• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

allah hayırlısını versin emeklerini boşa çıkarmasın inşallah dualarımda hep varsınız zaten.. bize hemen haber ver bak merak ederiz...

ya süper işteee hadi ordan yaa kimyasalmış o doktor temkinli yaklaşıyor bence güzelim katlamasa tamam dediği doğru diycem ama katlamış işte aman ilaçlarını falan güzel kullan dinlen bide konuş bebişinle seninle o kimyasalı falan unut lütfen. çok sevindim daha da katlasın inşallah...

naptın sen hayatım çok erken ama daha tabi negatif çıkacak yani.. boşuna kendini üzme erken daha bekle bi bakalım.. çoğunun daha 12. günde 20-50 falan çıkıyo senin için çok erken bozma moralini..

ama geçen sefer 8.gün kanamamolmuştu benim ve negatifti tutmuş olsa enazında 3-5 bişey çıkması gerekmezmiydi hamilelerde çıkmış hep öyle :(

ben laborantım ya arkadaşlara kan gönderdim bilmiyorum umudumu kesmeli miyim

cnm asla ben bu sabah ağla ya ağlaya gittim teste 12. gün 7 idi.bugün ise 3 e katlamış...şu an tamam mı hayır ama ben umut kesmedim sen nasıl kestin..benim 9. gün lekelenmem olduğunda hastaneye gittim..istedim dr yapmadı hayır dedi senin dr 12. gün demiş o gün yapmalısın bu gün aldığın her sonuç seni yanıltır dedi..

ama geçen sefer 8.gün kanamamolmuştu benim ve negatifti tutmuş olsa enazında 3-5 bişey çıkması gerekmezmiydi hamilelerde çıkmış hep öyle :(

hayatım boşuna mı doktorlar 12.gün test yapın diyor bir de 3.gün embriyosu 5.gün embriyosu muhabbeti var hele ki 3. gün embriyosu konduysa sana onda erken testte çıkma olasılığı çok daha düşük bunları düşünüp kendini yıpratma lütfen...

MERHABA KIZLAR,
Dün 13. gün degerim 30.8 bugun 14. gun 24. yani bu sefer de kimyasal gebelik. Doktorla az once goruitum anlaşılan embriyo gelişemiyor o yuzden kromozom tahlili istedi. yine umutlar 2 ay sonraya kaldı. Durum bu.
Çok üzülmedim bu arada cunku ilde deneyimimden tecrubeliyim. deger 30 cıkınca şuphelendim. Bu arada kasık agrısı baştan beri vardı. carşambadab azalmaya başlamıştı. bugun cok cok az. Bu da bana bir fikir vermişti açıkcası.

geçmiş olsun.. her ne kadar sizinle uyuşamasak ta bu noktada derdimiz ortak Allah sabır versin...

canım sen delirdin mi...12. gün bende 7 çıktı bugün 21 sen daha kaç gün var test yapmışsın saçmalama

ama canım diyorum ya bende bi öncekinde 8.gün kanama oldu 0 çıktı yine kanama olmadan vereyim en azından bi fiktim olur dedim ama hayırlısı senin kaçıncı gün transferiydi?

Umudu kesme cok erken daha..12.gun tekrar et testi canim bugun e2 ve progestorena bakmadilar mi ben estrofemi sabah 1 aksam 1 icmistim yanlis anlamisim meger 2 ser tane olacakmis neyse bugun 6 tane almaya basladim....

canım benden doktor istemedi ben yaptım estrofem 4 tane içiyorum ben günde

canım benim ki 3. gün 8 hücreli 2 taneydi.ve benim 9. günden itibaren 12 . güne kadar her gün lekelenmem oldu.hergün progen depot vuruldum... şu an hiç leke felan yok..çıkmayan candan umut kesilmez..lekelenmem vardı dr yine de yapmadı bana kan tahlili yanılırsın dedi.üzme kendini lütfen çok erken

benim bu kez hiç umudum yoktu zaten endometrium 8 mm di embriyo yapısı iyi ama genetik konusunda karasızdık geçen sefer de 8.gün kanama olunca bu kez kanama olmadan sonuca kendiimi hazırlamak istedim

canım benim ki 3. gün 8 hücreli 2 taneydi.ve benim 9. günden itibaren 12 . güne kadar her gün lekelenmem oldu.hergün progen depot vuruldum... şu an hiç leke felan yok..çıkmayan candan umut kesilmez..lekelenmem vardı dr yine de yapmadı bana kan tahlili yanılırsın dedi.üzme kendini lütfen çok erken

benim de 3. gün 8 hücreli ama ben kendimi hiç anne gibi hissetmiyorum sen hiissediyor musun??

benim de 3. gün 8 hücreli ama ben kendimi hiç anne gibi hissetmiyorum sen hiissediyor musun??

hiç bir şey hissetmiyorum zaten o yüzden de çok ağladım giderken herkes kasık ağrısı felan bişeyler yazıyo benim adet olacağım zaman belim ağrır çok kötü ve her gün bel ağrım var .. başka bişiy yok ne kasık ağrısı ne göğüs vs... şu an bile hiç bişeyim yok hissetmiyorum ...sadece Rabbime dua ediyorum...litfen umudunu yitirme bak valla bu trasferin 8.gecesinden beri çektiğimi ben biliyom her gün leke her gün dr gel ağla git ağla iğne yapıl kontrol et bi daha leke gene ağla.. tam 4 gün böyle ..git tahlil ver 7 yi gör ağla... şiki gün daha bekle 12 günden uzun sürdü sandım valla şimdi 21 ama hala bişey hissetmiyorum kimyasal olabilir diyorlar olsun...hala umutluyum.. lütfen sende umudunu kaybetme...........

Kızlar değer 21.16 olmuşşşş :)))) ama dr sevinme hemen dedi pazara kaldım yine iki gün sonra tahlilini yap yükselmesse kimyasal gebelik dedi... Sonucu al pazar beni ara dedi...

aysen inşşallah herşey güzel ilerliycek.ben burda hep okuyorum yazdıklarını senin adına çok umutluyum lütfen sabret ve dua et.değerlerinin yükselceğine inanıyorum.az kaldı sabır.

hiç bir şey hissetmiyorum zaten o yüzden de çok ağladım giderken herkes kasık ağrısı felan bişeyler yazıyo benim adet olacağım zaman belim ağrır çok kötü ve her gün bel ağrım var .. başka bişiy yok ne kasık ağrısı ne göğüs vs... şu an bile hiç bişeyim yok hissetmiyorum ...sadece Rabbime dua ediyorum...litfen umudunu yitirme bak valla bu trasferin 8.gecesinden beri çektiğimi ben biliyom her gün leke her gün dr gel ağla git ağla iğne yapıl kontrol et bi daha leke gene ağla.. tam 4 gün böyle ..git tahlil ver 7 yi gör ağla... şiki gün daha bekle 12 günden uzun sürdü sandım valla şimdi 21 ama hala bişey hissetmiyorum kimyasal olabilir diyorlar olsun...hala umutluyum.. lütfen sende umudunu kaybetme...........

canım senin sayende biraz umutlandım sanki... benim hep kasık ağrım var ama hiç bilirti aramıyorum ben sadece his olarak 2.gün sanki kendimi hamile gibi anne gibi hissettim bi an sadece saniyelik bi an ve anladım ki ben onu gerçekten hissetmek mümkün ama ben tedavinin başından beri bomboşum. ama 3. gün embriyosu ve ben umudumu kaybetmeyeceğim sanırım ben bi an önce negatifi görüp üzüntümü yaşayıp bitirme derdindeyim...

cnm çok geçmiş olsun yemin ederim çok üzüldüm.. bulup kaybetmek çok daha acı olmalı... rabbim sabır versinn....

amin canım sağol ama elimizden bişey gelmiyor rabbim böyle uygun görmüş.. allah kimseyi böyle zor bir imtahanla sınamasın ... senden hayırlı haberler bekliyorum allah 'ın izniyle bebişini kucağına alırsın inşallah..

canım senin sayende biraz umutlandım sanki... benim hep kasık ağrım var ama hiç bilirti aramıyorum ben sadece his olarak 2.gün sanki kendimi hamile gibi anne gibi hissettim bi an sadece saniyelik bi an ve anladım ki ben onu gerçekten hissetmek mümkün ama ben tedavinin başından beri bomboşum. ama 3. gün embriyosu ve ben umudumu kaybetmeyeceğim sanırım ben bi an önce negatifi görüp üzüntümü yaşayıp bitirme derdindeyim...

canım bak valla ben hiç bişey hissetmiyorum 14. günüm bu gün hala bişey yok.. içim bomboşşş... ama umudunu yitirme lütfen ben hep dua ediyorum orda olsun beni bırakamsın diye hatta konuşuyorum elimi karnıma koyup... dene iyi geliyo :) bi de kendimi hamile hissetmemi sağlıycak kıyafetlerim var göğüs altından kesmeli bluz ve elbise :))) onları giyiyorum psikolojik olarak beni destekliyo :))))

amin canım sağol ama elimizden bişey gelmiyor rabbim böyle uygun görmüş.. allah kimseyi böyle zor bir imtahanla sınamasın ... senden hayırlı haberler bekliyorum allah 'ın izniyle bebişini kucağına alırsın inşallah..

Amin canım benim Rabbim kimseyi evlat ile sınamasın inşallah tüm isteyenlerin gönlündekini hakkına hayırlı kılsın nasip etsin inşallah ...

Teşekkür ederim hepinize . Yeni bir sureç başladı şimdi.
Bu arada negetif çıkan ya da daha once negatif almış arkadaşlar bir sonraki tup bebek tedavisi için 2 adet donemi beklemeye gerek var mı? Timur Gurgan'ın Ankara'da ki polikilinigini sekreteri fsh yuksekliginden dolayı bana hemen gel bekleme demişti bir onceki sefer yani 1 adet gecmişken. Sizin sureç nasıl işledi acaba?

Bu arada 3. gun ve ya 5. gun embriyorsu olayı bece cok da onemli degil. bana 2. gun embriyorsu transfet edildi. aynı gun bir ogretmen kız daha vardı. Onu zorla okuldan izin alması için ikna ettim. transfr sonrası hemen calışmaya donmek istiyordu. neyse bana da ona da 2. gun embriyosu konuldu. İkimizden de sadece 2 yumurta cıktı ve ikimize de sadece 1 embriyo transfer edilebildi. kadın 37 yaşında 12. gun degeri 115 ve bugun 14. gun degeri 236 olmuş yani hamile! Bu arada bu hanımın da kasık agrısı vardı.
Neyse farketmiyor demek istedigim kaçıncı gun embriyosu oldugu. yeter ki Allah istesin. doktorum bile acıklayamadıgımız bilemedigimiz bir suru şey var dedi. neden soyliyemiyor.

Son düzenleme:
canım bak valla ben hiç bişey hissetmiyorum 14. günüm bu gün hala bişey yok.. içim bomboşşş... ama umudunu yitirme lütfen ben hep dua ediyorum orda olsun beni bırakamsın diye hatta konuşuyorum elimi karnıma koyup... dene iyi geliyo :) bi de kendimi hamile hissetmemi sağlıycak kıyafetlerim var göğüs altından kesmeli bluz ve elbise :))) onları giyiyorum psikolojik olarak beni destekliyo :))))

rabbim düşmanıma bile yaşatmasın kimseyi evlatla sınamasın

Back
X