- 4 Şubat 2011
- 759
- 35
- 98
masallahhhh allah devamini erdirsin canim..![]()
amin inş.... tatlım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
masallahhhh allah devamini erdirsin canim..![]()
Arkadaslar sonucu pozitif olanlar hayirli olsun canlarr.negatiflerede cok uzuldum.bende pazartesi test gunum belki benmde negatiftir.daha once negatifi goren biri olarak sizi cok iyi anliyorum.hamis arkalaslar.embriyolariniz nasildi.kalitelimiydi.benmki 2.kalite.tutma ihtimali azmış.ama rabbim icin zor degil.isterse verir biliyorum.ama sizinkiler nasildi.belirti yasadinizmi.biraz anlatirmisiniz.
canim kendini negatif veya pozitif diye kosullandirma. benimde 2 tane negatifim var anca kendime geldim. 3. denemeye basliycam ama artik cokta takmiyorum sadece dogru karari verip devam edecegim.. olmadimi yine.. allah bizlere sabir versin insallah. benim almanyaki emriyolarim cok iyiydi ama olmadi5. gün emrosuydu. türkiyedeki 3. gün emriyosu idi yien tutmadi. simdi gebelik asisini denemek istiyorum
Canm anliyorum.pes etmemeliyiz.ama tedavi bizi hem maddi hem manevi zorluyo.olmazssa diye dusunuyorum.cok zoruma gidiyo.tekrar nasil devam ederim simdiden bilemiyorum
oleyyyyyyyyyyyyyy...... ne güzel haberler bugünnn.. tebrik edrim cnm...allahım hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşallah.....
cok coj mutlu oldum degerin artarak gideck bebis kucaginda 9 ay sonra!!!
çok sevindim tebrik ederim darısı diğer cadıların başınaaaaa amin
canım yaa allahım aynı mutluluğu bizlerede nasip etsin inşallah çok mutlu oluyorum böyle haberleri alınca canım benim kucağına alacağın günde gelecek inşallah...
evet canim halisin bu sorunu hepipmiz yasiyoruz, devam etmek icin maddiyat sart. ama inan ki allah yardim ediyor.. söyle yap maddiyatini biriktirinceye kadar hic bir sey düsünme tatile cikmissin gibi yap. ben öyle yaptim, aklindan cikarinca belkide normal sansin olur
evet canim halisin bu sorunu hepipmiz yasiyoruz, devam etmek icin maddiyat sart. ama inan ki allah yardim ediyor.. söyle yap maddiyatini biriktirinceye kadar hic bir sey düsünme tatile cikmissin gibi yap. ben öyle yaptim, aklindan cikarinca belkide normal sansin olur
mrb..ege de başlıcam cnm..
iyi akşamlar kızlar............
Iyi aksamlar canim nasil oldun kanaman durmus gecmisi okudum kesinlestimi su an.....biz de rahatlasak doktorun hersey yolunda dese de....
kızlar bişey sorucam.2 gün önce yumurta toplandı benden.3 tanesi döllenmiş.yarında transfer olucak Allahın izniyle.Ama benim çok ağrım var.gaz gibi bir ağrı.şişkinlikte var.nyaptıysam geçmedi.korkuyorum bir sorun olurmu diye.yumurta toplama işleminden sonra böyle bi sorun yaşayan varsa yardımcı olurmu lütfen.
tabiki endişelenirim eşşekten düşen gelsin demiş nasreddin hoca ....)))))) bizler burda birbirimizi görmeden seslerimizi duymadan tanımadan aynı derdin ortağı olduk biri hamileyim dediğinde hebimiz mutlu oluyoruz... biri negatif dediğinde hepimiz mutsuz olup üzülüyoruz.... benim 3. günü 2 embriyo konuldu 8 ekim transfer tarihim 20 ekim test tarihim tatlım allahım o güzel pozitif sonuçları isteyen her keze göstersin allahım benim ne belim ne kasıklarım nede akıntım var çok umudum yok sadece rahimde geceleri bi kazınma oluyor oda altıma vuruyor amma geçiyor onuda jele bağlıyorum hayırlısı bakalım...burda belirti yaşayanlardan bi sen bi ben dedim kazıntıyı başkada duymadım allahım hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah..
sağol cnm benim durmuştu ama bugün tüm gün vardı.. artık ümidim kalmadı... ama hazırım..günlerdir çok ağladım çünkü.... yarın sabah teste gitcem....değerim düşmüşse...ayağa kalkıp bi pk. sigara içecemmmm(((
Insallah degerin dusmemistir bulup kaybetek de zor ya dualarimiz hep seninle senin mucuzenle u surec gelgitlerle dolu bi an seviniyorsun bi an uzuluyorsun allahim yardimcin olsun hepimizin insallah....
sağol cnm benim durmuştu ama bugün tüm gün vardı.. artık ümidim kalmadı... ama hazırım..günlerdir çok ağladım çünkü.... yarın sabah teste gitcem....değerim düşmüşse...ayağa kalkıp bi pk. sigara içecemmmm(((