• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

inşallah mesajı doğru şekilde gönderebilirim forumu 3 yıldır takip etmeme rağmen yeni üye oldum ilk mesajım 3 aşılama 4 tüp bebek denemesi evladım şimdi benimle her gece dua ediyorum bana verdiği nimete ve evlat hasreti çeken herkesede hayırlı ve sağlıkla nasip etmesi için... belirti aramayın gönlünüzü ferah tutmaya çalışın zira negatif çıkanda hiç bir sıkıntım yokken pozitif olan denemede kanamam olmuştu hepinize umut olması dileğiyle....

hoş geldin bacım sefalar getirdin allahım bizlerede nasip etsin inş..

şükürler olsun rabbime bana bu günleride gösterdiği için 9 yıldan sonra ilk defa pozitifi gördüm kızlar hamileyim
değerim 167 imiş iyimi kötü bilmiyorum ama ağlamaktan gözlerim şişti allah inşallah sağlıkla tamamlamayıda nasip eder...

şükürler olsun rabbime bana bu günleride gösterdiği için 9 yıldan sonra ilk defa pozitifi gördüm kızlar hamileyim
değerim 167 imiş iyimi kötü bilmiyorum ama ağlamaktan gözlerim şişti allah inşallah sağlıkla tamamlamayıda nasip eder...

allahım çok sevindim cnm tamamına erdirsin inşallah....sabah ne güzel bir haber ...... gün iyi başlar inşallah.....bende dokuz yıllık evliyim...

:))) artık kendi halime gülüyorum valla iyice sinirlerim bozuldu .. bu 3. denemem ... bugün 15. gün ben halaaaaaaaaaa yatıyorum :(((((((((( rabbim sınıyor heralde......dr a sorsan hiçbir sorun yok sen hamile kalmalısın diyo ..... ben mi beceriksizim anlamadım ... :)))))))))

evet sen hiç kafana takma doktorlara gıcığım zaten.. onlara hava hoşş...

yapmada arkadaşım bekle kan testi gününü her neyse zaten çıkacak biz bunu erken yaparak değiştiremeyiz evet sabretmek mümkün değil biliyorum bende aynı durumdayım daha önce 2 gebelik geçirdim biri düşükle diğeri dış gebelik ve açık ameliyatla sol tüüm alındı ozaman belirit yaşamıştım şimdi hiç bişey yok gibi yada ben unuttum bilmiyorum...bir gün her şey çok güzel olacakk....benimde 3. gün embriyosu iki tane transfer edildi bu gün 6. günüm :)

seninde yaşadıkların çok zormuş allah inşallah bu sefer sağlıklı bebekler nasip etsin kucağına da al evladını inşallah... dediğin doğru test sonucu değiştirmeyecek bekliycez elimiz mahkum... :18: :18:

canım benimmm allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin uzun ömürlü hayırlı bir evlat olsun inşallah.. çok sevindim yaaa moral oldu valla... değerin harika bence çok çok güzel..

Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah değeriniz güzel benim ilk değerim 6o civarıydı....

arkadaslar merhaba ben de arastırıyorum eurofertille ilgili düşüncelerinizi alabilir miyim lütfen

aramıza hoşgeldin tubacım:)) burda her merkezden tedavi gören var benim bildiğim kadarı ile eurofertilde tek tedavi ve transferi gerçekleşen benim:)) ama eurofertil hakkındada mutlaka bilgisi olan arkadaşlar vardır...

ya ben bu ayki adetimi gördüm üstündende en fazla 10 gün geçti ama göğüslerim şiş ve çok agrıyo aklıma takmak istemiyorum acaba bişey varmı diye ama adetimde gayet düzenli geçti neden olabilir sizce

günaydın bacım:)) zaten transfer olalı hiç uyuyamıyorum az bi uyku ile kalkıp burayı buluyorum... düşünmektende kafayı yiyecem hiç belirti yok((((( bide şu listemizi bi düzenlesen tatlım:))

listeyi düzenlesen derken? gözden kaçırdığım birşey mi olmuş? liste güncel zaten.

sağol iyiyim elh. pazartesi kromozon testini yapacağız inş. temiz çıkar kasım sonu gibide memoriale ön görüşmeye gitmeyi düşünüyorum

süper bak yeni yola giriyosun bile. bu arada anlamadığım birşey var. sen van'dan istanbula mı geliosun tedavi için? van'daydın bildiğim kadarıyla.

Valla guclu olmaya calışıyorum . yapacak başka bir şeyimiz yok. Eşim boşuna para harcamamızı ve olmuyorsa olmuyor kardeşinin cocugu olacak en azından boş ver bizim olmazsa olmaz diyor . Aslında bu beni hem rahatlatıyor hem umutsuzlaştırıyor. Sabah o da artık bizim cocugumuzun olmayacagını umudunun kalmadıgını soyledi.Olursa mucize olur dedi.

Bu arada bir yazı okudum kimyasal gebeliklerde ve ya erken dusuklerde kromozom anormalilerin %80'ninden kadın sorumluymuş. erkekte bu durum cok nadir gorunurmuş. e yaş ilerledi tabii geç kaldık. Hem hala umudum var hem de bir yandan olmayacagını kabul etmeye calışıyorum.

bu umutsuzluk nerden çıktı ki aed? umutsuzluk ihtiyacın olan en son şey. umudu hiç yitirme. olurr, neden olmasın ki? demek daha vakti var...

inşallah mesajı doğru şekilde gönderebilirim forumu 3 yıldır takip etmeme rağmen yeni üye oldum ilk mesajım 3 aşılama 4 tüp bebek denemesi evladım şimdi benimle her gece dua ediyorum bana verdiği nimete ve evlat hasreti çeken herkesede hayırlı ve sağlıkla nasip etmesi için... belirti aramayın gönlünüzü ferah tutmaya çalışın zira negatif çıkanda hiç bir sıkıntım yokken pozitif olan denemede kanamam olmuştu hepinize umut olması dileğiyle....

sureyya ne mutlu sana, datısı da bize :) iyi dileklerin ve desteğin için teşekkür ederiz.

rasheeeeel çok sevindim canııııım, tebrik ederim. Allah sağlıkla doğurmayı büyütmeyi nasip etsin inşallah...

ben sonradan katıldım aranıza arkadaşlar eklememiş olabilirler...

bilgilerini verirsen eklerim tatlım.

Back
X