• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

günaydın kızlar nasılsınız benimde yarın test günüm çok heyecanlıyım yaaa dualarınızı bekliyoruz
benim kaç gündür kasıklarım ağrıyo adet sancısı yaşıyorum resmen
bu normal mi sizce yoksa adetmi geliyo:31:

canım hayırlısı olsun güzel haberlerini alalım inşallah... benimde transferin 6.günü sağ kasığımda batma oluyor iyiye işarettir inşallah..

aaa öyle mi canım bende kadıköy florence nightengale de tedavi oldum ama maalesef negatif sonuç aldım

Gamzeciğim bn 2.de negatif sonuç aldım ama dr.umu değiştirmedim,çünkü sorun bnm kaliteli yumurtamın az olması dr.la pek alakası yoktu ve kısmet olduğuna inandığımdan 3.denemeyide onda yaptırdım çünkü tedavisinde asla canım yanmadı ,iğnelere boğmadı beni.Allah nasip edince dr.bahane anlayacağın.Bir de ben bi aktardan 4 ay bitkisel takviye aldım,dualar ettim herkesler dua etti.Bütün sebepler bir araya gelince Rabbim nasip etti işte.İnşallh sen de pes etme .Ben kendi kendime toparladım ve 2.denemeyi kimseye demediğim için 3.ye 5 ay sonra başladım.Sabret inşallh allah isteyene verir

günaydın kızlar nasılsınız benimde yarın test günüm çok heyecanlıyım yaaa dualarınızı bekliyoruz
benim kaç gündür kasıklarım ağrıyo adet sancısı yaşıyorum resmen
bu normal mi sizce yoksa adetmi geliyo:31:

İnşallah tutmuştur canım.Benim sonuccu aldıktan 3 gün sonra geçti kasık ağrım,merak etme bunlar normal güzel haberlerni beklyoruz şekerr

Ah CANIM beni Sormuşsun sagolasin
Sende hiç bulantı felan yok galiba maşallah hep böyle devam etsin ins doktora ne zaman gideceksin

Mervecik nerelerdesin yaw ,bende hiç belirti kalmadı uyuyo bizimki galiba:)))sen napıyon daha iyimisin artık?
Ben c.tesi gidicem,sanırım kalp atışlarını dinleyecek.Zaten hala inanasım gelmiyor görünce inşallh ...Çok heyecanlıyım

Maşallah hamile sayımızda artış var:nazar:
Ben çok hastaydim giremiyorum grip oldum bide bu kusmalar beni mahvedecek
Benim gibi çok kusan var mi:5:
Bide bu gripten dolayı bebeğe bir şey olur mu:26:

Merveciğim çok geçmiş olsun,gribe nasıl yakalandın ya,ama bişey olmaz Allahın izniyle.Allah ifa versin bulantılarını azaltsın.Anneni ara gelip baksın sana şeker

inşallah yyaaa..ben dün dayanamadım çubuk yaptım..hiç bişey çıkmadı.:(((.benim trasferim 30 eylülde oldu..normalde cumartesi yapmam lazımda hafta sonu diye yarın yapacam..senin transferin ne zamandı??

ev testine güvenme ben yaptım silik ikinci çizgi çıktı .. değerim kanda 7 küsür çıktı

selamlar güzellikler bugün hayırlı bigün olsun inşallah. Teyzeleri bugün bebişimizle ilk buluşmamız inşallah minik kalbini duyacaz Rabbim hepinize yaşatsın inşallah banada hayırlı haberler almayı nasip etsin çok endişeliyim nedense bişey oldu olacak diye

selamlar güzellikler bugün hayırlı bigün olsun inşallah. Teyzeleri bugün bebişimizle ilk buluşmamız inşallah minik kalbini duyacaz Rabbim hepinize yaşatsın inşallah banada hayırlı haberler almayı nasip etsin çok endişeliyim nedense bişey oldu olacak diye

şekerim aynı şey nde de var bnde c.tesi gidicem .inşallh allah kolaylık versin.Merak etme bişeycik olmaz Allahın izniyle

kızar merhaba benim iki gündür acayip saçlarım dökülmeye başladı normalde de dökülürdü ancak eskisinin 3 katı kadar sürekli elime akıyo saçlarım sizde de oldu mu acaba ilaçların etkisi mi jelin etkisi olabilir mi transferın 6.gunundeyım bır de arada ölü uykusu gibi uyku çöküyor üzerime ve uyuyorum çok uzun değil ama yarım saat falan, saç işi de canımı sıktı zayıfolan saçlarım bir tutam kaldı valla ilaçlar ancak etkisini gösteriyor sanırım...

kızar merhaba benim iki gündür acayip saçlarım dökülmeye başladı normalde de dökülürdü ancak eskisinin 3 katı kadar sürekli elime akıyo saçlarım sizde de oldu mu acaba ilaçların etkisi mi jelin etkisi olabilir mi transferın 6.gunundeyım bır de arada ölü uykusu gibi uyku çöküyor üzerime ve uyuyorum çok uzun değil ama yarım saat falan, saç işi de canımı sıktı zayıfolan saçlarım bir tutam kaldı valla ilaçlar ancak etkisini gösteriyor sanırım...

benimde saçlarım çok döküldü cnm ilaçlardan sanırım

güldür beni valla aynıı beni anlattın canikom:))) aynen nde habire elim kafamda saç tırtıklıyom:) uykun geliyosa hamile olma ihtimali var.bndede çok uyku yapmıştı

selam kızlar nasılsınız yaaa ben de bayramdan sonra nur hanıma gelip bi muayene olmayı düşünüyorum ama ondan önce eşimden istediği kromozon testi korkutuyor beni aranızda yapan varsa bana yardımcı olabilir mi nasıl yapılıyor bi de ne kadar sürede çıkıyor

güldür beni valla aynıı beni anlattın canikom:))) aynen nde habire elim kafamda saç tırtıklıyom:) uykun geliyosa hamile olma ihtimali var.bndede çok uyku yapmıştı
:)))canım ya topla topla yine geliyor saçlar ya uyku hamilelikte çok oluyodur doğru benım erken bıraz korkuyorum ya hıc belırtı yok ne agrı ne sızı turp gıbıyım belırtısızlık de korkutuyor herkesın kasıkları agrıyomus benım sadece sacım dokuluyo....

benimde saçlarım çok döküldü cnm ilaçlardan sanırım

Merhaba canım ben,mde transfer sonrası 7.gün 2 tane 3.gün kondu.
benim hep sacım dökülür oyuzden farketmedim acıkcası..ama bildigim hamileyken vitaminlerden saclar guzelleşiyor ,dişler cürüyebiliyor inşallah hamile oluruzda saclar güzelleşir diyelim ozaman :)

benim kramp ve kasık agrım oldu dun bide ilk kez kahve lekelenme oldu,dün işe başladım cok oturdum ondan mı bilmem.. bugun leke yok kasıklarda yine bi doluluk var ..başkada hic belirti yok ne bulantı ne baş dönmesi ..uykuya gelince bende boyle bian derin uykuya gecebiliyorum ama kısa suruyo fakat direk baygın oluyorum yani ama totalde normalden cok uyudugum sıoylenemez..

sende baska belirti varmı ?

selam kızlar nasılsınız yaaa ben de bayramdan sonra nur hanıma gelip bi muayene olmayı düşünüyorum ama ondan önce eşimden istediği kromozon testi korkutuyor beni aranızda yapan varsa bana yardımcı olabilir mi nasıl yapılıyor bi de ne kadar sürede çıkıyor

Gamzeciğim Nur Hanım benim doktorum. Gerçekten çok iyi bir doktordur. Emin ellerdesin. Eğer İstanbul'da isen bu testleri Zeynep Kamilde ücretsiz yaptırabilirsin. Ücret önemli değil dersen özel laboratuvarlarda bu testleri yapıyor. Sanırım sonuçlar çok kısa sürede belli oluyor.

canım bız genetik test yaptırdık sonucta kromozom sayısı normal cıktı yanı 46xy, normalde her bıreyde 46 kromozm var erkeklerde 23x ve 23y bayanlarda da 23x ve 23x, esımın kromozom durumu normal cıktı bazılarında 47xxy olanlar varmıs, bu sonucla neye bakıyolar tam bılmıyorum bır de y delesyon testı yaptırdı, ykromozomunda delesyon var mı yok mu durumuna bakıyorlar y de delesyon cıkmadı, cıkmaması gerekıyor...1 aya yakın bır surede aldık 25 gun du sanırım bızde sperm sayısı az o yuzden doktor istemişti...

Back
X