Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bak canım aşılama yaparak sana şunu soyliyim boşuna sana para harcattırıyor şerefsizler. Eşinin ileri hızlı sperminin olmaması demek hedefe kitli spermin olmaması demektir. Benim eşimin de ileri hızlı sperm sayısı ya nadir ya sıfır çıkıyor. Doktorlar sperm sayısı ve morfoloji iyi oldugundan olmaz demiyorlar ama nafile boşa zaman kaybı. Bunun anlamı hızlı sperm var ama başı boş sağa sola gidiyor. tesadüf biri hedefe ulaşabilir. Ben bu masalla boşuna vakit kaybettim ve tabii 2 milyarın uzerinde para. İleri hızlı sperm sıfır yani hedefe doğru giden maratoncu sperm yok. Bu durumda işi tesaduflere bırakıp senin de değerlerinin bozulmasını bekleme.
Ben bu hatayı yaptım. Benim degerlerim iyiydi. 1 seneyi aşkın oyalandık. Şimdi benim degerlerde bozuldu. Yani işler daha da güçleşti. O yuzden lütfen para meraklılarına inanma. Universite hastanesine git ve bilgi almaya çalış. Orada bile bunları açık açık sormazsan sana bir şey anlatmıyorlar. İnternet de araştır ve anlattıklarımı da katarak doktorlarına sor. Zaman kaybetme. Sonra geri dönüşü olmuyor..
Bak canım aşılama yaparak sana şunu soyliyim boşuna sana para harcattırıyor şerefsizler. Eşinin ileri hızlı sperminin olmaması demek hedefe kitli spermin olmaması demektir. Benim eşimin de ileri hızlı sperm sayısı ya nadir ya sıfır çıkıyor. Doktorlar sperm sayısı ve morfoloji iyi oldugundan olmaz demiyorlar ama nafile boşa zaman kaybı. Bunun anlamı hızlı sperm var ama başı boş sağa sola gidiyor. tesadüf biri hedefe ulaşabilir. Ben bu masalla boşuna vakit kaybettim ve tabii 2 milyarın uzerinde para. İleri hızlı sperm sıfır yani hedefe doğru giden maratoncu sperm yok. Bu durumda işi tesaduflere bırakıp senin de değerlerinin bozulmasını bekleme.
Ben bu hatayı yaptım. Benim degerlerim iyiydi. 1 seneyi aşkın oyalandık. Şimdi benim degerlerde bozuldu. Yani işler daha da güçleşti. O yuzden lütfen para meraklılarına inanma. Universite hastanesine git ve bilgi almaya çalış. Orada bile bunları açık açık sormazsan sana bir şey anlatmıyorlar. İnternet de araştır ve anlattıklarımı da katarak doktorlarına sor. Zaman kaybetme. Sonra geri dönüşü olmuyor..
adetin 3. günü yaptıkları testte bakmışlardır canım merak etme. Durup dururken vermezler.fsh'ın kaç? ayrıca kaçlık gonalf uyguluyorsun?
daha cok gencsin ve ustelik daha hic tedaviye baslamadin? uzulmen ve karamsar olman icin cok ciddi bir sebep yok, ciddi soyluyorum.... karamsar olma, kafani rahat tut, boylelikle fiziksel olarakta rahatlarsin.... kolay degil biliyorum ama stresin olumsuz etkilerini hepimiz biliyoruz! hepimizi eminim ayni sekilde dusunuyoruz ya hic olmazsa diye, ama bizler elimizden geleni yapiyoruz, tedavilerimize gidiyoruz,bize dusen gorevleri yapiyoruz gerisi sans, kader ne dersen..... hadi karamsar olma, allah caresiz dert vermesin.....
Canımcım ben yarın tedaviye başlıyorum. Listeyi sen tutuyordun sanırım. Benim tedavi tarihimi 20.09.2012 olarak güncelleyebilir misin?
Kızlar yarın tedavime başlıyorumAllah hepimizin yardımcısı olsun inşallah
![]()
canım desteğin için çok teşekkür ediyorum. ben de genelde doktora gidip bir sorunla karşılaştığım zaman bir şok ve panik yaşıyorum. sonraki günlerde yavaş yavaş geçiyor. bugün dünden daha iyiyim. daha mantıklı düşünebiliyorum. tabi sizlerin de öneri ve destekleriyle. her zaman söylüyorum iyi ki sizler varsınız. beni en iyi benim yaşadıklarımı yaşayanlar anlayabilir. Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.
güncelledim canım. Allah beraberinde olsun, tedavinde iyi şanslar...
Canımcım ben yarın tedaviye başlıyorum. Listeyi sen tutuyordun sanırım. Benim tedavi tarihimi 20.09.2012 olarak güncelleyebilir misin?
![]()
daha cok gencsin ve ustelik daha hic tedaviye baslamadin? uzulmen ve karamsar olman icin cok ciddi bir sebep yok, ciddi soyluyorum.... karamsar olma, kafani rahat tut, boylelikle fiziksel olarakta rahatlarsin.... kolay degil biliyorum ama stresin olumsuz etkilerini hepimiz biliyoruz! hepimizi eminim ayni sekilde dusunuyoruz ya hic olmazsa diye, ama bizler elimizden geleni yapiyoruz, tedavilerimize gidiyoruz,bize dusen gorevleri yapiyoruz gerisi sans, kader ne dersen..... hadi karamsar olma, allah caresiz dert vermesin.....
![]()
canlarım benim teşekkür ederim..şimdi geldimde dinleneyim biraz öpüyorum hepinizi:)))))))
KIZLAR dayanamadım tahlil yaptırdım bugün 9.günümdü 83.7 çıktı hamilemiyim......doktor yok diye gözteremedim normal mi...
beklemek. hayatımın amacı oldu bu kavram. daha ne kadar beklemem gerekecek, bilmiyorum. tedaviye başlayabilmek bile bir türlü nasip olmuyor. bir kereden tedaviyle bebeğine ulaşabilecek şanslılardan mıyım onu da bilmiyorum. o bile şans çünkü. sanki hayatım bir noktada durdu, ama yaşım ilerliyor. bebeğim benden gideli tam 1,5 sene oldu. o zamandan beri hiç yol katedemedim. şimdi bayram dolayısıyla kasıma ertelenince ne çıkacak bilmiyorum. yine mi polip oluşmuş olacak, yine mi yumurta kistleşmiş olacak, spermin değeri ne olacak, daha mı düşecek? bilinmezlikler...bazen düşünmek istemesem de düşünüyorum. ya hiç olmazsa? nasıl bir hayatım olur o zaman? senenin kaç gününde buruk kalınır? yılbaşı, anneler günü, babalar günü, okulun açılış günü, bayramlar...ben bu acıyı hak edecek kadar büyük bir kusur işlemiş olabilir miyim 33 yıllık hayatımda? bu yaşım tevekkül öğrenme yaşıymış. onu anladım. eğitimime devam ediyorum...tevekkül...
adetıme cokaz kaldı cokheyecanlıyım haftaya baslıyorum bende tedavıye ınsaallah
hamile arkadsları tebrık edıyorum darısı hepimiizn basına
Cnm bugün senin kaçıncı günün
![]()