insallah guzel haber verırım dunku negatıf idrar testınden sonra bugun kan testı verdım sonuç 10.15te açıklanacak
hadi hayırlısı inşallah arkadaşım bi negatif idrar testide benden ...sen umut ol banada....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
insallah guzel haber verırım dunku negatıf idrar testınden sonra bugun kan testı verdım sonuç 10.15te açıklanacak
teşekkür ederim kader arkadaşım dün 12.günümdü bende sonuca çok şaşırdım bana müjdeyi doktorum verdi afeerin sana biz laboratuarda iyi baktık sende içerde iyi bakmışsın hadi gözün aydın değerin 601 büyük ihtimalle eşyalar çift alınacak dedi
ALLAHIN izniyle. 5.gün trasferi doktorum muhtemelen o gün tutunmuşlar dedi
çok teşekkür ederim arkadaşım rabbimden hayırlısı. durumlar böyle
ayyy ağzım kapanmıyor he heeee
tebrik ederim canım. herhalde iki tane transfer edilmişti dimi. benim 5.gün transferi cumartesi bekliyorum bakalım ara ara umutlanıyorum biraz geçiyor ya olmayacak galiba diyorum. bi de hiç başağrısı yaşayan var mı bu bekleme sürecinde. bugün gerginlikten mi nedir başım ağrıyor parol vermişlerdi ama içeyim mi kararsız kaldım. İki gün önce de ağrıdı içmek zorunda kaldım şimdi tırstım içsem mi diye
HAYIRLI OLSUN CNM.. ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN.... İNŞALLAHHHHHHHHHHH...........
aminnnn aysen ALLAH razı olsun sıra sendeee benim içime öyle doğduuu ..... ALLAHIMIN İZNİYLE dualarım seninle
benim dünkü testim 4 cıktı yani 11.99 dan 4 e düşmüş ilaçlari kestim,kabullendim bakalım göreceğiz demek zamanı gelmemiş.
umarım sizler için hersey yolunda gider benimkide bişekilde olur heralde ocak subat gibi yeniden denerim belki ama hayat ne gösteriri bilinmez acıkcası kendiliğinden olur umudum pek kalmadı artık benim 3 dneme bir negatif 2 kimyasal sebeb yok..yani tüple bile tutmuo kendiliğinden tutcagını sanmıyorum ki bilinen tek problem heray düzenli yumurtlamıyorum yani kendiliğmden ilaç takviyesiz pek yumurtlamıyorum ..oyuzden bidaha denersek ve tutarsa olur heralde herseyde hayır vardır.
aysegulu ve aysen sizin güzel haberlerinizi alıcam inşallah,Tugok'cum seninde inşallah kalp atıişlarini bekliyoruz hayırlısıyla kucağina alişinida .
çok gelemeyebilirim ama arasıra bakmaya çalişicam ..sevgiyle
HAYIRLI OLSUN CNM.. ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN.... İNŞALLAHHHHHHHHHHH...........
AMİNNNNNNN AYSEN ... CÜMLEMİZİN İNŞALLAHHH.. SIRA SENDEEEE BENİM İÇİME ÖYLE DOĞDUUUU HİÇ BEKLEMEDİĞİN BİR ANDA SENDE HABER ALICAZ ALLAHIN İZNİYLE .. DUALARIM SENİNLE
aminnnn aysen ALLAH razı olsun sıra sendeee benim içime öyle doğduuu ..... ALLAHIMIN İZNİYLE dualarım seninle
SAĞOL CNM KEŞKEEEE... AMA HALA KANAMAM VARR... KAN VERDİM Bİ SAATE SONUCU ALCAMMMMMMMMM............HİÇÇÇÇ ÜMİDİM YOK
cnm nie üzülüyon kiii verseydin ağzının payını.................
benim dünkü testim 4 cıktı yani 11.99 dan 4 e düşmüş ilaçlari kestim,kabullendim bakalım göreceğiz demek zamanı gelmemiş.
umarım sizler için hersey yolunda gider benimkide bişekilde olur heralde ocak subat gibi yeniden denerim belki ama hayat ne gösteriri bilinmez acıkcası kendiliğinden olur umudum pek kalmadı artık benim 3 dneme bir negatif 2 kimyasal sebeb yok..yani tüple bile tutmuo kendiliğinden tutcagını sanmıyorum ki bilinen tek problem heray düzenli yumurtlamıyorum yani kendiliğmden ilaç takviyesiz pek yumurtlamıyorum ..oyuzden bidaha denersek ve tutarsa olur heralde herseyde hayır vardır.
aysegulu ve aysen sizin güzel haberlerinizi alıcam inşallah,Tugok'cum seninde inşallah kalp atıişlarini bekliyoruz hayırlısıyla kucağina alişinida .
çok gelemeyebilirim ama arasıra bakmaya çalişicam ..sevgiyle
tugok yaaaaaa nasıl mutlu oldum nasıl anlatamam canım yaaaa ne diyeceğimi bilemiyorum allahım ....allahım bizlerde böyle haberler nasip etsin inşallah... gözün aydın çift bayramın mübarak olsun:))
tebrik ederim canım. herhalde iki tane transfer edilmişti dimi. benim 5.gün transferi cumartesi bekliyorum bakalım ara ara umutlanıyorum biraz geçiyor ya olmayacak galiba diyorum. bi de hiç başağrısı yaşayan var mı bu bekleme sürecinde. bugün gerginlikten mi nedir başım ağrıyor parol vermişlerdi ama içeyim mi kararsız kaldım. İki gün önce de ağrıdı içmek zorunda kaldım şimdi tırstım içsem mi diye
çooooooook teşekkür ederim safakcımm..evet 2 transferim oldu 1 tanesi 1.kalite 2.cisi 2.kalite 5.gün blastokist transferi.kaliteli ve başarılı bir doktorum var transfer günü çabuk tutunsunlar işi riske atmayalım diye doktorumla embriyologum her 2 embriyonun kabuğunu önce incelttiler sonra kırdılar sanırım bunun çok büyük etkisi oldu şöyleki bazen rahime transfer edildiğinde kabuk ok kalın olduğu için içerden sıyrılamıyor kanama başlıyormuş doktorum tek tek anlattı durumu ALLAHIMA ŞÜKÜRLER OLSUN.safak birde gerçekten embriyolog doktor ve kaliteli laboratuar çok önemli
kanama tekrar ettiği için mi erkene çektin canım? Allahım inşallah güzel çıkar değerin hepinize canı yürekten dua ediyorum inanın...
sen ne ökadar umutsuz olsanda ben senden ümüdimi kesmedim tatlım bak değerin nasıl yüksek çıkacak inşallahhh...
Canım kanaman nasıl ne renk yoğunluğu ne?sağol cnm....bakalım son yarım saatim....
canım kanaman nasıl ne renk yoğunluğu ne?
kızlar geçen gün de sordum da kimse cevap vermedi. negatif alıp dondurulmuşlarla başlayacak olan yok mu, yoksa onlar başka topice mi kaydılar?