• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

Canım ben zaten doğuştan genetik bir hastalıkla doğdum. O yüzden test yapmadan dahi biliyordum. Ama senin gibi tekrarlayan düşüklerde, negatif sonuçlarda kanda kromozom analizi yaparak bir sorun olup olmadığına bakıyorlar. Eşin de ya da sende sorun varsa o zaman PGT yapılıyor. Bu testi devlet hastanelerinde de yaptırabilirsin. Ama memorial ile görüş. Onlar sana hangi testlerin yapılması gerektiğine ilişkin liste verirler. Seni yönlendirirler..

tesekkurler akasya. ben de zaten cem beyle gorusmeye gıttıgımde ona soracagım bu testlerı. gercı bu ılk tup denemem oldugu ıcın oncesınde hıc bır test ıstemedıler.gercı dondurulmuslarımla deneyecegız once. ama ogrendıgıme gore gerekırse dondurulmuslar cozuldukten sonra da pgt yapılabılıyormus.

Kizlar bugun opum vardi.simdi isr cok rahatsizim.kasiklarim agriyo.fazla yuruyemiyorum.cok halsizim sizdede boyle oldumu

evet beım de opudan sonra cok agrım oldu. bırkac gun de devam ettı.kımıldayamıyordum bıle. hatta kanamam bıle gun surdu. sonra yavas yavas gecıyor korkma.

arkadaslar bu aksam neredesın ya?her aksam 20 ye yakın kısı olurdu burada. bu aksam kımse yok. ne oldu bu topıge? nazar mı degdı ne?

eşimin sonucu çıkmış ama telefonda söylemiyorlar, yetkileri yokmuş. emre bey arayıp yorumlayacakmış. o da muayenedeymiş. sonuç temiz olsa temiz demez mi? neyi yorumlayacak. uzun zamandır ilk defa bu kadar kötüyüm. kendimi bayılacak gibi hissediyorum. hiç iyi değilim.

canım hadi gözün aydınn ... :nazar::nazar:

kızlaarrr eşimin gen analiz testi temiz çıktııııı :))))))))) o kadar rahatladım ki anlatamam. Allahıma şükürler olsun. hepinize desteğiniz için çok teşekkür ederim. iyi ki varsınız :))) Allah hepinizin gönlüne göre versin...

gözün aydın canım o kadar stres yaptığına değdi mi neyse elh. temiz çıkması çok güzel durmadan yola devam

tesekkurler akasya. ben de zaten cem beyle gorusmeye gıttıgımde ona soracagım bu testlerı. gercı bu ılk tup denemem oldugu ıcın oncesınde hıc bır test ıstemedıler.gercı dondurulmuslarımla deneyecegız once. ama ogrendıgıme gore gerekırse dondurulmuslar cozuldukten sonra da pgt yapılabılıyormus.

Rica ederim canım. İnşallah bir dahaki tedavinde bebeğini kucağına alırsın:16:

ins canım. senın test gunun ne zaman? ben de senın sonucunu merak edıyorum. sen de memorıal sıslıye gıdıyorsun degıl mı? dondurulmuslarımla da olmazsa bu sefer ben de sıslıde denemeyı dusunuyorum. bu ısler nasıp kısmet.Rabbım ol demedıkten sonra nerede yaptırsam bos bunu bılıyorum. bu sefer ıcımden sıslı gecıyor. bakalım ıns donmuslara bıle gerek kalmadan bana suprız olur ve dogal yoldan hamıle kalırım ıns. sevgiler

Nasıl yaptım bilmiyorum ama kendimi toparladığıma inanıyorum c.tesi günü kabus gibiydi elimde kocaman bi 0 la eve dönmek zordu
ama şuan bişi hissetmiyorum ya şoktan yada atlattığımdan
bu arada su SOĞAN KÜRÜNÜ bi deniyeyim diorum yaaa sizce ...?

Nasıl yaptım bilmiyorum ama kendimi toparladığıma inanıyorum c.tesi günü kabus gibiydi elimde kocaman bi 0 la eve dönmek zordu
ama şuan bişi hissetmiyorum ya şoktan yada atlattığımdan
bu arada su SOĞAN KÜRÜNÜ bi deniyeyim diorum yaaa sizce ...?

aynı benı anlatmıssın. ben de cuma gunu aldım o sıfırı. bugun daha ıyıyım.sogan suyu ıcmeyı ben de dusundum ama daha baslamadım. cunku asılamadan bana kalan sey sag yumurtalıgımda olusan bır cıkolata kıstı.umarım tupten sonra baska bır arıza bırakmamıstır. acaba soğan suyu ıcsen bu kıstten kurtulru muyum? cunku dr dogum kontrol hapıyla falan gecmez dedı. ancak hamıle kalırsan gecer dedı. o da nasıp olmadı. hayırlısı bakalım.

aynı benı anlatmıssın. ben de cuma gunu aldım o sıfırı. bugun daha ıyıyım.sogan suyu ıcmeyı ben de dusundum ama daha baslamadım. cunku asılamadan bana kalan sey sag yumurtalıgımda olusan bır cıkolata kıstı.umarım tupten sonra baska bır arıza bırakmamıstır. acaba soğan suyu ıcsen bu kıstten kurtulru muyum? cunku dr dogum kontrol hapıyla falan gecmez dedı. ancak hamıle kalırsan gecer dedı. o da nasıp olmadı. hayırlısı bakalım.

soğan kürü özellikle kist lere çok iyi geliomus öle dolar denekte fayda var sonuçta bilioruz iki doğal bişi bu dimi

hepinize tekrar tekrar teşekkür ederim iyi dilekleriniz ve dualarınız için...

mirage canım arkadasım test sonucunuzun ıyı cıkmasına sevındım. siz testte kromozom analızı mı yaptırdınız? yaptırdıgınız testin adı neydı? bildiğiniz gibi bizim tup bebek tedavimiz de negatifle sonuclandı. sımdı baska hangı sebepten olmamıs olabılır dıye araştırılacak. bır arkadasım memorıal da calısıyor o bana perıferık kromozom analızı yaptırmamı soyledı. ayrıca hafta sonu hastaneyle gorstum gelın yuz yuze goruselım, bundan sonrakı asamada neneler yapabılırz dıye gorusmeye cağırdılar. bayram oncesı gıdecegız bakalım. nasıp bundan sonrası.

bu topıkte pgt yaptıran arkadaslar da var merve02,akasya .... sizlerde bana yardımcı olabılırsenız sevınırım. bu genlerdekı bozukluk konusunda pek bılgım yok. sızlerde bu durum nasıl tesbit edıldı? hangı asamalardan gectınız? bıraz anlatırsanız sevinirim.

sevgiler..

gen analizi, sanırım kromozom analizi ile aynı şey. benim bildiğim kadarıyla genelde tekrarlayan düşüklerde istiyorlar bu testi. bi de yaptırın da soru işareti kalmasın da diolar bazen düşük olmasa da.

mirage sana ge bu testten yapıldı mı? testin adı ne dıye geciyor?

bana yapılmadı canım. sadece eşimden istediler. sperm düşüklüğünün nedeni bazen genlerdeki bozukluk olabiliyormuş. sperm azlığındaki sorun bu mu öğrenmek içinbn istemişlerdi...

ednahcım yarın test tarihinmiş, iyi şanslar canım. bu ara çok peşpeşe negatif sonuç geldi o yüzden senden umutluyum. pozitifle gelicen inşallah canım...istatistikler böyle söylüyor :))

AED VE cy_76 kızlar test tarihiniz ne zaman?

diğer kızlar sanırım test tarihini bekledikleri süre boyunca bilgisayar başında olmak istemiyorlar. öyle söylüyorlardı. hamile kalanlar hamile kalmış olmanın rahatlığıyla biraz buradan uzaklaşmak istemiş olabilirler. negatif gören arkadaşlar da kendilerini toparlayana kadar uzak kalmak istemiş olabilirler. sanırım sessizlik bundan kaynaklanıyor.

haklısın valla bu aralar kimse pek takılmıyor , benİM uzak kaldığım ZAMANLARDA muhabbet kuşları tüm stoklarını tüketmişLer gALİBA ,BAKSANA KONUŞACAK KİMSE KALMAMIŞ ORTADA :)

Son düzenleme:
ednahcım yarın test tarihinmiş, iyi şanslar canım. bu ara çok peşpeşe negatif sonuç geldi o yüzden senden umutluyum. pozitifle gelicen inşallah canım...istatistikler böyle söylüyor :))

diğer kızlar sanırım test tarihini bekledikleri süre boyunca bilgisayar başında olmak istemiyorlar. öyle söylüyorlardı. hamile kalanlar hamile kalmış olmanın rahatlığıyla biraz buradan uzaklaşmak istemiş olabilirler. negatif gören arkadaşlar da kendilerini toparlayana kadar uzak kalmak istemiş olabilirler. sanırım sessizlik bundan kaynaklanıyor.

merhaba cnm günaydın. ben çalıştığımdan genelde akşam 5 e kadar buralardayım, sonra da pek girdiğim söylenemez, sizlerde daha çok akşamları burdasınız sanırım yoksa tahlil gününe kadar uzak kalayım düşüncem hiç olmadı:)
cnm benim normalde cuma günü test tarihim,12. gün doluyor, ama bana 4. gün embriyosu konuldu, o nedenle perşembe yaptırabilirim testi.
tabi perşembe diyorum ama bir kaç kez daha yazmıştım maalesef bu durumu, ben artık şaşırmış durumdayım, transferden sonra 3. günden itibaren sürekli artan adet ağrılarım oldu, bazen çok ciddi hissettim haa geldi haa geliyor şeklinde, yani şu süreci bile huzurla heyecanla bekledim -bekliyorum diyemem...hala devam ediyor adet belirtileri, sancıları, ama azaldı niyeyse, yaa diyorum ilaçlar,jeller olmamı engelliyor, ya da geride kalan ufak yumurtalar yaptı, kaldıysa tabi, idrar testi yapmak istemedim,bakalım perşembeye kadar olmazsam eğer bir cesaret perşembe yaptırırım testi cnm. benim bu süreç çok sancılı geçti, inşallah sonucu güzel olur, tabi hepimiz için:)

gidiyorum test için öğleden sonra hayırlı haberlerle dönücem inşallah

ins canım. senın test gunun ne zaman? ben de senın sonucunu merak edıyorum. sen de memorıal sıslıye gıdıyorsun degıl mı? dondurulmuslarımla da olmazsa bu sefer ben de sıslıde denemeyı dusunuyorum. bu ısler nasıp kısmet.Rabbım ol demedıkten sonra nerede yaptırsam bos bunu bılıyorum. bu sefer ıcımden sıslı gecıyor. bakalım ıns donmuslara bıle gerek kalmadan bana suprız olur ve dogal yoldan hamıle kalırım ıns. sevgiler

Test tarihim 15 Ekim canım. Evet Şişli Memorial'da tedavi gördüm. Ben çok memnunum. Laboratuvarı çok çok iyi. Zaten genetik alanında bir numaralar. Doktorların ve hemşerilerin yaklaşımı çok iyi. Hastane temiz. Canım hemen karamsar düşünme. İnşallah meleğin sürpriz yapar sana :16:Dondurulmuşlarla hamile kalan da çok insan var. Vücut dinlenmiş olduğu için şans yüksek diyorlar.. Ama olmazsa Şişli Memorial'ı gönül rahatlığı ile tavsiye ederim sana..

gidiyorum test için öğleden sonra hayırlı haberlerle dönücem inşallah

Güzel haberlerini bekliyoruz canım :16:

Back
X