anlamadım 3500 tl yi kredi kartına 12 ye bölüyorlar bunu da opu günü ödüyoruz değilmi?
evet nakitte olsa taksitte olsa opu günü kapatılıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anlamadım 3500 tl yi kredi kartına 12 ye bölüyorlar bunu da opu günü ödüyoruz değilmi?
bugun transferimin 7 gunu 5.gun tansferı ve gebelik testı aldım negatıf.şimdi neyapacam.
evet nakitte olsa taksitte olsa opu günü kapatılıyor
adet gunleriniz gecttimi kizlar benim bugun yarin insaalah regl gelmez
slm kızlar artık çalıştığım için çok fazla giremiyorum geçmişi okuyamadım o yüzden.. bugünbiraz kanamam oldu o yüzden çok korkuyorum.. cuma günü tekrar testim var inşallah değerimde katlanır kanamam da kesilir..benden dualarınızı esirgemeyin nolur.. akşam daha detaylı bakıcam hepinizi çok öpüyorum..
aaaa oda nerden çıktı şimdi... rapor al ve evine git istirahat etmen gerektiğini biliyorsun ...
işte az daha burdayım 1-2 saat daha dayanayım yarın öbürgün rapor alcam yatçam evde...
slm kızlar artık çalıştığım için çok fazla giremiyorum geçmişi okuyamadım o yüzden.. bugünbiraz kanamam oldu o yüzden çok korkuyorum.. cuma günü tekrar testim var inşallah değerimde katlanır kanamam da kesilir..benden dualarınızı esirgemeyin nolur.. akşam daha detaylı bakıcam hepinizi çok öpüyorum..
canım dinlen eve gidince keske izin alsan hemen ama önemli birşey değildir daha da tutunuyorlardır annelerine insallah,nazar mı degdi sana ya son gune kadar hicbişeyin olmadı yok yok bu tutunma bence ,cuma 300-500 inşallah.bende buaksam gidicem ,bakalım ya hayru ya mayru dualarımsda hep kaderdaşlarım inşallah bebiş(ler)ini kucağina alırsın bitanem ,biz kucağimıza alana kadar inanamıcaz çünkü okadar hikaye var ki ,pört diye doguruveriyor millet oysa..
benimde yarın ama ben geleceğini zannetmiyorum ...ilaçlardan dolayı zaten gebelik yoksa bile gecikecektir... ama sen daha iyi biliyorsundur daha önceden tecrüben var o zaman nasıldı
ay canım benim ağzından bal damlıyo inşallah yarabbim öyledir. bende sana dua ediyorum allah büyük inşallah katlamıştır canım benimm...
hadi bakalım cyclotomic çok sevindim üzmedin benide bebeğimide öptüm seni daha mirage teyzemiz tuba teyzemiz var sırada kısmetse havinimde var tabi hepiniz sıradasınız dua ediyoruz bebeğimle sizler için
kızlar walla beni bu halde güldürdünüz.... Allahımda sizi güldürsün inşallah.......:)))))