Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
allah büyük elbet rabbim gönlüne göre verir inş...
BENİM kırmızılar henüz lütfetmediler ama testler sanırım bendede geri tepmeyecek:))napalım..benim buzluklarım yok artık bakacaz..hakkımızda hayırlısı olsun arkadaşım..üzüntümüzü bir biz anlarız..paylaşırız..
...:2:
Hayırlısı olsun canım inşallah dondurulmuşlarla olacak üzülme sakın Allah büyüktür.
kızlar günaydın..
ben bu ayın şanssızları arasında yerimi aldım, bakalım hangi ay yüzüme gülecek. sabah kan vermek için saatimi erkene kurmuştum, ama sabaha karşı kırmızılar geldi, idrar testi ters tepmedi yani..
ne yapalım kısmet değilmiş. inşallah diğer arkadaşlardan güzel haberler alırız. ben de artık buzluk embiriyolarıma bir an önce kavuşurum inşallah.
canım benim allah sabrını da verecektir. üzme kendini geçmişi unut geleceğe bakmaya çalış az ara ver rahatla sonra karar verirsin ne yapacağına... allah normal yolla uğraştırmadan verir belki de her şer de bir hayır vardır ya elbet bunun da bir sebebi vardır...
ne güzel yazmışsın canım, teşekkürler. yok iyiyim zaten, isyan etmem, vardır bunda da bir hayır derim, zaten dondurulmuşta olsa doktorum en az 1 ay ara verir, vermese de ben kesin ara veririm, çalışırken izin alma sıkıntısı yok mu deli oluyorum![]()
kızlar günaydın..
ben bu ayın şanssızları arasında yerimi aldım, bakalım hangi ay yüzüme gülecek. sabah kan vermek için saatimi erkene kurmuştum, ama sabaha karşı kırmızılar geldi, idrar testi ters tepmedi yani..
ne yapalım kısmet değilmiş. inşallah diğer arkadaşlardan güzel haberler alırız. ben de artık buzluk embiriyolarıma bir an önce kavuşurum inşallah.
BENİM kırmızılar henüz lütfetmediler ama testler sanırım bendede geri tepmeyecek:))napalım..benim buzluklarım yok artık bakacaz..hakkımızda hayırlısı olsun arkadaşım..üzüntümüzü bir biz anlarız..paylaşırız..
...:2:
böyle söyleme lütfen güzel bir haber verirsin inşallah bizlere canım benim..
kızlar çok korkuyorum Allahtan ümit kesilmez ama sanki olmamış gibi geliyo bana...bu arada düşünüyorum p.tesi iş başı.. alınan bu on kilo nasıl verilir de tekrar tedaviye başlanır.....bi de benim dondurulmuş yok..elde var sıfır ..yeniden aynı işler işlemler... gözümde büyüyorrr...
kızlar çok korkuyorum Allahtan ümit kesilmez ama sanki olmamış gibi geliyo bana...bu arada düşünüyorum p.tesi iş başı.. alınan bu on kilo nasıl verilir de tekrar tedaviye başlanır.....bi de benim dondurulmuş yok..elde var sıfır ..yeniden aynı işler işlemler... gözümde büyüyorrr...
tatlım içimden gelen bi ses senin hamile olduğunu söylüyor.. güzel sonuç gelecek bakta gör:)) sonuçlar kaçta çıkacak..
lütfen kötüyü düşünme bana sanki senin sonucun iyi gelecekmiş gibi geliyor... üzme şimdiden kendini beklemek ne zor ama anlıyorum seni allah sabır versin... Evdeysen al tesbihi eline ya sabır çek la havle çek azcık rahatlatır seni..
Gönül hep güzel olsun istiyor evet ama kötüye de hazırım ilk gün çünkü çok büyük ümitle gittim sayıyı gördüm(( bugün daha hazırlıklıyım.. Vermesse rabbimin bildiği vardır elbet ama yine de insanız üzülmemek elde değil.. O yüzden bu gün eve kimseyi kabul etmedim.. :))) sonuçlar çıksın ben bi duyayım onu sindireyim diye kimse gelmesin dedim :))) sadece sizlerle paylaşıyorum şu an heyecanımı da korkularımı da çünkü etrafımda hiç kimse benle aynı durumda değil beni anlamıyorlar.sizlerle yazıştığımda ise rahatlıyorum ben..
kızlar günaydın..
hayırlı cumalar kızlar ben iş çıkışı 5 te kan vercem inşallah güzel sonuçlarla dönerim
dualarınızı bekliyorum canlarım...