• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

Kizlar su an bagira bagira agladim test kagidim elimde
degerim 179,7 inanamiyorum hala su an gebelik var dediler
cuma testi tekrarliycakmisim deger artarsa tamammis
allahima binlerce kez sukur yarabbim bu mucixe degil de ne
buyuk allahin hepinize nasip etsin insallah o kadar icten dua
ediyorum ki hepinize tesekkur ediyorum dualariniz icin
Sonra gelicem isten geldim yemek yiyim kendime geleyim
gorusuruz gelicem...

oleyyyyyyyyyyyyyy...... ne güzel haberler bugünnn.. tebrik edrim cnm...allahım hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşallah.....

gorusuruz gelicem...

cok coj mutlu oldum degerin artarak gideck bebis kucaginda 9 ay sonra!!!

beni unutmuşun ama :19:

hiç unuturmuyum hepiniz dedim ya isim öyle çok aklıma gelmiyo yazarken çok heycanlanıyorum da :))))) hepinize dualarım sizde bana dua edin kesemizi görelim miniğimizin içim rahat değil çünkü göremeden rahat olmicakta

gorusuruz gelicem...

çok sevindim tebrik ederim darısı diğer cadıların başınaaaaa amin

gorusuruz gelicem...

canım yaa allahım aynı mutluluğu bizlerede nasip etsin inşallah çok mutlu oluyorum böyle haberleri alınca canım benim kucağına alacağın günde gelecek inşallah...

Pozitif sonuc olan arkadaslari tebrik ediyorum, insallah sag salim kucaginiza alirsiniz. negatif olanlarda pes etmek yok darisi bizim basimiza insallah..

Arkadaslar gebelik asisi yaptiranlar var mi aranizda, bi sakincasi varmi bu asinin

Pozitif sonuc olan arkadaslari tebrik ediyorum, insallah sag salim kucaginiza alirsiniz. negatif olanlarda pes etmek yok darisi bizim basimiza insallah..

Arkadaslar gebelik asisi yaptiranlar var mi aranizda, bi sakincasi varmi bu asinin

gebelik asisi bedir hic duymadim

yawwww ben varım dedim sor dedim cevap vereyim dedimmmmmmmmmm

gebelik aşısı yani pld bana merkezimde yapıldı 1 kez opudan 2 gün sonra biraz pahalı 300tl burda neyse eşimden kan alındı laboratuarda ayrıştırıldı eritrositleri falan sonra başka bazlarla karıştırılıp benim rahmime enjekte edildi hepsi bu bunun amacıda şuymuş merakımdan sormuştum hemşireye şimdi embriyo transfer ediliyo ya bu bi ön hazırlık bebeğin tutunması rahimde yabancılık çekmemesi için bu aşı çünkü embriyonun tutunmamasının 2 nedeninden biriymiş rahimin embriyoya yabancı olması ha bide rahmin kanlanması sağlanıyomuş böylece biraz karmançorman oldu galiba ama umarım anladın sen :)))))))))))

Son düzenleme:
gebelik aşısı yani pld bana merkezimde yapıldı 1 kez opudan 2 gün sonra biraz pahalı 300tl burda neyse eşimden kan alındı laboratuarda ayrıştırıldı eritrositleri falan sonra başka bazlarla karıştırılıp benim rahmime enjekte edildi hepsi bu bunun amacıda şuymuş merakımdan sormuştum hemşireye şimdi embriyo transfer ediliyo ya bu bi ön hazırlık bebeğin tutunması rahimde yabancılık çekmemesi için bu aşı çünkü embriyonun tutunmamasının 2 nedeninden biriymiş rahimin embriyoya yabancı olması ha bide rahmin kanlanması sağlanıyomuş böylece biraz karmançorman oldu galiba ama umarım anladın sen :)))))))))))

:)) diger topiktemi okumustum dimi ben seni:17: bu araar cok dalginim ben yaaa... tskler canim, senin kacinci denemede tuttu sfk bey de

Arkadaslar sonucu pozitif olanlar hayirli olsun canlarr.negatiflerede cok uzuldum.bende pazartesi test gunum belki benmde negatiftir.daha once negatifi goren biri olarak sizi cok iyi anliyorum.hamis arkalaslar.embriyolariniz nasildi.kalitelimiydi.benmki 2.kalite.tutma ihtimali azmış.ama rabbim icin zor degil.isterse verir biliyorum.ama sizinkiler nasildi.belirti yasadinizmi.biraz anlatirmisiniz.

Back
X