• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

Arkadaslar sonucu pozitif olanlar hayirli olsun canlarr.negatiflerede cok uzuldum.bende pazartesi test gunum belki benmde negatiftir.daha once negatifi goren biri olarak sizi cok iyi anliyorum.hamis arkalaslar.embriyolariniz nasildi.kalitelimiydi.benmki 2.kalite.tutma ihtimali azmış.ama rabbim icin zor degil.isterse verir biliyorum.ama sizinkiler nasildi.belirti yasadinizmi.biraz anlatirmisiniz.

canim kendini negatif veya pozitif diye kosullandirma. benimde 2 tane negatifim var anca kendime geldim. 3. denemeye basliycam ama artik cokta takmiyorum sadece dogru karari verip devam edecegim.. olmadimi yine.. allah bizlere sabir versin insallah. benim almanyaki emriyolarim cok iyiydi ama olmadi5. gün emrosuydu. türkiyedeki 3. gün emriyosu idi yien tutmadi. simdi gebelik asisini denemek istiyorum

canim kendini negatif veya pozitif diye kosullandirma. benimde 2 tane negatifim var anca kendime geldim. 3. denemeye basliycam ama artik cokta takmiyorum sadece dogru karari verip devam edecegim.. olmadimi yine.. allah bizlere sabir versin insallah. benim almanyaki emriyolarim cok iyiydi ama olmadi5. gün emrosuydu. türkiyedeki 3. gün emriyosu idi yien tutmadi. simdi gebelik asisini denemek istiyorum

Canm anliyorum.pes etmemeliyiz.ama tedavi bizi hem maddi hem manevi zorluyo.olmazssa diye dusunuyorum.cok zoruma gidiyo.tekrar nasil devam ederim simdiden bilemiyorum

Canm anliyorum.pes etmemeliyiz.ama tedavi bizi hem maddi hem manevi zorluyo.olmazssa diye dusunuyorum.cok zoruma gidiyo.tekrar nasil devam ederim simdiden bilemiyorum

evet canim halisin bu sorunu hepipmiz yasiyoruz, devam etmek icin maddiyat sart. ama inan ki allah yardim ediyor.. söyle yap maddiyatini biriktirinceye kadar hic bir sey düsünme tatile cikmissin gibi yap. ben öyle yaptim, aklindan cikarinca belkide normal sansin olur

oleyyyyyyyyyyyyyy...... ne güzel haberler bugünnn.. tebrik edrim cnm...allahım hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşallah.....

cok coj mutlu oldum degerin artarak gideck bebis kucaginda 9 ay sonra!!!

çok sevindim tebrik ederim darısı diğer cadıların başınaaaaa amin

canım yaa allahım aynı mutluluğu bizlerede nasip etsin inşallah çok mutlu oluyorum böyle haberleri alınca canım benim kucağına alacağın günde gelecek inşallah...

Allahim hepinize nasip etsin insallah bu mucizeyi hala inanamiyorum soktayim insallah benim gibilere umut olurum bu kadar az spermle samsun gibii bir merkezde diyorum ya hersey rabbimden o istedi o verdi hicbir belirtim yoktu pzt gunu idrarda silik cikmisti, dun vebugun burnum acayip net koku almaya baslasi dualariniz icinhepinize coktesekkur ediyorum her konuda yasadiklarimi aktarmaya hazirim yeter ki baskalarina d umut olayim insallah devami da gelir mucizemin hepinize cok tesekkur ediyorum guzel dilekleriniz icin cuma yine haber edicem zaten.hepinizi opuyorum....

evet canim halisin bu sorunu hepipmiz yasiyoruz, devam etmek icin maddiyat sart. ama inan ki allah yardim ediyor.. söyle yap maddiyatini biriktirinceye kadar hic bir sey düsünme tatile cikmissin gibi yap. ben öyle yaptim, aklindan cikarinca belkide normal sansin olur

Evet zaten tedavilerimin arasina 1sene izin veriyorum.ama o bir sene kafam rahat dolasamiyorum.hep bekliyorum.nezaman diye.herhalde olana kadarda icimiz rahatlamaz.yinede bu gunumuze şukur.yapcak bisey yok.rabbim seninde yardimcin olsun.bide sorun esimde degil bende. Yumurtalarim az.buyuzden sansimda az oluyo.haliyle kaliteli embriyo olmuyo.senin olmama sebebin neydi canm.ama insallah er yada gec olur.

Evet zaten tedavilerimin arasina 1sene izin veriyorum.ama o bir sene kafam rahat dolasamiyorum.hep bekliyorum.nezaman diye.herhalde olana kadarda icimiz rahatlamaz.yinede bu gunumuze şukur.yapcak bisey yok.rabbim seninde yardimcin olsun.bide sorun esimde degil bende. Yumurtalarim az.buyuzden sansimda az oluyo.haliyle kaliteli embriyo olmuyo.senin olmama sebebin neydi canm.ama insallah er yada gec olur.

kızlar bişey sorucam.2 gün önce yumurta toplandı benden.3 tanesi döllenmiş.yarında transfer olucak Allahın izniyle.Ama benim çok ağrım var.gaz gibi bir ağrı.şişkinlikte var.nyaptıysam geçmedi.korkuyorum bir sorun olurmu diye.yumurta toplama işleminden sonra böyle bi sorun yaşayan varsa yardımcı olurmu lütfen.

Iyi aksamlar canim nasil oldun kanaman durmus gecmisi okudum kesinlestimi su an.....biz de rahatlasak doktorun hersey yolunda dese de....

sağol cnm benim durmuştu ama bugün tüm gün vardı.. artık ümidim kalmadı... ama hazırım..günlerdir çok ağladım çünkü.... yarın sabah teste gitcem....değerim düşmüşse...ayağa kalkıp bi pk. sigara içecemmmm :((((

kızlar bişey sorucam.2 gün önce yumurta toplandı benden.3 tanesi döllenmiş.yarında transfer olucak Allahın izniyle.Ama benim çok ağrım var.gaz gibi bir ağrı.şişkinlikte var.nyaptıysam geçmedi.korkuyorum bir sorun olurmu diye.yumurta toplama işleminden sonra böyle bi sorun yaşayan varsa yardımcı olurmu lütfen.

evet canım hemen hemen hepimize oldu bu anlattıkların bende korkmuştum ama bişey yok korkma.. transferden sonrada 2 gün devam etti benim şikayetlrim hem ağrım vardı hemde aşırı gaz problemim gayet normal yani ...... tedavin hayırlı olsun inşallah tranferinde başarılı olur seninde 12 gün sonra güzel haberini alırız burdan tatlım..

hayalcim tebrik ederim seni gözün aydın hayırlısıyla Rabbim kucağına almayı da nasip etsin

tabiki endişelenirim eşşekten düşen gelsin demiş nasreddin hoca ....)))))) bizler burda birbirimizi görmeden seslerimizi duymadan tanımadan aynı derdin ortağı olduk biri hamileyim dediğinde hebimiz mutlu oluyoruz... biri negatif dediğinde hepimiz mutsuz olup üzülüyoruz.... benim 3. günü 2 embriyo konuldu 8 ekim transfer tarihim 20 ekim test tarihim tatlım allahım o güzel pozitif sonuçları isteyen her keze göstersin allahım benim ne belim ne kasıklarım nede akıntım var çok umudum yok sadece rahimde geceleri bi kazınma oluyor oda altıma vuruyor amma geçiyor onuda jele bağlıyorum hayırlısı bakalım...burda belirti yaşayanlardan bi sen bi ben dedim kazıntıyı başkada duymadım allahım hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah..

canım ayın 20sinde inşalah güzel haberlerini alırız, seni de merak ediyorum, diğer arkadaşları da, özelden mesaj atmaya çalıştım ama atamıyorum daha bir sürü ileti yazmam gerekiyormuş:)

sağol cnm benim durmuştu ama bugün tüm gün vardı.. artık ümidim kalmadı... ama hazırım..günlerdir çok ağladım çünkü.... yarın sabah teste gitcem....değerim düşmüşse...ayağa kalkıp bi pk. sigara içecemmmm :((((

Insallah degerin dusmemistir bulup kaybetek de zor ya dualarimiz hep seninle senin mucuzenle u surec gelgitlerle dolu bi an seviniyorsun bi an uzuluyorsun allahim yardimcin olsun hepimizin insallah....

ha yani bebeğin seni bırakmadan sen onu bırakıp katil olacan öylemii ayşen .......kusura bakma ama saçmalıyorsun ...9 ay yatanları tanıyorum ben yaaa.. akıllı ol ve bu dediklerini duymamış olayım tatlım tamammı:)) çok kızdım ama

Back
X