• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

ben transfer günümde 2-3 dalım vardı içtim yemekten sonra sonra günde 1-2 tane testten sonrada kırıp içiyom napim çok takılıyo aklıma aşeriyom sanki merete

ben de bugün öyleyimm.. gören aşeriyom zanneder....bi de günlerdir içmemiştim. iki nefes aldım bi tatlı geldi :)))))

cnm bana sormuştun artık seni hamiş yazayım mı diyeeeee.... sürünüyor hala yaz :(((( yine başladı kanamam... yarın sabah kan testine gitcem değer düşmeye başladıysa hemen bırakcam tedaviyi..... bittim psikolojik olarak

dur bakalım hele, seninki bayağa nazlı anlaşılan.

canımm eşimle de çok büyük problemlerimiz oluştu artık o bana tahammul edemiyor ben de ona ... bizim de iş konusunda sorunlarımız var eşim şehir dışına çıkıyor işi dolayısıyla ben de iş değiştirmesini istiyorum ve artık tedavilerimde yalnız kalmak istemiyorum bu da aramızda büyük bi uçurum oluşturdu neresinden tutsam olmuyor yani

geçen gün ben yazdığımda hepiniz bir olup aynı şeyleri söylediniz ya bana. böyle şeyler oluyor demek ki. sinirler gergin, harap olmuş. nazımız da en sevdiğimize en yakınımızdakine geçiyo tabi. herşey düzelecek tüm hayatımız yoluna girecek inşallah.

Kizlar su an bagira bagira agladim test kagidim elimde
degerim 179,7 inanamiyorum hala su an gebelik var dediler
cuma testi tekrarliycakmisim deger artarsa tamammis
allahima binlerce kez sukur yarabbim bu mucixe degil de ne
buyuk allahin hepinize nasip etsin insallah o kadar icten dua
ediyorum ki hepinize tesekkur ediyorum dualariniz icin
Sonra gelicem isten geldim yemek yiyim kendime geleyim
gorusuruz gelicem...

hayaaaaaal gel öpecem seniiiiii. :))))))) harikasın muhteşemsin müthişsiiiiiin umudumsuuuuun. çok mutluyum çok sevindim arkadaşııııııım.Sağlıkla kucağına al, sağlıkla büyütün inşallaaaaaaah.

Arkadaşlar garip bir ağrı hissediyorum. ara ara batmalar oluyor ve adet olacakmışım hissi yaşıyorum. ya ilaçların yan etkisi,ya hamileyim ya değilim. bu birkaç günü olasılıklar üzerine düşünerek geçiricem anlaşılan. bugün arkadaşlar yüzünde bugün ayrı bir güzellik var falan dediler. arkadaşlarımdan biri ikinci çocuğuna hamile ve bana çekinmiş söylemeye. diyor ki eşim geçen gün geldi hatun bu oğlana kardeş yapalım mı dedi. o gün hamile kaldım galiba diyor.. allahım dedim kendi kendime bu nasıl bir imtihan sen hayırlısıyla bu imtihandan başarıyla çıkmayı nasip eyle bize.

kızlar iyi geceler.
ya bu insanlar ne kadar umarsız. düşüncesiz ya
komşumun ablası diyo ki yok tüp bebek merkezlerinde başarıyı artırmak için başkasının spermini kullanabiliyorlarmış bilmem ne
çok sinirlendim ya biliyo benim tedavide olduğumu
ya sanki keyfimizden mi gidiyoruz biz niye çomak sokma gereksinimi hissediyolar
bi de kendi kardeşininde olmuyo cocuğu bu ne pervasız cesaret
yarın bir gün kendi başına gelmiyeceğini ne biliyo
Allah vermesin kimseye neler yaşıyoruz
ne amacı olabilirki canımı yakmasının
çok sinirlendim ya
edepsiz

Kizlar su an bagira bagira agladim test kagidim elimde
degerim 179,7 inanamiyorum hala su an gebelik var dediler
cuma testi tekrarliycakmisim deger artarsa tamammis
allahima binlerce kez sukur yarabbim bu mucixe degil de ne
buyuk allahin hepinize nasip etsin insallah o kadar icten dua
ediyorum ki hepinize tesekkur ediyorum dualariniz icin
Sonra gelicem isten geldim yemek yiyim kendime geleyim
gorusuruz gelicem...

slm kızlar artık çalıştığım için çok fazla giremiyorum geçmişi okuyamadım o yüzden.. bugünbiraz kanamam oldu o yüzden çok korkuyorum.. cuma günü tekrar testim var inşallah değerimde katlanır kanamam da kesilir..benden dualarınızı esirgemeyin nolur.. akşam daha detaylı bakıcam hepinizi çok öpüyorum..

Kizlar,

Degerim 110 cikmis. Allah'im bebisimizi bize bagisladi!:)

kızlar tebrik ederimmmmmmm maşallahh rabbim sağlıkla kucağınıza aldırsın inşallah

bu arada ben tedaviye başladım mirage
çok heyecanlıyım ya ama bu dafa daha çok korkuyorum

tedavin başlamış hayırlı olsun tatlım boşver milletin ağzı torba değil densiz o kadar çokki hiçbirine aldırma sen bu süreçte çok pozitif olmalısın canım hiç sinirlerini bozmana değmez

cyclotomic ve hayal tebrik ederim kızlar sizi allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah

slm arkadaslar insallah yarin ignelere baslayacam bu 3.denemem insalAhh bunda allah kismet eder bende anne olurum rabbim istegen herkese (Allahimm bu sefer hayal kiriligi yasamayimm bana sabir ve güc ver rabbim HEREKESEEE) AMINNNNNNN

kızlar iyi geceler.
komşumun ablası diyo ki yok tüp bebek merkezlerinde başarıyı artırmak için başkasının spermini kullanabiliyorlarmış bilmem ne
çok sinirlendim ya
edepsiz

töbe ya rabbiiim. ne aptal insanlar var ya. yorum bile yapamıyorum şu dediğin kadın için seminaycım gerçekten. üstünde konuşmaya değmez.

kızlar bişey sorucam.2 gün önce yumurta toplandı benden.3 tanesi döllenmiş.yarında transfer olucak Allahın izniyle.Ama benim çok ağrım var.gaz gibi bir ağrı.şişkinlikte var.nyaptıysam geçmedi.korkuyorum bir sorun olurmu diye.yumurta toplama işleminden sonra böyle bi sorun yaşayan varsa yardımcı olurmu lütfen.

benim ilk tüp bebek denememde yumurtalar toplandıktan sonra transfer gününden bir gün önce karnım şişti su topladı hamile gibi patlayacak gibi bir ağrı duramıyorum ama ne yapsam. ertesi gün transfer öncesi doktor muayene etti ve transferi iptal etti. Riske atamam dedi. yüksek ihtimal hamile kalırsın ama karından su çekme gibi sevimsiz işler açar daha beter olur dedi. dondurdu ve bir sonraki ay dondurulmuş tedavisiyle hamile kaldım. Senin doktorunda yarın seni gördüğünde deam edip etmeme kararı verecektir. Hayırlısı ne ise o olsun.

kızlar iyi geceler.
çok sinirlendim ya
edepsiz

Bu surecte insanlara soylememek konuyu en mantikli yol. Sen kafani cok takma boyle bos bogaz insanlara. Biz ailemize bile soylemedik tup bebek yaptigimizi.

Back
X