• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

Endise etme lutfen, benim de yuzum kipkirmiziydi hep ama vucut sicaklagim 36.5'du. Agrilar hala devam ediyor. Cok fazla ilac yuklendik o sebepten garip semptomlarin olmadi normal.
Umidini kaybetme.

ates bende ilk hamileligimde olmustu bence cojta yuksek degil cocuklar yerini saglamliyir bende atesleniyirum arada takilmiyorum fazla canim

kizlar idrarda silik cizgi goruyorum hep cumartesi test gunum bilen biliyor
dun aksam kan testi yaptirdim veeeeeeeeeee
157 cikti insaallah artar cumartesiye cok mutlu ve heyecanliyimallah herkese yasatsin
dualarim sonic bekleyeere simdi cumartesiyi beklemek daha zor
insaallah katlar rabbim bilir uyuyamiyorum heyecandan

canım benim sabah gözümü açtığımda ilk gördüğüm güzellikti bu mesaj allahım tamamına erdirsin inşallah darısı bana çok sevindim rabbim kucağına almayı nasip etsin.)))

157 cikti insaallah artar cumartesiye cok mutlu ve heyecanliyimallah herkese yasatsin

günaydın. ay tebrik ederim çok sevindim darısı başımıza. şimdi ama sen hep beni gaza getiriyorsun sabredeyim diyorum yarına kadar senin yazılarını görünce gidip test mi alsam diye düşünüyorum yaa :(((

canım benim sabah gözümü açtığımda ilk gördüğüm güzellikti bu mesaj allahım tamamına erdirsin inşallah darısı bana çok sevindim rabbim kucağına almayı nasip etsin.)))

allah razi olsun cnm yine yarini bekliyoruz yukselmesi ici
insaallah seninde safaginda hepinizin mutlu haberini alirim

günaydın. ay tebrik ederim çok sevindim darısı başımıza. şimdi ama sen hep beni gaza getiriyorsun sabredeyim diyorum yarına kadar senin yazılarını görünce gidip test mi alsam diye düşünüyorum yaa :(((

sagol cnm benim insaalah dua ediyirun sizede gelme gaza az kaldi benide aysegulu gaza getirmisti ... dayanamadim dun esime yalvardim gittik

slm canım senin yAŞADIĞIN ağrıların aynısını yaşıyorum sanki beni ağrılarımı anlattın bende endişeliyim ama doktoruma soramadın yurt dışında sen öğrenirsen yazarsan seviniirm inşallah sıkıntılı bir durum değildir hakkmzda hayırlısı

canım benimde sağ kasığıma çok ağrı oluyor valla yerleşiyorlar diye düşünüyorum...

maşallah canım değerin çok güzel katlar sen hiç merak etme... allah sağ salim kucağına almayı da nasip etsin inşallah...

canım sen de progestan kullanıyor musun ben pro ve kan sulandırıcı kullanıyorum ve onların yaptığını düşünüyorum diğer hamileliğimde de aynı şeyler olmuştu hamilelikle başladı hamileliğim sonlanıncaya kadar da devam etti. o yüzden zaten bu korkular hayırlısıyla bi kalbini duysaydım bebişlerin rahatlıcam ama.. neyse ki pazartesiye az kaldı diyorum erken gitmek de istemiyorum çünkü bu seferde kalbini duyamam daha çok endişelenirim diye korkuyorum. allah bizlere sabır versin canım. ben pazartesi öğrendiğimde ve inş bebişlerin kalp atışını duyduğumda yazarım. inş duyarım da senin de içini ferahlatmış olurum... bol bol dinlen ayaklarını sıcak tut ve karın ağrılarında kendini zorlama ben öyle yapıyorum:((

sen iyi düşün bebişini üzme kalbini de duyarsın eminim canım.. allah hepimize sabırlar versin..

kızlar bugün 2.kan testimi yaptım değerim katlamış güzelmiş.. allahıma hamdolsun sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza da alalım inşallah.. darısı bekleyenlerin başına ve isteyen herkese olsun inşallah... hala jel geri gelirken arada pembemsi kahverengimsi geliyo onu tam anlayamadım ama onun haricinde herhangi bir kanama yok.. belki de jelden tahriş oldu bilemiyorum..

cnm tebrik edrim hayırlı olsun tatlım.. inşallah katlayarak artar...

kızlar bugün 2.kan testimi yaptım değerim katlamış güzelmiş.. allahıma hamdolsun sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza da alalım inşallah.. darısı bekleyenlerin başına ve isteyen herkese olsun inşallah... hala jel geri gelirken arada pembemsi kahverengimsi geliyo onu tam anlayamadım ama onun haricinde herhangi bir kanama yok.. belki de jelden tahriş oldu bilemiyorum..

bu gün yine güzel haberlerle güne başladık allahım tamamına erdirsin tugok çok sevindim değerinin yükselmesine rabbim yarın banada güzel haber vermeyi nasip etsin inşallah....

Hayırlı uğurlu olsun canım...Allah herkese yaşatsın cu güzel duyguyu

Mübarek cuma gününde hepiniz hayırl ahberler alınız..
İşi olmayana hayırlı iş eşi olmayana hayırlı eş evladı olmayana hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip eyle..(AMİN)

kızlar cumanız mübarek olsun... Rabbim bu güzel günde dualarınızı kabul etsin inşallah...

bu gün yine güzel haberlerle güne başladık allahım tamamına erdirsin tugok çok sevindim değerinin yükselmesine rabbim yarın banada güzel haber vermeyi nasip etsin inşallah....

canım benim ben eminim sende güzel haberlerle geleceksin... rabbim isteyen herkese bekletmeden nasip etsin inşallah..

kızlar cumanız mübarek olsun... Rabbim bu güzel günde dualarınızı kabul etsin inşallah...

canım benim seninde cuman mübarek olsun ve herkesinde tabi.. sana da bol bol dua ediyorum.. görceksin bak rabbim çok bekletmeden verecek sana da bebişini sağlıkla inşallah..

tatlım bence sen git bi test yaptır ve ona göre de ateşin için bişiy yapsınlar... gece ben lekelendiğinde kalkıp dr a gitmedim sabahı bekledim.. dr kızdı.. neden geç kaldın diye... kalk git bence.... Allah korusun bi enfeksyon felan olsa ya tutunmasını felan engellese kalk git bi test yaptır...cnm...

tatlım bence sen git bi test yaptır ve ona göre de ateşin için bişiy yapsınlar... gece ben lekelendiğinde kalkıp dr a gitmedim sabahı bekledim.. dr kızdı.. neden geç kaldın diye... kalk git bence.... Allah korusun bi enfeksyon felan olsa ya tutunmasını felan engellese kalk git bi test yaptır...cnm...

netten araştırdım biraz 38 olmassa tehlike yokmuş.. bide dr. aradım parol iç korkma dedi daha yükselirse gidecem inşallah bişey olmaz sabah zaten teste gidecem biliyorsun....

Son düzenleme:
netten araştırdım biraz 38 olmassa tehlike yokmuş.. bide dr. aradım parol iç korkma dedi daha yükselirse gidecem inşallah bişey olmaz sabah zaten teste gidecem biliyorsun....

tmm tatlımm Allahım şu mübarek cuma gününde hepimizin gönlünden geçeni hakkına hayırlı kılsın...

Back
X