• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

kızlar tedavi süreci sitresi ialçların sitresi yumurta toplandı siteres kaç tane olduki sitres .... kadının hayatı sitres şimdide transfer sitresi başladı bende idrara sıkışık gel dediler ne kadar sıkışık gitmeliyim anlayamadım :)) kaçıracak şekildemi:)))))))))))))

Meralciğim ;

Genetik test genetik hastalığı ya da kromozom bozukluğu olanlarda yapılıyor. Kromozom bozukluğu olup olmadığı genetik testlerle ortaya çıkıyor. Normal tüp bebek tedavisi gibi süreç işliyor. Tek farkı transfer etmeden önce oluşan embiryolara PGT (genetik test ) yapıyorlar. Sağlıklı varsa transfer ediyorlar.

canım banada dr yapabilirim dedi dosyada pgt ? embriyoların durumuna göre dedi bizim genetik testlerimiz normal 5.tüp bebek denemem olacağı için yapılacak
bide süreci nasıl işliyo embriyo toplandıktan sonra ne kadar bekleniyo acaba bide fiyatı nedir canım

hayırlı akşamlar arkadaşlar dün tedavime başladım hayırlısıyla şuan için herşey yolunda yalnız benim bi sıkıntım var,clexane yani kan sulandırıcı igne beni biraz zorluyor igneyi sabah akşam vurunuyorum morarma olur demişlerdi ve olduda fakat göbegimde acıyor eğilemiyorum hareketlerimi kısıtlıyo kullanan arkadaşlar tecrübelerinizi anlatabilirmisiniz

bende kullandım ama morarmalar oldu ama eğilip kalkmamı engelleyecek boyutta bişey olmadı Allahım bütün bu yaşadıklarımızın karşılığı verir inşallah

kızlar tedavi süreci sitresi ialçların sitresi yumurta toplandı siteres kaç tane olduki sitres .... kadının hayatı sitres şimdide transfer sitresi başladı bende idrara sıkışık gel dediler ne kadar sıkışık gitmeliyim anlayamadım :)) kaçıracak şekildemi:)))))))))))))

baya bi sıkışık olman gerekiyo canım

canım benim sıkıntı etme vardır bunda da bi hayr bak ben senden önce başladım da ne oldu döndüm dolandım yine başa geldim mutlaka vardır bunda da bi hayır içini ferah tut inş. herşey yoluna girecek geç olsun güç olmasın canım ben biraz ara vereceğim çalıştığım içinde okulların tatil olmasını bekliyeceğim yani haziran gibi Allah nasip ederse ve inş. memoriali düşünüyorum bu sefer

gamze merhaba.nasılsın birkaç gündür misafirim vardı aslında hala da varda.ben de memorial düşünüyorum.nasıl şişli memorialmi.ama çok pahalı insan kıyamıyor.ama ben haziranı bekleyemem 1 2 aya başlarım.zaten çok bile bekledim.

bende kullandım ama morarmalar oldu ama eğilip kalkmamı engelleyecek boyutta bişey olmadı Allahım bütün bu yaşadıklarımızın karşılığı verir inşallah

cnm çok saol elimle dokununca bile acıyor ama sadece sağ tarafım neden anlayamadım,ama bu bile moralimi bozmuyo nedense herşey güzel olacak inş bu sefer

merhaba kızlar yazdılarınızı okuyorum, bende paylaşmak istedim, bugün transferin 10. günü 2 gündür idrar testi yapıyor ve silikte olsa çift çizgi görüyordum, artık dayanamadım bugün kan tahlili yaptırdım değerim 289 çıktı:)) hamileyimmmmm:))) bişi sormak istiyorum iki gün öncesinden değerin yüksek olması ikiz olma ihtimalini doğurur mu???
darısı tüm isteyenlerin başına, allah hamişlerin de bebişlerini kucaklarına almayı nasip etsin..

hayırlı olsun canım..

cnm hoşgeldin ,öncelikle sakin olmaya çalış lütfen bu ilk denemen sanırım bu stres oyüzden,transferde sıkışık olman gerekiyo rahimi daha iyi görebilmeleri için herşey gönlünce olsun inş emeklerinin karşılıgını alırsın cnm

canım bana 2 saat önceden başla dediler ama mumkun değil dayanamıyorsun
zaten hastahanede 1 saat bekliyorsun o yuzden kasma
2-3 saat önce wc ye gitme
ama su içmeye erken başlama

kızlar bugun tam 7 gun ve ben hiç birşey hissetmiyorum
sadece arada kasık ağrısı başka bir şey yok
nasıl gelecek bu 9 ekim :(

cnm hoşgeldin ,öncelikle sakin olmaya çalış lütfen bu ilk denemen sanırım bu stres oyüzden,transferde sıkışık olman gerekiyo rahimi daha iyi görebilmeleri için herşey gönlünce olsun inş emeklerinin karşılıgını alırsın cnm

evet ilk olacak inşallah.. amin cümlemizin allahım gönlüne göre versin inş..

canımm saat 12,30da ordaydaydım saat 1 de tranferim yapıldı pembe eşofman beyaz badi beyaz spor ayakkabı :)) o benn girdim hoca gelince....

Back
X