• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

demin iş yerinden bi arkadaşıma sidik çubuğu maceramı anlattım. diyoki ben ilk çocuğuma hamileyken adetim gecikti kan testi yaptık 0,59 çıktı..ben inat ettim üç gün sonra yine yaptırdım 79 çıktı..hemen pes etmek yok..dur daha..

Merhabalar benimde pazartesi transferim oldu tek yumurtam vardı şükür döllendi kondu bakalım şimdi heyecanla sonuç bekliyorum 12.5 senedir uğraşıyorum bir tane olumsuz ve aşılama artı tedaviler hepsi negatif inşallah bu sefer olur medicana bahçelievlede yaptırdım süha beyden çok memnun kaldım umarım sonuçta güzel olur benim bu sabah çok başım döndü midem bulandı sanırım ilaçlardandır bu kadar erken bulantı olmaz heralde günde 9 tane progestan kullanıyorum kan sulab-ndırıcı iğne ve coraspin kullanıyorum Allahım hepimizin yanında olsun inşallah.

Iki ihtimal var ya tutmuş ama düşüyor değerlerinde düşmeye başlamış yada yeni tutunuyor ilaçları bırakma testi iki gün sora tekrarla dedi ama tabi heves fealn bişiy kalmadı içimde öldüüüü

Ayşencim peki bebişin yeni tutunuyorsa yazık değil mi ona:( sen Allqhtan umudunu kesersen bebişin nasıl tutunacak sana? 2 gün daha sabret ngqtifse tamam ama ya pozitifse!

selam kızlar nasılsınız bayadır giremedim ama maşallah güzel haberler var hamile olan arkadaşlarımı tebik ediyorum Rabbim sağlıkla kucağınıza aldırsın inşallah
negatif sonuç alan arkadaşlarıma Rabbim sabırlar versin inşallah diğer sefere gelir bebişleriniz
bana gelincee bugün transferden sonraki 5.gün sürekli yattım ben 3 gün boyunca...progesteron iğne vardı 5 günlük ama beni öldürdü ya feci ağır bi iğneymiş popomun üstüne yatamıyorum:(
dün ve bugün artık okula gitmeye başladım ama ayakta çok kaldım sanırım biraz kasıklarımda sancı var korktum ya normalmi sizce kızlar
kabızlık sorunum olmadı çok şükür şimdilik ama artık duş almak istiyorum suya hasret kaldım yahuu:1: yarın sabah hemen banyoyaa koşcam
sizleri özlemişim yaaa
Benim transfer pazartesiydi ben bugün duşumu aldım rahatladım aradım doktorumu alabilirsin hiç sakıncası yok dedi ılık olsun ayaktaa ve kısa...

Benimde bugün 10. günümdü..dayanamadık iki sidik çubuğuna işedim:))ama sonuç aynı..her birinde birer tane direk:))

ama eşim yapmış:))onunki silik çıkmış..ne dersiniz kızlar:)) umut varmı:))))))

Ay Allahım aklımı koru..:52::37:

10. gün idrar testi çok erken bence hayatım.. 12. gün falan o da genelde ikizse onların değeri çok yüksek olduğu için 2.çizgi silik çıkıyo salla idrar testini boşver kan testin ne zaman ? benim de 5. günüm kan testi için 10. gün gidicem hakkımızda hayırlısı.. :)

10. gün idrar testi çok erken bence hayatım.. 12. gün falan o da genelde ikizse onların değeri çok yüksek olduğu için 2.çizgi silik çıkıyo salla idrar testini boşver kan testin ne zaman ? benim de 5. günüm kan testi için 10. gün gidicem hakkımızda hayırlısı.. :)

kan testim aslında cumarteside ben cuma yaptıracam..hafta sonu olduğu için uğraşamam dedim..bide kardeşimin nişanı var..bakalım hayırlı sonuçlar alırız inşallah...

Merhabalar benimde pazartesi transferim oldu tek yumurtam vardı şükür döllendi kondu bakalım şimdi heyecanla sonuç bekliyorum 12.5 senedir uğraşıyorum bir tane olumsuz ve aşılama artı tedaviler hepsi negatif inşallah bu sefer olur medicana bahçelievlede yaptırdım süha beyden çok memnun kaldım umarım sonuçta güzel olur benim bu sabah çok başım döndü midem bulandı sanırım ilaçlardandır bu kadar erken bulantı olmaz heralde günde 9 tane progestan kullanıyorum kan sulab-ndırıcı iğne ve coraspin kullanıyorum Allahım hepimizin yanında olsun inşallah.

allah emeklerini boşa çıkarmasın hayatım.. moralini yüksek tut. olumlu düşünmeye çalış...

Nerden biliyosunki kimyasal olduğunuuuu dur hemen pes etmee ya ben kendiliğimden hamile kalmıştım 11.3 çıkmıştı sonradanda artmıştı daha sonra 7.5 haftalık düştü ama başka sebeblerden

canım bugün transferin 16.günü 12.gün betahcg :8.8 14.gün:18.7 ve bugün :22.69 bugün en az 36 olması gerekiyormuş doktorum öyle söyledi döllenmiş ama tutunamamış embriyolarım kimyasal gebelik oluşmuş vücut atacakmış :(((

Degerleri bilmiyorum canim kani verdim geldim sonuc cikinca aradilar estrofem e baslattilar degerleri de sormadim opudan sonra hibor kan sulandirici igne ve crinone jel verdiler benim bugun 5 inci gunum ama hicbir belirtim yok ne kasiklarimda ne de baska bisey cikip disari kossam turp gibiyim yani...ama yinede dinleniyorum sadece agir is yapmiyorum...sende belirti varmi canim kafayi yicem ben artik...

benim de belirtim yok arada kasıklarım ağrıyo ama belirti olmayabilir kendini bu kadar kasma bence belirti arama...

Benimde bugün 10. günümdü..dayanamadık iki sidik çubuğuna işedim:))ama sonuç aynı..her birinde birer tane direk:))

ama eşim yapmış:))onunki silik çıkmış..ne dersiniz kızlar:)) umut varmı:))))))

Ay Allahım aklımı koru..:52::37:

çookk güldüm yaaa harikaa

benim buzluk embriyom yok ama benim kocam diyoki bu dondurulmuşlar nasıl oluyo, bunlar doğunca çok üşüyomular yada biraz uyuşukmu olurlar donmuşlar ya hani eli ayağı kalkmaz:))))))))))))

aynısı bizimki de diyo dondurulmuş olursa biz o çocuğu ısıtamayızz dio yaa

Bütün hayallerim suya düştü 7,97 çıktı sonucum

canım bekle sabırla 2 gün sonra belli olacakk umutsuzluğa kapılma ilaçlarını bırakma

Iki ihtimal var ya tutmuş ama düşüyor değerlerinde düşmeye başlamış yada yeni tutunuyor ilaçları bırakma testi iki gün sora tekrarla dedi ama tabi heves fealn bişiy kalmadı içimde öldüüüü

biliyorum çok zor ama moralini bozmamaya iyi düşünmeye çalış bol bol dua et herkesin değeri yüksek çıkacak diye bir kural yok. allah hayırlısını versin..

canım bugün transferin 16.günü 12.gün betahcg :8.8 14.gün:18.7 ve bugün :22.69 bugün en az 36 olması gerekiyormuş doktorum öyle söyledi döllenmiş ama tutunamamış embriyolarım kimyasal gebelik oluşmuş vücut atacakmış :(((

hayırlısı Allahtan..yinede ümit kesilmez..sen sağlığına dikkat et..olmazsa birdahaki sefere..napalım..elimizden geleni yapacağız..

kan testim aslında cumarteside ben cuma yaptıracam..hafta sonu olduğu için uğraşamam dedim..bide kardeşimin nişanı var..bakalım hayırlı sonuçlar alırız inşallah...

ay az kalmış... ben hem biran önce gelsin istiyorum hemde çok korkuyorum allah gerçekten hakkımızda hayırlısını versin..

ay az kalmış... ben hem biran önce gelsin istiyorum hemde çok korkuyorum allah gerçekten hakkımızda hayırlısını versin..

beklemek çok zorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Beklemek çok zor.
Sabretmek çok zor.
Bekletilmek çok zor.
Ömrümün her köşesinde
seni bekliyorum.

Beklemek zormuş.
Beklememek çok zor.
Bekletilmek çok zor.
Ömrümün her köşesinde
seni bekliyorum.

Bir dilenciyim,
geleceğini bilmeyen.
Senden ne para, ne de pul,
ne de
acımanı bekleyen

ORHAN BABAAAAAAAAAAAAAAA:)))))))))))))))))))

ARKADAŞ DEĞİL GÜNLER SAATLER GEÇMİO YAV

az öönce bi forumda taze ananas mı konserve mi diye soru gördük eltimle ve bi karar verdik eğer embriyo dondurulmuşsa konserve ananas yemek gerekiyor tutsun diye eğer taze embriyo ise taze ananas dedik :)))

bi de bugün bizim evlilik yıldönümümüz transferin 5. günü kocam şehirdışında ben eltimde....

Son düzenleme:
Back
X