• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

sağol cnm iyiyim.. zaten kanamalardan sonra hazırlıklıydım bu sonuca .....ama şu an ölüyorum sancıdan sanırım çok ciddi bir kanama başlıycak.. belim ikiye ayrılıyor sankiiii

ayşen doktorla görüştün mü en azından ağrılarını azaltacak zarar etmeyecek bir ilaç söyler belki. Bilirim kötü olur adet sancısı bi de üstüne ilaçların etkisi çekilmez. Kendini sıcak tut canım sıcak su torbası falan koy bacaklarının arasına üzerine battaniye al ısınınca insan rahatlıyor

ayşen doktorla görüştün mü en azından ağrılarını azaltacak zarar etmeyecek bir ilaç söyler belki. Bilirim kötü olur adet sancısı bi de üstüne ilaçların etkisi çekilmez. Kendini sıcak tut canım sıcak su torbası falan koy bacaklarının arasına üzerine battaniye al ısınınca insan rahatlıyor

adet sancısı gibi değil kasıklarım patlıycak yumurta toplama işleminden sonra ne kadar canım yandıysa belki şimdi on katı. kıvırıyor beni ...ben hayatta acıdan ağlamam ... resmen ağlattı beni....

canım benim 5 in üstü gebelik sayılıyor yani bence iyi bir değer.. inşallah 2 ye de katlamıştır.. bize yaz mutlaka merak ettim bak şimdi hadi güzel haberlerle gel inşallah...

canım şimdi aldım sonucu 2katından fazla artış olmuş allaha şükür..57.78 dualarınızı eksik etmeyin
8.gün degerim 13.7ydi.sımdı 10.gunum 57.78 olmus nasıl sızce 2 katından fazla artmasının bı sakıncası yok dımı

canım merak ettıgın bısey varsa sorabılırsın yucel beyın hastasıyım ve bugun 10.gunum hamıleyım

yardımcı olursan sevinirim.
kaç yaşındaydınız kaçıncı denemenizdi sorun neydi yücel bey nasıl biri merkez nasıl fiyatlar nedir.biraz çok oldu ama istediğine cevap vermeye bilirsin darılmam.

kaç yaşındaydınız kaçıncı denemenizdi sorun neydi yücel bey nasıl biri merkez nasıl fiyatlar nedir.biraz çok oldu ama istediğine cevap vermeye bilirsin darılmam.[/QUOT

esim 26 ben 23 yasındayız.sperm sorunumuz vardı.3.denememız.yucel bey cok ıyı bı ınsan ilgili butun ekıp işlerını tıkır tıkır yapıyor..fıyat 6 milyar felan tutuyo ilaclarla beraber.

kaç yaşındaydınız kaçıncı denemenizdi sorun neydi yücel bey nasıl biri merkez nasıl fiyatlar nedir.biraz çok oldu ama istediğine cevap vermeye bilirsin darılmam.[/QUOT

esim 26 ben 23 yasındayız.sperm sorunumuz vardı.3.denememız.yucel bey cok ıyı bı ınsan ilgili butun ekıp işlerını tıkır tıkır yapıyor..fıyat 6 milyar felan tutuyo ilaclarla beraber.

fiyat çok iyiymiş.3 denemenide aynı yerdemi yaptırdın.

1.si medıcanada diger 2si yucel beyde.sen yenımı gıdeceksn

benim 1 denemem var ferticenter da şimdi merkez arıyorum ama memorial ağır basıyor.bana geçen sene bir doktor yücel beyi tavsiye etmişti de o geldi aklıma.bakalım memnun kalman güzel 3. tutması çok güzel allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağina al.

benim 1 denemem var ferticenter da şimdi merkez arıyorum ama memorial ağır basıyor.bana geçen sene bir doktor yücel beyi tavsiye etmişti de o geldi aklıma.bakalım memnun kalman güzel 3. tutması çok güzel allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağina al.

amin canım inşallah allah herkese bu sevinci yaşatsın senınde yuzunu guldursun

brüksel tüp bebek bilgin varmı
yok canım ben demiştim yaaa sana bana laboratuvarı en iyi üç merkez söylendiği için ben diğerlerini hiç araştırmadım
adet sancısı gibi değil kasıklarım patlıycak yumurta toplama işleminden sonra ne kadar canım yandıysa belki şimdi on katı. kıvırıyor beni ...ben hayatta acıdan ağlamam ... resmen ağlattı beni....
canım bende negatifi akdıktan sonra ki adetimde böyle sancı çekmiştimbende çok ağlamıştım sancıdan
fiyat çok iyiymiş.3 denemenide aynı yerdemi yaptırdın.

canım ben artık fiyat olarak bakmıyom olaya iyi olsunlar yeter ki gerekli ilgiyi alakayı görelim

Back
X