• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

sağol cnm benim durmuştu ama bugün tüm gün vardı.. artık ümidim kalmadı... ama hazırım..günlerdir çok ağladım çünkü.... yarın sabah teste gitcem....değerim düşmüşse...ayağa kalkıp bi pk. sigara içecemmmm :((((

canım sigara çözüm değil ki bu yüzden bence bırakmışken bi daha başlama

canım ayın 20sinde inşalah güzel haberlerini alırız, seni de merak ediyorum, diğer arkadaşları da, özelden mesaj atmaya çalıştım ama atamıyorum daha bir sürü ileti yazmam gerekiyormuş:)

ilgin için tşk arkadaşım özel bişeymi vardı bak meraklandım şimdi ne yazacaktınki:))))

aysencim anlıyorum seni ama yapma ya bebişin yüzünden değilse kanaman buda olabilir sonuçta adet dönemin yeni geçmeye başlıyo ve vücut hazırlanıyor bu şekilde ben napim sadece 11 ve 13.gün test yaptırdım başkada yaptırmadım yerleşme kanamam olmadı diyomki hamiş değilmiyim yoksa 6.hafta oldu bulantı yok kusma yok :)))) kafayı yicem yani bende hamiş kalmadan önce 2 günde bi paket içiyodum inan çok zorlandım sonra 1 sigarayı dibinden kırdım öyle yaktım 1 nefes onuda içime çekmeden ağzımda kalsın dedim tadı çok zor oluyo biliyorum aniden bırakmak tavsiyem 1 paketten ziyade dediğim gibi yap daha iyi :))))))))

aysencim anlıyorum seni ama yapma ya bebişin yüzünden değilse kanaman buda olabilir sonuçta adet dönemin yeni geçmeye başlıyo ve vücut hazırlanıyor bu şekilde ben napim sadece 11 ve 13.gün test yaptırdım başkada yaptırmadım yerleşme kanamam olmadı diyomki hamiş değilmiyim yoksa 6.hafta oldu bulantı yok kusma yok :)))) kafayı yicem yani bende hamiş kalmadan önce 2 günde bi paket içiyodum inan çok zorlandım sonra 1 sigarayı dibinden kırdım öyle yaktım 1 nefes onuda içime çekmeden ağzımda kalsın dedim tadı çok zor oluyo biliyorum aniden bırakmak tavsiyem 1 paketten ziyade dediğim gibi yap daha iyi :))))))))

transferden sonramı bıraktın yoksa testten sonramı....bende kullanıyorum ve senin dediğin gibi dibinden kırdım iki nefeste olsa içtim((

merhaba gamze.ben özelden mesaj atamıyormuşum.bende ilginin az olduğunu hep memorial için duyuyorum.sürekli başka doktorlar ilgileniyormuş ama galiba en iyi sonuçlardan ordan çıkıyor.offf karar vermek te zorlanıyorum.

Kizlar su an bagira bagira agladim test kagidim elimde
degerim 179,7 inanamiyorum hala su an gebelik var dediler
cuma testi tekrarliycakmisim deger artarsa tamammis
allahima binlerce kez sukur yarabbim bu mucixe degil de ne
buyuk allahin hepinize nasip etsin insallah o kadar icten dua
ediyorum ki hepinize tesekkur ediyorum dualariniz icin
Sonra gelicem isten geldim yemek yiyim kendime geleyim
gorusuruz gelicem...

hayırlı olsun.inşallah kucağına alman da nasip olur.darısı başımıza.bize de dua et.

sağol cnm benim durmuştu ama bugün tüm gün vardı.. artık ümidim kalmadı... ama hazırım..günlerdir çok ağladım çünkü.... yarın sabah teste gitcem....değerim düşmüşse...ayağa kalkıp bi pk. sigara içecemmmm :((((

inşallah hamileliğin devam eder.inşallah...olmazsa bi paket çokta 2 3 tane iç ben öyle yapmıştım negatif cevabını duyunca.

kanaman varsa derhal yatıiii canımmm..

yatıyorum ama çok şükür şimdilik iyiyim.. inşallah ptesiye kadar toparlarım...

cnm bana sormuştun artık seni hamiş yazayım mı diyeeeee.... sürünüyor hala yaz :(((( yine başladı kanamam... yarın sabah kan testine gitcem değer düşmeye başladıysa hemen bırakcam tedaviyi..... bittim psikolojik olarak

allah hakkında hayırlısını versin canım... sakın ama sakın umudunu kaybetme...

Kizlar su an bagira bagira agladim test kagidim elimde
degerim 179,7 inanamiyorum hala su an gebelik var dediler
cuma testi tekrarliycakmisim deger artarsa tamammis
allahima binlerce kez sukur yarabbim bu mucixe degil de ne
buyuk allahin hepinize nasip etsin insallah o kadar icten dua
ediyorum ki hepinize tesekkur ediyorum dualariniz icin
Sonra gelicem isten geldim yemek yiyim kendime geleyim
gorusuruz gelicem...

canım çok ama çok sevindim... allah tamamına erdirsin kucağına almayı da nasip etsin inşallah...

kızlar bişey sorucam.2 gün önce yumurta toplandı benden.3 tanesi döllenmiş.yarında transfer olucak Allahın izniyle.Ama benim çok ağrım var.gaz gibi bir ağrı.şişkinlikte var.nyaptıysam geçmedi.korkuyorum bir sorun olurmu diye.yumurta toplama işleminden sonra böyle bi sorun yaşayan varsa yardımcı olurmu lütfen.

hepimizde oldu canım sen sıkma kendini...

merhaba gamze.ben özelden mesaj atamıyormuşum.bende ilginin az olduğunu hep memorial için duyuyorum.sürekli başka doktorlar ilgileniyormuş ama galiba en iyi sonuçlardan ordan çıkıyor.offf karar vermek te zorlanıyorum.

canım doğru bende onu duydum muayene sırasında hangi doktor müsaitse o geliyormuş ama canım bize iyi doktorlar lazım açıkcası ben nur hanımla tlf la görüştüm ve aklıma takılan soruları mail atıyorum her zaman cevap veriyor bana gayet ilgili davranıyor açıkcası bu çok hoşuma gitti beni görmeden böyle güven duyması benimde ona güven duymamı sağladı

transferden sonramı bıraktın yoksa testten sonramı....bende kullanıyorum ve senin dediğin gibi dibinden kırdım iki nefeste olsa içtim((

transferden sonra bıraktım canım ama napim can çıkıyo huy çıkmıyo 2 nefeste olsa çok istiyom bulantılar bi başlasada tiksinsem

kızlarrrrr..... ben normalde günde bi pk ten fazla içen biriyim ama bu bebeki öyle çok istedim ki elime bile almadım.... az önce sadece nefsimi köreltmek için iki nefes aldım... özlemişimm:(((
umudumu kaybedene kadar cnm istemedi bile...... psikolojik yaaaa işteee....ama yarın net sonuç alcam... dokuz ay bende yatarım cnm bebekime feda olsun... ama keşkeeee...göğüslerimin şişi bile indi... artık ağrımıyorlar...artık kendinş belli ediyor cnm....

kızlarrrrr..... ben normalde günde bi pk ten fazla içen biriyim ama bu bebeki öyle çok istedim ki elime bile almadım.... az önce sadece nefsimi köreltmek için iki nefes aldım... özlemişimm:(((
umudumu kaybedene kadar cnm istemedi bile...... psikolojik yaaaa işteee....ama yarın net sonuç alcam... dokuz ay bende yatarım cnm bebekime feda olsun... ama keşkeeee...göğüslerimin şişi bile indi... artık ağrımıyorlar...artık kendinş belli ediyor cnm....

benim memişlerde acımıyo öyle çok fazla yada alıştım sana depresyondayım şarkısını yolluyorum elime sopada alıp geliyorum

((((( hani bize umut veren ayşen.......

benim memişlerde acımıyo öyle çok fazla yada alıştım sana depresyondayım şarkısını yolluyorum elime sopada alıp geliyorum

walla depresyonda değilim kızlar iyiyim... dün kötüydüm ama bugün iyiyimmm.....ama sonuç ne olursa olsun artık hazırım o yüzden... elbette Allahtan ümit kesilmez... ama belirtiler çokkk belli....ama nasıl bir histir kızlar yaa.. bi de ben çok pis tiryakiydim... kimseler inanamadı sigarayı bıraktığıma...

((((( hani bize umut veren ayşen.......

canım dedim ya...değerlerim yükselirken yaşadığım belirtilerim kayboldu... ama bu bundan umudumu kestim de bi daha asla değil..........o bebek bu eve gelecekkkkk :)))) olmassa 3 ay sora bidaha sora bidaha.... ama o bebek bu eve gelecek :))))))))

walla depresyonda değilim kızlar iyiyim... dün kötüydüm ama bugün iyiyimmm.....ama sonuç ne olursa olsun artık hazırım o yüzden... elbette Allahtan ümit kesilmez... ama belirtiler çokkk belli....ama nasıl bir histir kızlar yaa.. bi de ben çok pis tiryakiydim... kimseler inanamadı sigarayı bıraktığıma...

sopanın korkusu nasıda iyi etti ama:))))))))))))))))))))))))))

kızlar peki tedavi de mi yoksa transferde mi bıraktınız ben tedavi de yarım yarım kırdım bi kaç tane içtim... ama transferden sora elime bile almadım....

kızlar peki tedavi de mi yoksa transferde mi bıraktınız ben tedavi de yarım yarım kırdım bi kaç tane içtim... ama transferden sora elime bile almadım....

ben transfer günümde 2-3 dalım vardı içtim yemekten sonra sonra günde 1-2 tane testten sonrada kırıp içiyom napim çok takılıyo aklıma aşeriyom sanki merete

Back
X