• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

kızlar iyi akşamlar transferimin bu gün 2. günü allaha şükür çok iyi geçti... 2 embriyo yerleştirdiler evde dinleniyorum... sadece gazım var ve arada kasığım ağrıyor umarım bu iyidir test gününe kadar girmem demiştim ama dayanamadım:))

hayırlı olsun canım .bol bol dinlen.kasık ağrın olması normal aynı adet olacakmışsın gibi hissedebilirsin.inşallh bu süre zarfında bol bol dua et .Allahım yardımcın olsun.Güzel haberler bekliyoruz senden de.Sayının artması lazım:46:

bu arada kızlar yarın son reglimin 21.günü ilk kontrol muayeneme gidiyorum.. ve ilk tahlillerim yapılacak..Yani yarın ilk adımı atıyorum diyebilirim..Umarım bir sorun çıkmaz.. :emir_bebek::emir_bebek:

haydi hayırlısı bakalım arkadaşım. Allah yolunu açık etsin bu zorlu süreçte.

kızlar iyi akşamlar transferimin bu gün 2. günü allaha şükür çok iyi geçti... 2 embriyo yerleştirdiler evde dinleniyorum... sadece gazım var ve arada kasığım ağrıyor umarım bu iyidir test gününe kadar girmem demiştim ama dayanamadım:))

kuzucuklar yerleşsin bakalım. yat dinlen annesi...sarsma yavrucakları. biz bekleriz seni burda mühim değil.

nabersiniz şekerler

wayyyyyyyyy hamiş kardeşim gelmiş :) napıyon kıız? ben eşimin gen testi sonucunun temiz olduğunu öğrendim ya, dün kafasına vurulmul gibiydim stresin yorgunluğundan, bugün durumu idrak ettim, mutlu bir zıpzıp topum adeta :)))) o kadar korkuyordum ki bu testten, şimdi tüp bebek süreci bile gözüme daha kolay gözükmeye başladı.

kızlaarrr eşimin gen analiz testi temiz çıktııııı :))))))))) o kadar rahatladım ki anlatamam. Allahıma şükürler olsun. hepinize desteğiniz için çok teşekkür ederim. iyi ki varsınız :))) Allah hepinizin gönlüne göre versin...

Ne kadar aktif bir topic burası yaa.Valla ben ipin ucunu kaçırdım:)) Bazen girip okuyorum ama tümünü okuyamıyorum ne yalan söyliyim.Bu arada hamileler artmış.Hepsi inşallah sağlıkla alırlar bebeklerini kucaklarına.Negatif sonuçlara da çok üzüldüm ama şimdi olmasa bile mutlaka olacaktır, umutlarını kaybetmeden yola devam etsinler.Allah çok büyük. Miragecim çok tedirginlikle beklediğin sonuçların şükürki temiz çıkmış.Gözün aydın.Herhalde bu seni bir hayli rahatlatmıştır.İnşallah sende bi dahaki tedavinle burdan müjdeli haberi vereceksin.Kendie çok iyi bak...

cnm ilk tedavimde test gününe kadar 2 kere tekrarlamıştım ,ama degerler çok farklı çıkıyo yüksek çıkan bi arkadaşım pozitif sonuç aldı,ama yine yüksek çıkan diger arkadaşın negatifti,sonuçla bi alakası yok diyor doktorlar cnm

Merhabalar bugun transferimin 4.gunu e2 ve progesteron icin kan tahlili istendi bugun estrofeme baslattilar neden bilmiyorum hatta 4 gun sonra yine istediler sonra ise gebelik testi zaten...

Merhabalar bugun transferimin 4.gunu e2 ve progesteron icin kan tahlili istendi bugun estrofeme baslattilar neden bilmiyorum hatta 4 gun sonra yine istediler sonra ise gebelik testi zaten...

cnm neden istedikleri tam olarak bende bilmiyorum bazı merkezler istemiyo mesela ama insanın kafasını çok bulandırıyo o yüzden çok takılma sen çıkan sonuçlara ben çok araştırmıştım fakat pek bişey bulamamıştım.hakkında hayırlısı olsun inş güzel haberler verirsin bize ,ben de 3. tedavimin 5. günündeyim yarın yine kontrol var inş yumoşlar büyümüştür

cnm neden istedikleri tam olarak bende bilmiyorum bazı merkezler istemiyo mesela ama insanın kafasını çok bulandırıyo o yüzden çok takılma sen çıkan sonuçlara ben çok araştırmıştım fakat pek bişey bulamamıştım.hakkında hayırlısı olsun inş güzel haberler verirsin bize ,ben de 3. tedavimin 5. günündeyim yarın yine kontrol var inş yumoşlar büyümüştür

Anladim canim 3.tedavi demek insallah bu sefer sonucun guel olur bu ugraslarina deger insan sonuca ulasanakadar pes edemiyor birakamiyor sanirim insallah yumoslar buyumustur bu surecte kafayi yememek mumkun degil her asamasi ayru stres buyudu mu dolendi mi bolundu mu vs.sidi bos bos bekliyorum ben hic de belirtim yok simdilik...

Cani hayirli olsun bir asamayi da atlatmissin benimle ayni asamalardan geciyorsun hayirlisi ile sen de baslarsin tedaviye....

Ne kadar aktif bir topic burası yaa.Valla ben ipin ucunu kaçırdım:)) Bazen girip okuyorum ama tümünü okuyamıyorum ne yalan söyliyim.Bu arada hamileler artmış.Hepsi inşallah sağlıkla alırlar bebeklerini kucaklarına.Negatif sonuçlara da çok üzüldüm ama şimdi olmasa bile mutlaka olacaktır, umutlarını kaybetmeden yola devam etsinler.Allah çok büyük. Miragecim çok tedirginlikle beklediğin sonuçların şükürki temiz çıkmış.Gözün aydın.Herhalde bu seni bir hayli rahatlatmıştır.İnşallah sende bi dahaki tedavinle burdan müjdeli haberi vereceksin.Kendie çok iyi bak...

Ahh canımm 15 haftalık olmuşssun maşallah. Ne güzel bir haber.

zaten oopudan sonra direk estrofem başlamadılar mı? peki bugünkü değerin kaç çıktı? ben de çok merak ediyorum

kızlar maşallah listeye çok sevindim hamile olanlara,
henüz vakti gelmeyen bizlere de dua edin lütfen...

hadi bakalım hayırlısı olsun, bak ben sana moral vereyim, bugün test yaptırdım, bebek bana dayanabilirse şimdilik hamileyim:D

kızlar benim hala karnım davul gibi sizde durum nasıl nasıl inecek bu göbüş varmı bilginiz 6 aylık gibiyim yani

kızlar evde dayanamayıp test alıp yaptım az önce büyük ihtimal arın negatif olcak kendimi hazırlamalıyım............

Back
X