• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

ya kızlar moralim bozuk.dün opu olmuştu.7 tane topladılar.bugun tel ettiler.2 tanesi döllenmiş.bida daha bi gun olmustu.bu 2 tane kac gün dayanır sizce.yinemi transfer olamıcak acaba .cok korkuyorum.bizde sevinmiştik negüzel 7 tane diye.sizlerin nasıl gelişti .bilgi verirmisiniz.

kızlaarrr eşimin gen analiz testi temiz çıktııııı :))))))))) o kadar rahatladım ki anlatamam. Allahıma şükürler olsun. hepinize desteğiniz için çok teşekkür ederim. iyi ki varsınız :))) Allah hepinizin gönlüne göre versin...

gözün aydın...inşallah sonuna kadar gider bebeğini kucağina alırsın....

Merhaba kızlar nasılsınız:) Aysen ile ednah yanılmıyorsam test gününüz bugun Allahım yüzünüzü güldürsün inşallah güzel haberlerle gelin. Ben dün çalışmaya başladım o yüzden çok gelmiyorum akşamlarıda erkenden uykum geliyor dün mesla 9 da uyumuşum:)

Merhaba kızlar nasılsınız:) Aysen ile ednah yanılmıyorsam test gününüz bugun Allahım yüzünüzü güldürsün inşallah güzel haberlerle gelin. Ben dün çalışmaya başladım o yüzden çok gelmiyorum akşamlarıda erkenden uykum geliyor dün mesla 9 da uyumuşum:)

tşk ederim cnm benim yarın bugün ednah ın...allahım yüzümüzü güldürsün....

ya kızlar moralim bozuk.dün opu olmuştu.7 tane topladılar.bugun tel ettiler.2 tanesi döllenmiş.bida daha bi gun olmustu.bu 2 tane kac gün dayanır sizce.yinemi transfer olamıcak acaba .cok korkuyorum.bizde sevinmiştik negüzel 7 tane diye.sizlerin nasıl gelişti .bilgi verirmisiniz.

yumurta sayımızda döllenme sayımızda aynı ve ben transfer oldum yarın test günüm

bende aradım doktorumu tutunma lekeside olabilir kanaman başlayabilir de diyo bende yatıyorum allah gönülümüze göre versin hayırlısı olsun tek dayanağım dua başka bişey gelmiyor elimden :(

kırmızı değilse korkma.... kaçıncı günün...

slm kızlar nasılsınız giremiyorum 2-3 gündür çok fazla işe başladım ya çok uykum geliyo bide akşam erken yatıyorum

slm kızlar nasılsınız giremiyorum 2-3 gündür çok fazla işe başladım ya çok uykum geliyo bide akşam erken yatıyorum

Selam canım ;

Ben de evdeyim. Yarın işe başlayacağım. 15 ekim test tarihim. Belirti aramayayım diyorum ama insan yine de kendini dinliyor. Senin ne gibi belirtilerin olmuştu:26:

Selam canım ;

Ben de evdeyim. Yarın işe başlayacağım. 15 ekim test tarihim. Belirti aramayayım diyorum ama insan yine de kendini dinliyor. Senin ne gibi belirtilerin olmuştu:26:

sağ kasığımda top gibi bişi vardı bide pıt pıt atıyodu tatlım geceleri ateş basması vardı ama onlar ilaçtan dediler bunlar vardı

Back
X