Bugün test günümdü tek başına gittim test yapmaya umutsuz bir şekilde girdim kliniğe kan vermek için 1'inci katta çıktım ayaklarım bir ileri iki geri gitti ya olmadıysa dedim ama öğrenmek zorundaydım sonucumu kan verdim ve klinikten çıktım karşı tarafta pastanede beklemeye başladım sekretere dışarı çıkacağımı sonuç çıktığında beni aramasını rica etmiştim telefonum çaldı açtığımda karşıdaki ses sonucunuz çıktı doktorumuz sizi bekliyor dedi
sonucu sorduğumda söylemedi biz söyleyemiyoruz doktor bey söyleyecek dedi galiba olmadı olsaydı söylerlerdi dedim birkaç dakika sandelyeden kalkamadım merkeze gidene kadar sanki ömrümden ömür gitti
doktorun yanına çıktım kapıdan içeri girdim doktorum ayağa kalktı ve hayırlı olsun dedi o anda ne diyeceğimi bilemedim gözlerimden mutluluk yaşları akmaya başladı 3 yumurtadan sadece 1tanesinin döllenmesi ve o birtanesi benim canıma can katması inanılır gibi değil
Hamileyim
Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Güzel bir öyküleme yapmışsın arkadaşım..İnsana huzur verici bunun içinde ayrıca teşekkürler :))