• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

deniyorum..ama çok zor her dk wc ye gidiyorum

biliyorum çok zorr ama lütfennn....

bugün yine çok kanamam oldu, lekelenme falan degil bildigimiz adet kanaması ve adet sancısıyla birlikte... hemen en yakın hastaneye gittim. iki kesede görünüyo biri daha küçükmüş düşebilir diyolar çok korkuyorm....

canım yat dinlen inşş rabbim sana bağışlarrr

selam arkadaşlar,
8 ekim tahlil günümdü ama ben dayanamayıp bugün yaptım.
şuan hala şoktayım sonuç 258 çıktı :52: doktoruma bugün ulaşamadım.
bugüne kadar okadar çok test yaptırdım ki 2.00 dan başka bi sayı görmüyordum
sanırım bu sefer oldu.. allah herkese ama herkese bu anı yaşatsın :46:

merhaba.hayırlı olsun inşallah sağlıklı doğurursun.ben senin anındı tabloda bulamadım nerde yaptırmıştın tedavini.

selam kızlarrr...hafta sonu çok gelemiyorum, o yüzden sizi ihmal ettim. nasılsınız, keyifler yerinde mi? aslında pek keyifli bir hafta sonu olmamış topic açısından. 3 negatif sonuç almışız. nhntrmn, pretty21 ve aysena2286 sonuçlara çok üzüldüm. inşallah bir sonraki denemelerinizde bebeklerinize kavuşacaksınız.

tupbebek arkadaşımız seni de canı gönülden tebrik ediyoruz. Allah sağlıkla doğurmayı ve büyütmeyi nasip etsin inşallah.

aysen79 ve konyalıoğlu...hakkınızda hayırlı olanı diliyorum. umarım herşey yolunda gider.

arkadslar bu topik hareketli sanki.. sizlerden ricam bana merkezlerle ilgili tavsiyede bulunabilirmisiniz. benim iki tane negatif tüp bebek denemem var. ve simdi istanbul tüp bebek aret kamar ile bahceci fulya mustafa bahceci arsinda karar veremiyorum. endemetriosis, sag tüpler alinti ve esimde sperm azligi var:(((

merhaba cnm, öncelikle yeni tedavine başladığında hayırlısı olur inş. senin için. ben aret bey'in hastasıyım, kendisiyle aynı dili konuştuğumuzdan memnunum, merkez ve ve doktor yoğun olsa da çok sistemli işliyor her şey. gidip görüşebilme imkanın varsa dene derim. boş şans..

merhaba.hayırlı olsun inşallah sağlıklı doğurursun.ben senin anındı tabloda bulamadım nerde yaptırmıştın tedavini.

teşekkür ederim canım
ben çok sık giremiyorum o yüzden listede olmayabilir
umut bahçecide yaptırdım doktorum ulun bey, ben çok menun kaldım herşeyinle ilgileniyorlar...

arkadaşlar ben transfere gidiyorum bana dua edin döndüğümde de test gününe kadar bu radyasyon dolu cihaza bakmamayı düşünüyorum... hoşçakalın umarım tekrar açtığımda güzel haberler görürüm ve verebilirim sizlere en güzel yere allaha emanet olun hepiniz dualarınızı bekliyorum sağlıcakla kalın:)))

gunaydın arkadaslar yarın beklenen gun geldı bebegımın kalp atıslarını dınleme gunu babası ve ben cok heyecanlıyız yarının gelmesını ıple cekıyoruz ınsallah duyarız ve bu ozlem bıter

canlar az önce test sonucumu aldım cumartesi 8.8 idi şimdi.18.7 olmuş iki katına çıkmış ama yine net bişey söylemiyolar :(( çarşamba günü tekrar test yaptırıcam o zaman netleşecekmiş değer düşük çıkmış ne yapacağımı bilemedim :(( gözyaşlarıma hakim olamıyorum

canlar az önce test sonucumu aldım cumartesi 8.8 idi şimdi.18.7 olmuş iki katına çıkmış ama yine net bişey söylemiyolar :(( çarşamba günü tekrar test yaptırıcam o zaman netleşecekmiş değer düşük çıkmış ne yapacağımı bilemedim :(( gözyaşlarıma hakim olamıyorum

sebır güzel arkadaşım sabır..üzme bebeklerini..sabret çarşambaya kadar..15 gün sabrettin demi..biraz daha sık dişini..inşallah güzel sonuçlar alacaksın..

kızlar, çoook gerginim. bugün yarın eşimin genetik testinin sonucu belli olur. bari bundan kötü birşey çıkmasın diye Allahıma yalvarıyorum. bari bu test sonucu temiz çıksın, zor olan işimiz daha da zorlaşmasın. içim tükendi daha başlayamadan tedaviye... :(

slm kızlar bende mart-nisan 2013 de tüp bebeğe denemeye karar verdim. bu 3. denemem olacak. ankarada nereyi önerirsiniz. bide ankarada yeni yaptıran var mı kaç tl ye maal oldu? ben 3 sene önce yaptırmıştım son denememi. şimdi yeni çıkan prosedür nedir hiç bilmiyorum hangi ilaçlar kullanılıyor bilmiyorum. bilgisi olan varsa lütfen cevap versin.

kızlar, çoook gerginim. bugün yarın eşimin genetik testinin sonucu belli olur. bari bundan kötü birşey çıkmasın diye Allahıma yalvarıyorum. bari bu test sonucu temiz çıksın, zor olan işimiz daha da zorlaşmasın. içim tükendi daha başlayamadan tedaviye... :(
yapma böyle...zaten tedavi zorlu bir süreç..bunu biliyorsun..buradaki arkadaşların hepsinin derdini en yakından sen biliyorsun.. bu zorlu sürece kendini iyi hazırla..olumlu düşün..iyi olacak inşallah..geç olsun güç olmasın..:))

mirage konu sahibi umutsuz olursa bizler ne yapalım :)

sakin ol, stres yapma, üzülme diyeceğim, ama benimde pek elimden gelmiyor maalesef...

bazen çok sinirli ve çekilmez olabiliyorum (z) ...
umutsuzluğa düşünce hırçınlaşıyorum (z)...

ama bugünlerde geçecek biliyorum....

Arkadaşlar merhaba ben yeni üyeyim. Bişey sormak istiyorum ama yeni konu açamadığım için burdan yazıyorum. bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. ben bu ay ilk defa kadın doğum doktoruna gittim jinekolojik muayene oldu. ama kafama takılan bişey var. o an ki stresle fark edemedim doktor ultrason aletini temzledi mi diye bunların temizliği nasıl yapılıyo acaba ve eğer temizlenmediyse bi riski olabilir mi? mikrop kapma gibi ya da aletin üstünde önceki hastadan sperm kalmış olabilir mi? lütfen yardımcı olun bana kafama takılıyo

Kızlar sayfalar hızla ilerlemiş. Nickini hatırlamıyorum. Bir arkadaş PGT ( Genetik testi ) sormuştu. Kısaca bilgi vereyim. PGT kadın ya da erkekte genetik bir hastalık, taşıyıcılık, koromozom bozukluğu olması ya da sebebi açıklanamayan tekrarlayan düşükler, başarısız tüp bebek denemeleri olması halinde embiryolara genetik test yapılması ve sadece sağlıklı embiryo transferine dayanan bir işlem. Ben bu işlemi Memorial'da yaptırdım. Embiryo başına 150 euro ödedim. Süreç aynı tüp bebek süreci gibi işliyor. Tek farkı transferden önce embiryolara genetik test yapılarak sadece sağlıklı olanlar transfer ediliyor. Benim 3 embiryom genetik teste girdi. Allah'a binlerce kere şükürler olsun ki ; 3'ü de sağlıklı çıktı. 1'i transfer edildi. İkisi donduruldu. Test tarihim 15 Ekim.. :nazar::nazar::nazar:

Mirage canım 15 Ekim test tarihim.. Listeye eklersin canım :16:

yok canım tanıdık falan yok mailine yazdım nur hanımın o da cep numarasını yolladı o şekilde iletişim kurdum evt bu sefer geldiğimde kadiköyde bi residence da kaldık canım biri 1. kalite diğeri 2. kalite iyi embriyo transfer edildi 6 tane daha vardı ama transferden sonra seda hanım yanıma gelip onların bozulduğunu söyledi o şekilde canım

tekrar özür dilerim.senin daha iyiymiş benim 2 embriyoda 2. kalite idiler.neyse artık önemi yok zaten.hazirana kadar normal yolla olur belki Allah kısmet eder.bende bir umut hala bekliyorum.sen hocasın senin duan makbul olur benim içinde dua et aklına gelirsem.

Back
X