine mi polip oluşmuş olacak, yine mi yumurta kistleşmiş olacak, spermin değeri ne olacak, daha mı düşecek? bilinmezlikler...bazen düşünmek istemesem de düşünüyorum. ya hiç olmazsa? nasıl bir hayatım olur o zaman? senenin kaç gününde buruk kalınır? yılbaşı, anneler günü, babalar günü, okulun açılış günü, bayramlar...ben bu acıyı hak edecek kadar büyük bir kusur işlemiş olabilir miyim 33 yıllık hayatımda? bu yaşım tevekkül öğrenme yaşıymış. onu anladım. eğitimime devam ediyorum...tevekkül...
bence asıl önemi olan sevgili arkadaşım, ya hiç olmazsa sorusunun cevabında, ben yinede mutlu olurum, yinede eşime sarılırım kocaman, yine Allah a şükrederim verdiklerine şükrederim vermediklerinin yerine saydıklarına şükrederim demek...sabır bize verilmiş bir nimet
hepiniz napıyosunuz aşağıda öyle sessiz sessiz? :))) okuyo musunuz?
Oncelikle geçmiş olsun. Kaderimiz hep aynı . Umarım dileklerimiz gerçekleşir bir gün.
rezerv azlıgın var mı yok mu diye hemen herhangi bir labaratuarda AMH testi yaptır. O doktorlara fikir verir. Belki sana yatarince doz ilaç verilmemiştir. AMH testini adetli ve ya adetsiz istedğin zaman yaptırabiliyorsun. Ayrıca 1 yumurta bile olsa onemli keşke iptal etmeselerdi. Neyse bu arada sana hangi ilaçtan ne kadar doz uygulandı?
Bu arada AMH testi labaratuarlarda daha ucuz. Tup bebek merkezleri bunu çok pahalıya yapıyor. zaten hepsi Ankara'da bir merkeze gonderiyorlar. Labaratuarların telefonunu al ve sor. En ucuzu hangisi yapıyorsa ona yaptır. Ankara'da duzen labaratuarı yapıyor bu işi. Onlara direk telefon açıp nerelerle çalıştıklarını ogrenebiirsin. Boşuna komişyon odeme
niye kimse birşey yazmamış? yok mu hiç eylülde tüp bebek tedavisine başlayacak olan?
bir hamile daha var ne güzel, çok sevindim darısı başımıza inş... doktordan geliyorum e2 değerim 2900 çıkmış değerin çok ii dedi doktorum. cumaya opu var fakat transfere henüz karar vreremedi nedeni ise rahim kalınlığı, normalde kalın olması gerekiomuş ama benimki biraz fazla kalınlaşmış sanki bu da tutunmayı zorlaştırıyomuş. kızlar transfer sırasında rahim kalınlığınız ne kadardı bilior musunuz?? 2 tedavimde de böyle sorunlarım olmamıştı. allah hakkımızda hayırlısını versin acele ediyorum ama hayırlı olmıcaksa bişr ay daha beklerim mecburen(
bende eylülde başlıyorum şu anda genera kullanıyorum sonra iğnelere başlanacak. herkeze hayırlı olsun.
beklemek. hayatımın amacı oldu bu kavram. daha ne kadar beklemem gerekecek, bilmiyorum. tedaviye başlayabilmek bile bir türlü nasip olmuyor. bir kereden tedaviyle bebeğine ulaşabilecek şanslılardan mıyım onu da bilmiyorum. o bile şans çünkü. sanki hayatım bir noktada durdu, ama yaşım ilerliyor. bebeğim benden gideli tam 1,5 sene oldu. o zamandan beri hiç yol katedemedim. şimdi bayram dolayısıyla kasıma ertelenince ne çıkacak bilmiyorum. yine mi polip oluşmuş olacak, yine mi yumurta kistleşmiş olacak, spermin değeri ne olacak, daha mı düşecek? bilinmezlikler...bazen düşünmek istemesem de düşünüyorum. ya hiç olmazsa? nasıl bir hayatım olur o zaman? senenin kaç gününde buruk kalınır? yılbaşı, anneler günü, babalar günü, okulun açılış günü, bayramlar...ben bu acıyı hak edecek kadar büyük bir kusur işlemiş olabilir miyim 33 yıllık hayatımda? bu yaşım tevekkül öğrenme yaşıymış. onu anladım. eğitimime devam ediyorum...tevekkül...