• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

ne bandı kullanıyorsun. benım dr sadece jeli verdi .
climara forte bant göbek altına yapıştıryon 2 tane .4 günde bir değiştiriyon.Sanırım rahim duarını kalınlaştırıyor.Doktoruna sor uygunsa sanada verebilir.Her dr.farklı şey kullandırtıyor.bn çok memnunum

Kızlar bir çoğunuzun yaşı yazdığınız kadarıyla 35'in altı. Bildigim kadarıyla 1 embriyo transferine izin veriliyor ama okuduklaırmdan anladıgım kadarıyla bir çogunuza 2 embriyo transfer edilmiş. Bu nasıl oluyor rica etsem açıklayabilir misiniz. Ben mi yanlış biliyorum diye düşünmeye başladım

tatlım belirti için erken olduğunu düşünüyorum ama 2 gündür gaz ve kabızlık beni öldürdü .... marul kayısı suyu ve bol su ile bu gün birza rahatım başım ağrıyor hafif hafif karnımın içi bi garip arada kasık ağrım oluyor en önemlisi buz gibi terliyorum ama bunların neden dolayı olduğunu bilmiyorum tabiki:)) sen ne durumdasın

soylediklerin iyiye işaret gibi duruyor. Umarım kasık agrıların hep devam eder. gerçi arada sırada durursa da endişelenme.

Kızlar bir çoğunuzun yaşı yazdığınız kadarıyla 35'in altı. Bildigim kadarıyla 1 embriyo transferine izin veriliyor ama okuduklaırmdan anladıgım kadarıyla bir çogunuza 2 embriyo transfer edilmiş. Bu nasıl oluyor rica etsem açıklayabilir misiniz. Ben mi yanlış biliyorum diye düşünmeye başladım
bnm 2.denemede 2 tane yaşayamadığından tek konuldu.3 .denemede 2 tane vardı 2 sinide koydu bnm yaş 33.eğer 3 denemyese drlar koyabiliyor.Bnde çok ısrar ettim tabi

bnm 2.denemede 2 tane yaşayamadığından tek konuldu.3 .denemede 2 tane vardı 2 sinide koydu bnm yaş 33.eğer 3 denemyese drlar koyabiliyor.Bnde çok ısrar ettim tabi

Haklısın 3.denemede 2 tane konulabiliyor . Bu arada bebeğin hayırlı olsun.

Biz test günü bekleyen garibanlar için belirtilerinizi kısaca yazabilir misiniz ? :1: Belirti aramamak lazım biliyorum ama yüz kişiye sorduk tarzında bir anket de faydalı olur bence. :16:

Biz test günü bekleyen garibanlar için belirtilerinizi kısaca yazabilir misiniz ? :1: Belirti aramamak lazım biliyorum ama yüz kişiye sorduk tarzında bir anket de faydalı olur bence. :16:

ben kendimi incelemkten bıktım ama söyleyim.Ben de kasık ağrısı v bel ağrısı oldu .Bir de bi anda uyku bastırıyor.Gaz ve kasık ağrısı insanı umutsuzluğa sevkedebiliyor.bn öyle olck sanmıştım.Bir de adet günümden 3 gün önce kahverengi akıntı gelince tamam dedim tuttu galiba:) 2.denememde kahve akıntım adet günümden sonra gelmişti ve tutmamıştı canım.O yüzden hiç ağrılarınla umutsuz olma.Rahminde hiiçç bişey hissetmiyorsun zaten.

ben kendimi incelemkten bıktım ama söyleyim.Ben de kasık ağrısı v bel ağrısı oldu .Bir de bi anda uyku bastırıyor.Gaz ve kasık ağrısı insanı umutsuzluğa sevkedebiliyor.bn öyle olck sanmıştım.Bir de adet günümden 3 gün önce kahverengi akıntı gelince tamam dedim tuttu galiba:) 2.denememde kahve akıntım adet günümden sonra gelmişti ve tutmamıştı canım.O yüzden hiç ağrılarınla umutsuz olma.Rahminde hiiçç bişey hissetmiyorsun zaten.

YAA BENİMDE kasıklarım ağırıyo ve belim ağırıyo..sürekli..düşünüyorum kasıklarımın olduğu yerde yumurtaıklarım var ağırıyorsa eğer yeniden yumurta felan oluşuyodur heralde diyorum..ama bebekleri rahime koydular..e rahim daha arkada..hiç hissedemiyorum ..bi hareketlilik varsada anlamıyorum ben yaa..ama belim sürekli ağırıyo ya..

valla süper tercüman olmuş hislerimize... nerden de aklına geldi çok hoşuma gitti :)

aman boşver hiç canını sıkma allah sağlık versin inşallah bebeişinde olur bi daha ki yıldönümünü 3 kişi kutlarsınız...

valla aynen bende acayip korkuyorum 2 günde 1 progestan iğnem var napalım ona da alışırız ayol biz her ay ağda yaptırıyos o daha çok acıyo iğnenin adı var be yoksa bişey yok onda ben böyle avutuyorum kendimi :)

ablam cuma kutlarsınız dedi ben de dedim ki amannn evlenirken kutladık bi daha kutlamasak da olur :))

Kızlar bi saat kadar ağladıktan sonra eczacım aradı...oda tüp bebek yapmıştı bikaç yıl önce .. Durumumu sordu..bende söyledim..oda üzülme aynı sayı ile ben kızımı kucağıma aldım dinlen dedi.. Yeniden ümitlendim şimdi gene aynı moda girmiş uzanıyorumm...

haaahhh şöyleeee

İlginç. Benim bakılmadı canım. Aslında opu sırasındaydı sanırım en son e2 bakıldıgı. Ondan sonra bakılmadı. Bir faydası var mı acaba.Transfer sonrası başka bu tip ilaç kullanan var mı? ve ya transfer sonrası neden bakılıyor merak ettim.

canım bi önceki tüpümde bana da bakılmadı transefr sonrası ama bunda istedi hep transfere kadar baktı ama normalde... ilaç da estrofem günde 3 tane progestan vajinal yine 3 tane verdi

kızlarr bu arada ben ilk 2 gün dinlendim ama asla yatmadım bugün 5. günüm ama ben sabahtan akşama kadar geziyorum... noılcakkk hiççç yatmadım yatamıyorum batıyo resmenn

YAA BENİMDE kasıklarım ağırıyo ve belim ağırıyo..sürekli..düşünüyorum kasıklarımın olduğu yerde yumurtaıklarım var ağırıyorsa eğer yeniden yumurta felan oluşuyodur heralde diyorum..ama bebekleri rahime koydular..e rahim daha arkada..hiç hissedemiyorum ..bi hareketlilik varsada anlamıyorum ben yaa..ama belim sürekli ağırıyo ya..

evet yeni yumurtalarda oluşuyor.oda ağrıtıyordur.Merak etme inşallh sende katılıcan aramıza Allah ın izniyle .Katlan biraz iş falan da yapma dinlen

kızlarr bu arada ben ilk 2 gün dinlendim ama asla yatmadım bugün 5. günüm ama ben sabahtan akşama kadar geziyorum... noılcakkk hiççç yatmadım yatamıyorum batıyo resmenn

olurmu canım yaaa.İlk 2sinde bnde öyle yapmıştım bu sefer 20 gündür evdeyim 2 kez çıktım dışarı hasret kaldım.Sabret ve dinlen

evet yeni yumurtalarda oluşuyor.oda ağrıtıyordur.Merak etme inşallh sende katılıcan aramıza Allah ın izniyle .Katlan biraz iş falan da yapma dinlen

işin tuhafı ben şimdi psikolojik hamileyim ya:)) trasferden sonra 1-2 gün böyle şikayetler olur dedi doktor..ama benim 11.günüm. taa trasferden bu yana kasıklarım ağırıyo batıyo , belim ağırıyo, henüz göğüslerime dokunabilmiş bile değilim 10 gündür aynı sütyeni takıyorum:))banyo yapma dediler girdim s udökündüm çıktım kokacam yakında:)))))durmadan çişim geliyo.çişimi yapıyorum 15 sn sonra bi daha geliyo gidiyorum 3 damla işeyip geliyorum:))..aşkadaş böylede psikolojik manyaklık olurmu yav:)))

işin tuhafı ben şimdi psikolojik hamileyim ya:)) trasferden sonra 1-2 gün böyle şikayetler olur dedi doktor..ama benim 11.günüm. taa trasferden bu yana kasıklarım ağırıyo batıyo , belim ağırıyo, henüz göğüslerime dokunabilmiş bile değilim 10 gündür aynı sütyeni takıyorum:))banyo yapma dediler girdim s udökündüm çıktım kokacam yakında:)))))durmadan çişim geliyo.çişimi yapıyorum 15 sn sonra bi daha geliyo gidiyorum 3 damla işeyip geliyorum:))..aşkadaş böylede psikolojik manyaklık olurmu yav:)))

Eee ben 10.günde test yaptırdım sende yarın yaptırsana eğer transferden sonra 11 gün diyosan.Bence yarın baktır bnm belimin ağrısı 1 haft önce geçti.kasık ağrısıda kalmdaı şuan hiç belirtim kalmadı :)

ablam cuma kutlarsınız dedi ben de dedim ki amannn evlenirken kutladık bi daha kutlamasak da olur :))

haaahhh şöyleeee

canım bi önceki tüpümde bana da bakılmadı transefr sonrası ama bunda istedi hep transfere kadar baktı ama normalde... ilaç da estrofem günde 3 tane progestan vajinal yine 3 tane verdi

ay aya ay ne çok progestoron vermiş. Yazdıklarının hepsi progestoron içerikli. bana niye az verdi diye dusunuyorum. progestoron onemli bildigim kadarıyla gebeligin devamıiçin..fsh ın kaçtı acaba en son .belki ondan olabilir gerçi benim fsh da pek az degil. progestoron da 10 civarındaydı adetin 2. gunu. hadi bakalım kısmet herkese

Son düzenleme:
Eee ben 10.günde test yaptırdım sende yarın yaptırsana eğer transferden sonra 11 gün diyosan.Bence yarın baktır bnm belimin ağrısı 1 haft önce geçti.kasık ağrısıda kalmdaı şuan hiç belirtim kalmadı :)

bakalım yaa hayırlısı..çubuk yaptım iki tane..bişey çıkmadı..ona bozuldum biraz bugün..

işin tuhafı ben şimdi psikolojik hamileyim ya:)) trasferden sonra 1-2 gün böyle şikayetler olur dedi doktor..ama benim 11.günüm. taa trasferden bu yana kasıklarım ağırıyo batıyo , belim ağırıyo, henüz göğüslerime dokunabilmiş bile değilim 10 gündür aynı sütyeni takıyorum:))banyo yapma dediler girdim s udökündüm çıktım kokacam yakında:)))))durmadan çişim geliyo.çişimi yapıyorum 15 sn sonra bi daha geliyo gidiyorum 3 damla işeyip geliyorum:))..aşkadaş böylede psikolojik manyaklık olurmu

goguslerde ki şişkinlik onmesiz progestorondan kaynaklı. benimkilerde hayata olmadkları kadar buyudu. muhtemelen bel agrın cok fazla yatmaktan kaynaklı benim ki oyle en azından ama kasık agrının hep devam etmesi iyiye işaret gibi. Banyo konun agelince benim doktor ayakta yıknabilecegimi soyedi. korka bir şey olmaz. umarım iyi sonuç alırısn.

Bu arada eger 6.7. gun falan ovitirelle gibi hcg ignesi yaptıysan acele etme test için cunku yanlış pozitiflik verebilir yaptırmadıysan testte cıkar. guzel haberlerle gel

Son düzenleme:
Back
X