• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

naber kızlar nihancım allah yardımcın olsun inş... bu son olsun
meral herşeyden evham yapma oa kalırsa herşey zararlı yediklerimiz gdolu içtiklerimiz zararlı yeri geliyo su bile zararlı olabiliyor ki sadece netten kapmıyosun aynı odada tv modem buzdolabı herşey radyasyon ki karnımıza koymamamız gerek ayrıca pcnin çok sıkıntı olmadığını okumuştum biyerde
ayşegülcüm bak sen motive et kendini ki bebeğinde rahat olsun inan allaha verecek bi gün inş....

naber kızlar nihancım allah yardımcın olsun inş... bu son olsun
meral herşeyden evham yapma oa kalırsa herşey zararlı yediklerimiz gdolu içtiklerimiz zararlı yeri geliyo su bile zararlı olabiliyor ki sadece netten kapmıyosun aynı odada tv modem buzdolabı herşey radyasyon ki karnımıza koymamamız gerek ayrıca pcnin çok sıkıntı olmadığını okumuştum biyerde
ayşegülcüm bak sen motive et kendini ki bebeğinde rahat olsun inan allaha verecek bi gün inş....

aslında haklısın her tüp bebek denememden sonra sıradakine daha titiz davranıyorum beni görsen ben yemek ve wc dışında hep yatıyorum gece yatarken 1 bardak süt içiyorum köy sütü kabızlık için kayısı köyden yumurta peynir tereyağ doğal beslenmeye çalışıyorum kendimce yatmaktan sırtım ağırıyo ama bebeğime değer diyorum kalkamıyorum annemler falan kalk dio evin içinde gez biraz kızıyorum onlara bişe demeyin bana. 5. denemem olacak 4. defa hayal kırıklığı yaşamışım 1 de kalp atışlarını dinlediğim bebeğimi kaybetmişim yattığım yerde kendimi mutlu hissediyorum aklımı kuran okuyarak dualar okuyarak başka yerlere veriyorum bu seferde olacağına çok inanmışım inşallah yanılmam
Allahım inşallah bebek hasretiyle yanan herkesin yardımcısı olur bebeklerini kavuşturur benimde bu sefer yüzümü güldürür bebeğimi kucağıma almayı nasip eder miss angel sende inşallah 9 ay sonra mis kokulunu kucağına alırsın

Son düzenleme:
ya tüm sitelerde transferden sonra bazi sitelerde 12 saat oda istirahati bazılarında da24 saat oda istirahati yazıyo oda istirahati ne demek yaa???

artık çatlıcamm ne demekk detay yok sadece oda istirahati yazıyo....

mirage buu arada test günüm 17 ekim...

yaaa bakk bozzuluyorummm kaç kere sordummm meraktan bebişimmm üzüldü strese girdiii oda istirahati ne demekk??????
çççoookkk bozuldummmm

bgn test sonucumu aldım 0,01 yani negatif evet üzüldüm ama çok kolay attım 2 saate toplandım bu akşam eşim yemege götürüyo beni biraz kafamı dagıtayım ....
Rabbim hayırlısını versin inşallah. O'ndan gelene eyvallah demekten başka yapacak bişey yok. Bi daha ki sefere hayırlı haberler alırsın inşallah.
hayırlı akşamlar arkadaşlar dün tedavime başladım hayırlısıyla şuan için herşey yolunda yalnız benim bi sıkıntım var,clexane yani kan sulandırıcı igne beni biraz zorluyor igneyi sabah akşam vurunuyorum morarma olur demişlerdi ve olduda fakat göbegimde acıyor eğilemiyorum hareketlerimi kısıtlıyo kullanan arkadaşlar tecrübelerinizi anlatabilirmisiniz
Canım benim gerçekten acıtan bi iğne.Ben göbekten vuruyorum.Vururkende oturup vurulacak yeri bi elimle sıkıyorum daha rahat oluyo bi de öyle dene istersen.Allah yardımcın olsun

yaaa bakk bozzuluyorummm kaç kere sordummm meraktan bebişimmm üzüldü strese girdiii oda istirahati ne demekk??????
çççoookkk bozuldummmm
Oda istirahati bildiği kadarıyla transferden sonraki hastanedeki odanda geçirdiğin zaman.Ama onun için 2 - 2.5 saat yeterli oluyor.Daha sonra eve geçtiğinde 3 gün yatman gerek sonra günlük hayatına dönebiliyorsun.Yani benim doktırumun tavsiyesi buydu.Yanlış bilgi vermek istemem benim geçirdiğim süreç bu.
tüp bebek yaptıran arkadaşlar beni biraz bilgilendirebilir mi acaba?bize de tüp bebek dediler.ama ben çok korkuyorum:(

Benimde ilk denememdi bende korktum panikledim ama endişe edecek bişey yok.Fazlaca iğne ve ilaç var sadece geriye kalan opu günü transfer günü ve test günü beklemek.Zaten rabbim nasip eder pozitifi görürsen hepsi rüya gibi gelip geçmiş oluyor.O yüzden sen hedefe odaklan ve dua et.Zaman öyle yada böyle geçiyor o yüzden stres bi tarafa bırak ve hamileliğe en yakın noktada olduğunu düşün.Bu seni rahatlatıcaktır.Allah yardımcın olsun ve herşey gönlünce olsun

bgn test sonucumu aldım 0,01 yani negatif evet üzüldüm ama çok kolay attım 2 saate toplandım bu akşam eşim yemege götürüyo beni biraz kafamı dagıtayım ....

csnım çok geçmiş olsun allahım sabır versin.inan ki seni merak ettim de geldim bu saatte.bu son acı olur inşallah......

ya tüm sitelerde transferden sonra bazi sitelerde 12 saat oda istirahati bazılarında da24 saat oda istirahati yazıyo oda istirahati ne demek yaa???

artık çatlıcamm ne demekk detay yok sadece oda istirahati yazıyo....

mirage buu arada test günüm 17 ekim...

1-2 dir belki arada bir çizgi konulmamıştır tatlım.çünkü en uzun istirahat bile iki saat yani bilemedin 3

Rabbim hayırlısını versin inşallah. O'ndan gelene eyvallah demekten başka yapacak bişey yok. Bi daha ki sefere hayırlı haberler alırsın inşallah.

Canım benim gerçekten acıtan bi iğne.Ben göbekten vuruyorum.Vururkende oturup vurulacak yeri bi elimle sıkıyorum daha rahat oluyo bi de öyle dene istersen.Allah yardımcın olsun

Oda istirahati bildiği kadarıyla transferden sonraki hastanedeki odanda geçirdiğin zaman.Ama onun için 2 - 2.5 saat yeterli oluyor.Daha sonra eve geçtiğinde 3 gün yatman gerek sonra günlük hayatına dönebiliyorsun.Yani benim doktırumun tavsiyesi buydu.Yanlış bilgi vermek istemem benim geçirdiğim süreç bu.

Benimde ilk denememdi bende korktum panikledim ama endişe edecek bişey yok.Fazlaca iğne ve ilaç var sadece geriye kalan opu günü transfer günü ve test günü beklemek.Zaten rabbim nasip eder pozitifi görürsen hepsi rüya gibi gelip geçmiş oluyor.O yüzden sen hedefe odaklan ve dua et.Zaman öyle yada böyle geçiyor o yüzden stres bi tarafa bırak ve hamileliğe en yakın noktada olduğunu düşün.Bu seni rahatlatıcaktır.Allah yardımcın olsun ve herşey gönlünce olsun
üüp bebe

bir yıldır bebiş olmuyodu doktora gittik.tüp bebek dedi aşılama falan olmaz dedi.şok olduk.ilk başta idrak edemedim açıkcası olayı.ne tüp bebeği ben istemiyom falan dedim.baya bir sarsıldım çünkü.iki ay geçti doktorun tüp bebek demesinin üstünden.yavaş yavaş idrak ediyorum durumu.tüp bebekten başka çare yok bebiş sahibi olmam için:(biraz biraz sıcak bakmaya başladım tüp bebek olayına.bu iğne ve ilaçlar yumurta toplamak için mi?yoksa dokuz ay boyunca sürecek mi?

arkadaşlar dün 6 yumurtam toplanmıştı biliyosunuz... az önce aradılar 2 tanesi döllenmiş pazartesi sabah transfer var....

sevin canım benim de 7 idi 3 ü döllendi iki transfer yapıldı.umutla bekliyorum 10 ekimi.allahım hepimizin gönlüne göre versin inşallah...

üüp bebe

bir yıldır bebiş olmuyodu doktora gittik.tüp bebek dedi aşılama falan olmaz dedi.şok olduk.ilk başta idrak edemedim açıkcası olayı.ne tüp bebeği ben istemiyom falan dedim.baya bir sarsıldım çünkü.iki ay geçti doktorun tüp bebek demesinin üstünden.yavaş yavaş idrak ediyorum durumu.tüp bebekten başka çare yok bebiş sahibi olmam için:(biraz biraz sıcak bakmaya başladım tüp bebek olayına.bu iğne ve ilaçlar yumurta toplamak için mi?yoksa dokuz ay boyunca sürecek mi?

Hayırlısı olsun inşallah. Tüp bebek denince gerçekten bi korku çöküyor insanın üstüne çünkü kendi başına gelmeyecek gibi geliyor.Ama bu da bi tedavi yöntemi öyle düşünmek lazım.İlaçlar yumurta oluşması,çoğalması ve çatlaması için.Transferden sonra tutunmaya yardımcı olmak için falan.9 ay sürmeyecektir.Allah korusun özel durumu olanlarda sürüyo bazen kan pıhtılaması olanlarda falan mesela.Ama sen bunlara takılma.Sadece karar ver gücünü topla.Ve gerçekten gözünde büyütme oluruna bırak.Sonrasında hayırlı haberler alırsın inşallah.

arkadaşlar dün 6 yumurtam toplanmıştı biliyosunuz... az önce aradılar 2 tanesi döllenmiş pazartesi sabah transfer var....

sevin canım benim de 7 idi 3 ü döllendi iki transfer yapıldı.umutla bekliyorum 10 ekimi.allahım hepimizin gönlüne göre versin inşallah...

Back
X