• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

kızlar, çoook gerginim. bugün yarın eşimin genetik testinin sonucu belli olur. bari bundan kötü birşey çıkmasın diye Allahıma yalvarıyorum. bari bu test sonucu temiz çıksın, zor olan işimiz daha da zorlaşmasın. içim tükendi daha başlayamadan tedaviye... :(
canm inşallah sonuçlarnz istediğiniz gibi sornsuz çkar Allahım yadımcınız olsun üzme kendini her işte bir hayır vardır.

Yine sayfalar hızla ilerlemiş maşallah. Pozitif alan arkadaşlar gözünüz aydın olsun Rabbim bundan sonrada bebişleri sağsalim saklasın inşallah. Negatif olan arkadaşlarım içinde söyleyecek çok bişey yok zor bir durum Allah yardımcınız olsun. Hepinizin herşey gönlünce olsun

kızlar, çoook gerginim. bugün yarın eşimin genetik testinin sonucu belli olur. bari bundan kötü birşey çıkmasın diye Allahıma yalvarıyorum. bari bu test sonucu temiz çıksın, zor olan işimiz daha da zorlaşmasın. içim tükendi daha başlayamadan tedaviye... :(

Canım Allah yardımcın olsun hiç tükenmesin ne için ne umudun. İnşallah çok güzel haberler alırsın. Sende kendini daha çok strese sokarak yıpratma. Bekleyip görecez ne olduğunu sen ağlasanda üzülsende zaman bi şekilde geçecek. Sen umudunu kaybetmeden dua et.Herşey gönlünce olsun

eşimin sonucu çıkmış ama telefonda söylemiyorlar, yetkileri yokmuş. emre bey arayıp yorumlayacakmış. o da muayenedeymiş. sonuç temiz olsa temiz demez mi? neyi yorumlayacak. uzun zamandır ilk defa bu kadar kötüyüm. kendimi bayılacak gibi hissediyorum. hiç iyi değilim.

slm kızlar bende mart-nisan 2013 de tüp bebeğe denemeye karar verdim. bu 3. denemem olacak. ankarada nereyi önerirsiniz. bide ankarada yeni yaptıran var mı kaç tl ye maal oldu? ben 3 sene önce yaptırmıştım son denememi. şimdi yeni çıkan prosedür nedir hiç bilmiyorum hangi ilaçlar kullanılıyor bilmiyorum. bilgisi olan varsa lütfen cevap versin.

cnm hoşgeldin aramıza inş son tedavin olur benimde 3.denemem ankara akay tüp bebek tolga ecemiş le yeni başladım tedavime bi araştır istersen facebook sayfası da sana fiyat bilgisi verirler ordan sormak istedigin şeyler olursa sor yine cnm buarada kaç yaşındasın sorun neydi sizin

kızlar, çoook gerginim. Bugün yarın eşimin genetik testinin sonucu belli olur. Bari bundan kötü birşey çıkmasın diye allahıma yalvarıyorum. Bari bu test sonucu temiz çıksın, zor olan işimiz daha da zorlaşmasın. Içim tükendi daha başlayamadan tedaviye... :(

allah yardımcın olsun cnm.... Hayırlı haberler almayı nasip etsin inş...

slm kızlar bende mart-nisan 2013 de tüp bebeğe denemeye karar verdim. bu 3. denemem olacak. ankarada nereyi önerirsiniz. bide ankarada yeni yaptıran var mı kaç tl ye maal oldu? ben 3 sene önce yaptırmıştım son denememi. şimdi yeni çıkan prosedür nedir hiç bilmiyorum hangi ilaçlar kullanılıyor bilmiyorum. bilgisi olan varsa lütfen cevap versin.

cnm hoşgeldin aramıza inş son tedavin olur benimde 3.denemem ankara akay tüp bebek tolga ecemiş le yeni başladım tedavime bi araştır istersen facebook sayfası da sana fiyat bilgisi verirler ordan sormak istedigin şeyler olursa sor yine cnm buarada kaç yaşındasın sorun neydi sizin

eşimin sonucu çıkmış ama telefonda söylemiyorlar, yetkileri yokmuş. emre bey arayıp yorumlayacakmış. o da muayenedeymiş. sonuç temiz olsa temiz demez mi? neyi yorumlayacak. uzun zamandır ilk defa bu kadar kötüyüm. kendimi bayılacak gibi hissediyorum. hiç iyi değilim.

Mirage canım temiz de olsa sorun da olsa sana söyleme yetkileri yoksa söylemezler. Sakin ol.. İnşallah birşey çıkmayacak.

cnm lütfen kendini bu kadar sıkma inş temiz çıkmıştır dua ediyorum sizin için

inş sonuçlarınıztemiz çıkar canım okunan ezanların hürmetine rabbim hepizede hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin

gerçekkten yetkileri olmayabilir,herkesin ihtisas alanı farklıdır.Sıkma canını inşallh güzel haberler alırsın

Arkadaşlar merhaba ben yeni üyeyim. Bişey sormak istiyorum ama yeni konu açamadığım için burdan yazıyorum. bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. ben bu ay ilk defa kadın doğum doktoruna gittim jinekolojik muayene oldu. ama kafama takılan bişey var. o an ki stresle fark edemedim doktor ultrason aletini temzledi mi diye bunların temizliği nasıl yapılıyo acaba ve eğer temizlenmediyse bi riski olabilir mi? mikrop kapma gibi ya da aletin üstünde önceki hastadan sperm kalmış olabilir mi? lütfen yardımcı olun bana kafama takılıyo

Aletin ucuna kondom takıyorlar cnım.onu değiştirmişlerdir.

mirage canım kötüyü düşünme genelde tlf da hiç bir şeyin sonucunu vermezler rahat ol çünkü yorumlayabileceklerini sanmıyorum bu işin uzmanı doktor tabikide o bkacak söyleyecek sana üzülme iyi düşün ki herşey iyi olsun

eşimin sonucu çıkmış ama telefonda söylemiyorlar, yetkileri yokmuş. Emre bey arayıp yorumlayacakmış. O da muayenedeymiş. Sonuç temiz olsa temiz demez mi? Neyi yorumlayacak. Uzun zamandır ilk defa bu kadar kötüyüm. Kendimi bayılacak gibi hissediyorum. Hiç iyi değilim.

hayatım yetkılerı olmayabılır benımde beta hcg testım cıktıgında bıle telefonla alamadık bızzat gıttık soyledıler bıze altı ustu ıkı sayı soyleyeceklerdı onuda soylemedıler zulme canım sonucların ıyı cıkacak goreceksın

tekrar özür dilerim.senin daha iyiymiş benim 2 embriyoda 2. kalite idiler.neyse artık önemi yok zaten.hazirana kadar normal yolla olur belki Allah kısmet eder.bende bir umut hala bekliyorum.sen hocasın senin duan makbul olur benim içinde dua et aklına gelirsem.

inş. canım en büyük duam beklerken normal yolla olması bu arada inş. canım elimden geldiğince dua ederim aramızda güzel bi bağ oluştu nuri bey sayesinde =) bu arada sende beni habersiz bırakma tedaviye başlarsan

canım yaa bu kadar stres yapma onların doktor bakmadan söyleme yetkileri yoktur ondan bişey dememişlerdir

dün hafif kan pıhtısı
bu sabah hafif akıntı

doktor corasprini kes dedi
yarın test günümm offff :((((

canım inşallah yarına kadar devamı gelmez, akıntı anormal bir durum değil bildiğim kadarı ile. ama neden coraspini kesti doktorun?

Back
X