• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

merhaba benim 325 ile baslandı ilk seferde ve 8 yumurta döllenmiş. 12 vardı. o yüzden ilacın dozuyla ilişkili olmayabilir. Ama bir de şu var, sadece sayısı değil içi de gelişsin diye menagon da yaptılar aynı anda kalçadan ikişer tane. 325 gonal f 2 menagon.

merhaba ,
benım sayım çok fazla sayı oldugundan düşük 137,5 ile başladık 150 ve 187,5 ile devam ediyorum 9. gun bugun
ama az önce doktordan geldım. 4-5 tane gelişen var dedi .Çok az değil mi sizce???
offf :(([/QUOTE]

merhaba canim,sayidan çok yumurta kalitesi önemli

:nazar:

merhaba arkadaşlar dün tarnsferim oldu 10-11 gün sonra test yapıcam bu arada haşimeto tiroididi de var onuda daha öncesinden kontrol ettirmem lazım ki bebeişlere bişi olmasın çok heyecanlıyım :)):nazar::52:

herşeyguzel nickli arkadaşımızda medicanada o noldu acaba okursan cvp yaz nolur memnunmusun hastaneden sonucun belli oldu mu?

ilk tedavimde sonuç negatif dediklerinde her seye öfkelendim . En çok da kendime. şöyle yapmasaydım şuraya gitmeseydim... Eşime kızdım anneme kızdım... Bu defa hiç kimseye hiç bişey diyemiyorum. Herşey o kadar güzeldi ki. O kadar mutluydum o kadar huzurluydum ki anlatamam. Kahkahalarla güldüm transferim yapılırken hiç acı hissetmedim. Bu kadar yolundayken herşey bu sonuç çok yordu beni. Içimde sessiz sessiz ağlayan bi kadın var sanki. Ama yüzüm gülümsüyor :(((
çok üzüldüm canım ama rabbim yüzümüzü güldürecek elbettt sen içindeki umudu öldürme.... Diyorum demesinede hepimiz biliyoruz bunun ne kadar zor olduğunu nasıl bir acı olduğunu... B

merhaba benim 325 ile baslandı ilk seferde ve 8 yumurta döllenmiş. 12 vardı. o yüzden ilacın dozuyla ilişkili olmayabilir. Ama bir de şu var, sadece sayısı değil içi de gelişsin diye menagon da yaptılar aynı anda kalçadan ikişer tane. 325 gonal f 2 menagon.

merhaba ,
benım sayım çok fazla sayı oldugundan düşük 137,5 ile başladık 150 ve 187,5 ile devam ediyorum 9. gun bugun
ama az önce doktordan geldım. 4-5 tane gelişen var dedi .Çok az değil mi sizce???
offf :(([/QUOTE]

merhaba canım kaliteli olması içinde bazen az yumurtlamamızı isteyebiliyor doktorlar.polikistik mi var sende?bende de o var çok tu 150 vursuk 9 gün 26 tane oldu 13 ü döllenmeye uygun dendi sonra 9 una uygulandı ve 6 sı döllendi yani kalitede önemli sakın dert etme önemli olan kaliteli olmaları,hayırlısı canım

merhaba arkadaşlar dün tarnsferim oldu 10-11 gün sonra test yapıcam bu arada haşimeto tiroididi de var onuda daha öncesinden kontrol ettirmem lazım ki bebeişlere bişi olmasın çok heyecanlıyım :)):nazar::52:

Allah saglikli bi sekilde kucagina almayi nasip etsin insaAllah canim:)

mrb bende iğnelerime devam ediyorum.bende de haşimato var..sen gebelik testiyle birlikte tsh mı ölçtüreceksin??

inşallah tutulur bebeklerin sana..bu arada kaç tane transfer edildi??

Herkeze merhaba ,hamile arkadaşları çok tebrik ediyorum ve darısı bizim başımıza inşallah tez zamanda,mirage benide listeye eklermisin ,ege üniv. sebepsiz infertile,2 aşılama sırada tüp bebek ,

hayırlı olsun canım. mutlu sonuçlansın inşallah...

Herkeze merhaba ,hamile arkadaşları çok tebrik ediyorum ve darısı bizim başımıza inşallah tez zamanda,mirage benide listeye eklermisin ,ege üniv. sebepsiz infertile,2 aşılama sırada tüp bebek ,

ekledim canım. yaşını da söyler misin?

mrb bende iğnelerime devam ediyorum.bende de haşimato var..sen gebelik testiyle birlikte tsh mı ölçtüreceksin??

inşallah tutulur bebeklerin sana..bu arada kaç tane transfer edildi??

merhaba canım amin inşallah hepimizin tutunur

geçen sene hamile kalmıştım ve bthcg yle baktırdım ama iş işten geçmişti tsh fırlamış kontrol altına alana kadar 10 gün geçti bebeişimi düşürdüm allah kimseye vermesin bi daha yaşatmasın :(

bu sefer allah nasip ederse beta hcg den önce baktırıcam 5-6 gün sonra inşallah bakalım ii bi dahiliyeci buldum

kesin olarak tiroidden mi bilmioruz ama muhakkak etkisi oldu işimi şansa bırakmıycam bu sefer he beta hcg çıkar çıkmaz onu sonra görücez ama tsh da oynama var mı,işte t4 e özellikle baktırıcam.

merhaba canım amin inşallah hepimizin tutunur

geçen sene hamile kalmıştım ve bthcg yle baktırdım ama iş işten geçmişti tsh fırlamış kontrol altına alana kadar 10 gün geçti bebeişimi düşürdüm allah kimseye vermesin bi daha yaşatmasın :(

bu sefer allah nasip ederse beta hcg den önce baktırıcam 5-6 gün sonra inşallah bakalım ii bi dahiliyeci buldum

kesin olarak tiroidden mi bilmioruz ama muhakkak etkisi oldu işimi şansa bırakmıycam bu sefer he beta hcg çıkar çıkmaz onu sonra görücez ama tsh da oynama var mı,işte t4 e özellikle baktırıcam.

benimde anti tpo hep yüksekti ama tsh hep iyiydi.bu ay ilaç dozu arttırdık tsh düştü t4 arttı felan..endokrinologa da gitim..ilacın dozunu düşürdük bu ay işte tüp bebeğe başladık..sanırım bende önce tsh ı ölçtürüp sonra hcg ye bakacaz..doktor her ay ölçtür..özellikle ilk üç ay önemli dedi..bebek bencildir anneden troidi emer ilk üç ay troid üretemez anneden beslenir dedi..eğer troid düşükse yada yüksekse düşükler ve sakatlıklar bu nedenle olur dedi..bende ilacımı aksatmadan içmeye gayret ediyorum..bende dikkat ediyorum..işimiz zor allah kolaylık versin..dere otu troide iyi gelir diyorlar denedin mi bilmiyorum??

nur hilal hanım mı bahsettiğin???

kuzum ben inancımı bu sabah biraz daha kaybettim artık her wc sabahları eziyet kıvrım kıvrım oluyorum sancıdan....ishal bile oldum düşün. tam kırmızı halim var... :( biraz saldım gibi ama rabbim çok büyük. ol demediyse çare yok...
ben doktorla genel de görüşmüyorum mayada da sonucumu zaten ank gittiği için.. hamilelik olursa bilemiyom kimselere güvenemicekmişim gibi ama o bana uzak bir durum şimdi...

yarın eşim yok bu arada ebrucum. o yanımda olsun ki .. şimdi arabayla giderim ben o duyguyla naparım sonra :) kaçarım belkim:) :55:10::10::10::10::10::10:

evet canim nur hilal hanim ama bakalim daha kesin karar vermedim...henuz test yaptirmadan nasil kendini birakiyosun yapma sakin neden uzak olsun az kaldi insallah hayirli haberler alirsin ishal olmakla kirmizinin ne alakasi var kabizlik vardi simdide duzelmis demekki keske bende ishal olsam:1::1:nereye kacacan kiz tabi esinin yaninda olmasi daha iyi insallah pozitif sonuc alirsin..bende kimseye guvenemiyorum aksarayda iyi bir doktor yok malesef..

evet canım daha iyiyim. bende kayserideyim. erc kartalda zeki bey var ona gidiyorum . kayseri tüp bebek merkezinde yapılıyor tedavim.

iyi olmana sevindim canim biz ilk tup bebege karar verdigimizde kayseri tup bebek merkezine gitmistik benim doktorum ordaydi turgut aydin bize daha erken bir yil daha bekleyin olmazsa gelin yapalim demisti bir yil gecti olmayinca tekrar gidecektik doktorum kayseri acibademe gecmis oraya gittik bizde cok memnunum doktorumdan

benide ekler misiniz arkadaşlar yaşım 31,dün oldu transferim

hayirli olsun transferin guzelim insallah guzel sonuc alirsin rabbim yardimcin olsun tedavinin en zor kismi:9::9:beklemek

hayal arkadasim hayirli olsun gozun aydin cok sevindim allah tamamina erdirsin saglikla kucagina alirsin insallah

Back
X