işin tuhafı ben şimdi psikolojik hamileyim ya:)) trasferden sonra 1-2 gün böyle şikayetler olur dedi doktor..ama benim 11.günüm. taa trasferden bu yana kasıklarım ağırıyo batıyo , belim ağırıyo, henüz göğüslerime dokunabilmiş bile değilim 10 gündür aynı sütyeni takıyorum:))banyo yapma dediler girdim s udökündüm çıktım kokacam yakında:)))))durmadan çişim geliyo.çişimi yapıyorum 15 sn sonra bi daha geliyo gidiyorum 3 damla işeyip geliyorum:))..aşkadaş böylede psikolojik manyaklık olurmu
goguslerde ki şişkinlik onmesiz progestorondan kaynaklı. benimkilerde hayata olmadkları kadar buyudu. muhtemelen bel agrın cok fazla yatmaktan kaynaklı benim ki oyle en azından ama kasık agrının hep devam etmesi iyiye işaret gibi. Banyo konun agelince benim doktor ayakta yıknabilecegimi soyedi. korka bir şey olmaz. umarım iyi sonuç alırısn.
Bu arada eger 6.7. gun falan ovitirelle gibi hcg ignesi yaptıysan acele etme test için cunku yanlış pozitiflik verebilir yaptırmadıysan testte cıkar. guzel haberlerle gel