• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

canlar sorum var bir bilen yardımcı olar mı acep ???

keçiboynuzu kürüne başladımda ..içine kırdığımız keçiboynuzlarını bir kereye mahsus mu kullanabiliyoruz ???

kızlar son saatler geçmek bilmiyor acaba evde test yapsam çıkar mı
Canım çıkabilirde çıkmayabilir de çünkü idrara kandan sonra geçiyor ve idrar testlerinde bhcg belli bir değerin alında is çıkmıyor ki ilk gıünler düşük oluyor bu dğer yani çıkmasa da takmam dersn yap değilse bekle bn snden umutluyum :)

Son düzenleme:
test günüm yarın 12 gün oldu

canım erken yapıp negatifi gören arkadaşlarımız olumsuz etkilendi biliyorsunn..moralinin en yüksek olması gereken zaman. 1 güncük kalmış şuradaa..oyala kendini..düşünmemeye çalış biliyorum zor canım ama o kadar dayanmışsın...inşşş.. yarın hamişim de hamişim hamişimde hamişimmmmm yazarsın bizleree :49::49::nazar::nazar::nazar:

keçiboynuzu kürüne başladımda ..içine kırdığımız keçiboynuzlarını bir kereye mahsus mu kullanabiliyoruz ???

evet cnm 1 kere kullanıyosun ılıyınca içinden keçiboynuzlarını alıyosun.. bide eğer eşinin fsh hormonu yüksek değilse kullan...
çünkü k.boynuzu yükseltip spermleri sıfırlıyo 2ayda bilgin olsun..

Son düzenleme:
OHSS riskin varsa ertelenmiştir. merak etme canım. Benim de transferden önce OHSS riskim olup olmadığı kontrol edildi. OHSS riski varken transfer yapılırsa bebeğin tutmama riski var. O yüzden doğru bir karar verilmiş.

canım çok teşekkür ederim..bayağ endişelenmiştim..bir de extradan beklemek cabası tabi :( neyse umarım daha iyi olur.:)

evet cnm 1 kere kullanıyosun ılıyınca içinden keçiboynuzlarını alıyosun.. bide eğer eşinin fsh hormonu yüksek değilse kullan...
çünkü k.boynuzu yükseltip spermleri sıfırlıyo 2ayda bilgin olsun..

fsh değeri normaldi ama yine de akşam gelince kendisine de sorayım cnmm çok tşk.ederim...

kızlar transferin 3, günü doktor istedi e2 1163 progesteron 519 çıktı 4, günü (doktor istemedi meraktan yaptım) e2 519 progesteron 20,91 çıktı varmı fikri olan

cnm ilk tedavimde test gününe kadar 2 kere tekrarlamıştım ,ama degerler çok farklı çıkıyo yüksek çıkan bi arkadaşım pozitif sonuç aldı,ama yine yüksek çıkan diger arkadaşın negatifti,sonuçla bi alakası yok diyor doktorlar cnm

merhaba cnm günaydın. ben çalıştığımdan genelde akşam 5 e kadar buralardayım, sonra da pek girdiğim söylenemez, sizlerde daha çok akşamları burdasınız sanırım yoksa tahlil gününe kadar uzak kalayım düşüncem hiç olmadı:)
cnm benim normalde cuma günü test tarihim,12. gün doluyor, ama bana 4. gün embriyosu konuldu, o nedenle perşembe yaptırabilirim testi.
tabi perşembe diyorum ama bir kaç kez daha yazmıştım maalesef bu durumu, ben artık şaşırmış durumdayım, transferden sonra 3. günden itibaren sürekli artan adet ağrılarım oldu, bazen çok ciddi hissettim haa geldi haa geliyor şeklinde, yani şu süreci bile huzurla heyecanla bekledim -bekliyorum diyemem...hala devam ediyor adet belirtileri, sancıları, ama azaldı niyeyse, yaa diyorum ilaçlar,jeller olmamı engelliyor, ya da geride kalan ufak yumurtalar yaptı, kaldıysa tabi, idrar testi yapmak istemedim,bakalım perşembeye kadar olmazsam eğer bir cesaret perşembe yaptırırım testi cnm. benim bu süreç çok sancılı geçti, inşallah sonucu güzel olur, tabi hepimiz için:)

inşallah hamilesindir cy'cim ya, çok peşpeşe negatif sonuç aldık yeniden yükselmemiz lazım.

----0.457

sanırım sonuç negetif

yaaaaaaaaaa bu kaçıncı :(((( valla üzüldüm yaaa. ednah'cım napalım güçlü ol. bir dahakine olacak inşallah. bak denemeye devam edecek bir sürü yoldaşın var burda daha.

şincik şekerim transferin 3, günü progesteron 60 e2 1163 4. günü progesteron 20 e2 519 çıktı hani dedim transfer sonrası test yaptıran var mı bu değerler hakkında fikriniz var mıı

sen bana önce progesteron ne diye sorsana tubacım :)))

evet canım bir kere kullanıcan, cimrilik etme git yenisini al :))) 3 dakika demleyip 20 dakika altı kısık şekilde bekletiyorsun, sonra bardağa koyuyorsun.

teşekkür ederim canım ama orda ve benzer çok sitede tüp bebek sırsında nasıl anlamlandıracağım yokkk

cnm ilk tedavimde test gününe kadar 2 kere tekrarlamıştım ,ama degerler çok farklı çıkıyo yüksek çıkan bi arkadaşım pozitif sonuç aldı,ama yine yüksek çıkan diger arkadaşın negatifti,sonuçla bi alakası yok diyor doktorlar cnm

bilmem ki canım işte umutt :((

inşallah hamilesindir cy'cim ya, çok peşpeşe negatif sonuç aldık yeniden yükselmemiz lazım.

yaaaaaaaaaa bu kaçıncı :(((( valla üzüldüm yaaa. ednah'cım napalım güçlü ol. bir dahakine olacak inşallah. bak denemeye devam edecek bir sürü yoldaşın var burda daha.

sen bana önce progesteron ne diye sorsana tubacım :)))

evet canım bir kere kullanıcan, cimrilik etme git yenisini al :))) 3 dakika demleyip 20 dakika altı kısık şekilde bekletiyorsun, sonra bardağa koyuyorsun.

inşallah ne olduğunu da öğrenemeden anne olursun tatlım... :)

evet canım bir kere kullanıcan, cimrilik etme git yenisini al :))) 3 dakika demleyip 20 dakika altı kısık şekilde bekletiyorsun, sonra bardağa koyuyorsun.[/QUOTE]

miragecim ayy şekerim güldürdün beni valla süpersinn.. :52::52:

Son düzenleme:
bu arada kızlar yarın son reglimin 21.günü ilk kontrol muayeneme gidiyorum.. ve ilk tahlillerim yapılacak..Yani yarın ilk adımı atıyorum diyebilirim..Umarım bir sorun çıkmaz.. :emir_bebek::emir_bebek:

bu arada kızlar yarın son reglimin 21.günü ilk kontrol muayeneme gidiyorum.. ve ilk tahlillerim yapılacak..Yani yarın ilk adımı atıyorum diyebilirim..Umarım bir sorun çıkmaz.. :emir_bebek::emir_bebek:

:)))) hayırlı olsun cnm allahım yüzünü güldürsün

kızlar iyi akşamlar transferimin bu gün 2. günü allaha şükür çok iyi geçti... 2 embriyo yerleştirdiler evde dinleniyorum... sadece gazım var ve arada kasığım ağrıyor umarım bu iyidir test gününe kadar girmem demiştim ama dayanamadım:))

Back
X