• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

ara tatile denk getiremio musun ki?

yok yaa canım o zamana yetişmiyor 3 haftalık bi zaman tüp bebek izin falan almam lazım o da çok sıkıntı oluyor ben daha aday memurum sadece mazeret izni var on gün onu da alana kadar deli ediyorlar insanı o yüzden haziran gibi düşünüyorum canım inş.

arkadaşlar dün 6 yumurtam toplanmıştı biliyosunuz... az önce aradılar 2 tanesi döllenmiş pazartesi sabah transfer var....

arkadaşlar dün 6 yumurtam toplanmıştı biliyosunuz... az önce aradılar 2 tanesi döllenmiş pazartesi sabah transfer var....

Hayırlı olsun canım gözünüzaydın:) sana gereken tek yumurta unutma Rabbimin ol demesi yeter:) bizim apartman mucizeler apartmanı gibi yan komşum 17 yıllık evli 2 defa tüp bebek denedi olmadı geçen yıl kendiliğinden oldu nur topu gibi bir oğlu var maşallah ben 9. Yılımdayım 3 aşılama 2 tüp bebek denedim olmadı 3. Ye giderken kendiliğinden suprız yaptı bebişim aynı hastaneye gittiğim bir çiftinde ikiz haberini aldım geçen gün onlarında tüp bebek :) demem o ki Allahım dualarımızı boş çevirmez canım bnim sen duanı et tevekkülünü et ve bekle artık transferin olsun hayırlısıyla inşallah olumlu güzel sonuçlar alırız:)

neden üzülüyosun ki benimde 6 yumurtam toplanmıştı ama sadece 1i döllendi ve bildiğin gibi o mumuşla hamileyim sıkılma sakın varsın 1 olsun senin olsun yeter

canım benim nasıl bi moral oldu bu cümlen bi bilsen allahım kucağına almayı nasip etsin sorunsuz gebelik sorunsuz doğum yaşa inşallah:)))

Hayırlı olsun canım gözünüzaydın:) sana gereken tek yumurta unutma Rabbimin ol demesi yeter:) bizim apartman mucizeler apartmanı gibi yan komşum 17 yıllık evli 2 defa tüp bebek denedi olmadı geçen yıl kendiliğinden oldu nur topu gibi bir oğlu var maşallah ben 9. Yılımdayım 3 aşılama 2 tüp bebek denedim olmadı 3. Ye giderken kendiliğinden suprız yaptı bebişim aynı hastaneye gittiğim bir çiftinde ikiz haberini aldım geçen gün onlarında tüp bebek :) demem o ki Allahım dualarımızı boş çevirmez canım bnim sen duanı et tevekkülünü et ve bekle artık transferin olsun hayırlısıyla inşallah olumlu güzel sonuçlar alırız:)

amin tatlım inşallah bende 7 yıldır arıyorum bir aşılamam olumsuz bir düşük bir dış gebelik sol tüpün alınması ve en son bu tüp bebek allahım hayırlısını versin inşallah dualrım hepimiz için:))

Dun transferim yapildi yumurta toplamadan sonra sbh aksam ictigim estrojen icin icilen bi hap vardi (d.kontrol hapi kavunici ve beyaz haplar var,sdce beyazlaree icilio ..transfer sbhi da ictim sonra transferle birliktr bisuru hap eklendi dun aksam ve busabah bu beyaz haplari icmeyi unutmusum simdi ictim:((( napicam bilmiyorum transfer gunu hap mi unutulur sonra unutsam takmicam aama ilk 24 saat yaa

nasıl yapılıyo banada bu uygulabilir tedavi aşamasındayım bilgi verirsen sevinirim

Meralciğim ;

Genetik test genetik hastalığı ya da kromozom bozukluğu olanlarda yapılıyor. Kromozom bozukluğu olup olmadığı genetik testlerle ortaya çıkıyor. Normal tüp bebek tedavisi gibi süreç işliyor. Tek farkı transfer etmeden önce oluşan embiryolara PGT (genetik test ) yapıyorlar. Sağlıklı varsa transfer ediyorlar.

canım benim Rabbim büyük ona güven sen herşey yolunda gidecek inş.

İNşallah Altın yumurtan seninledir canım Allah yardımcın olsun:)

Allah razı olsun kızlar... :16: Dua eden yüreklerinize, gönüllerinize sağlık.. İnşallah Rabbim hepimizin muradını tez zamanda nasip etsin..:16:

KiZlaaarr hadi bildiklerinizi yazin:(
Dun transferim yapildi yumurta toplamadan sonra sbh aksam ictigim estrojen icin icilen bi hap vardi (d.kontrol hapi kavunici ve beyaz haplar var,sdce beyazlaree icilio ..transfer sbhi da ictim sonra transferle birliktr bisuru hap eklendi dun aksam ve busabah bu beyaz haplari icmeyi unutmusum simdi ictim:((( napicam bilmiyorum transfer gunu hap mi unutulur sonra unutsam takmicam aama ilk 24 saat yaa

Tesekkur ederim senin de hayirli olsun. Bana doktorum 3 gun calismayacagim, kendimi yormayacagim sekilde hareket etmem gerektigini soyledi. Evde takiliyorum dunden beri, yemek bile yapmadim. Sevdigim seyleri okuyup izleyerek vakit geciriyorum.

benim çok dikkat ettiğim söylenemez iş yapmıyorum ama yatmıyorum hatta beni yaptığım salaklığı kimse yapmaz dün patt diye bi anda yere çömeldim transferden6 saat sonra

bu arada estojen e2 hormonu yükseltmek için endometriumu gebeliğe hazırlamakiçin diye biliyorumçünkü benim endometriumum ince diye estrofemi arttırdı. bence emin olmak için doktoruna hemşirene sorr

Hayırlı olsun inşallah. Güzel sonuçlar ve haberler alman dileğiyle iyi geceler
amin cnm inş
tedavin hayırlı olsun inşallah her şey çok güzel olur senin için bebeğine kavuşursun..
inş cnm bu kez kavuşurum bebegime
hayirli olsun canim,Allah rahatlik versin
saol bitanem allah razı olsun
canım benim tedavin hayırlı olsun sağlıklı yumoşların gelişsin inş
havinim çok saol cnm
hoşgeldin cnm evet dün yapıldı... hayırlı olsun transferin

cnm dün bende merkezdeydim kaçta yapıldı transferin belki karşılaşmışızdır

bgn test sonucumu aldım 0,01 yani negatif evet üzüldüm ama çok kolay attım 2 saate toplandım bu akşam eşim yemege götürüyo beni biraz kafamı dagıtayım ....

hayırlı akşamlar arkadaşlar dün tedavime başladım hayırlısıyla şuan için herşey yolunda yalnız benim bi sıkıntım var,clexane yani kan sulandırıcı igne beni biraz zorluyor igneyi sabah akşam vurunuyorum morarma olur demişlerdi ve olduda fakat göbegimde acıyor eğilemiyorum hareketlerimi kısıtlıyo kullanan arkadaşlar tecrübelerinizi anlatabilirmisiniz

Back
X