• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

sağol cnm iyiyim.. zaten kanamalardan sonra hazırlıklıydım bu sonuca .....ama şu an ölüyorum sancıdan sanırım çok ciddi bir kanama başlıycak.. belim ikiye ayrılıyor sankiiii

canım benim kıyamam yaaaa allahım bu kadar acı çektin inşallah bu dönemi kolay az ağrılarla atlatman için yardım eder dua edecem senin için ...(

bunların fiyat politikalarıda yalan çıktı resmen. demekki kim neye ikna olursa onu veriyorlar iyice pazarlık yapamadık demekki iyice sinir oldum.
Allah bu zor zamanımızda neden onları çkarttı karşımıza bilmiyorum.

bunların fiyat politikalarıda yalan çıktı resmen. demekki kim neye ikna olursa onu veriyorlar iyice pazarlık yapamadık demekki iyice sinir oldum.
Allah bu zor zamanımızda neden onları çkarttı karşımıza bilmiyorum.

canım vardır bunda da bi hayır yaşayacağımız varmış açıkcası hatice hanım bize çok uzaktan geldiğimiz için bu indirimi yaptığını söyledi

herkese selam hamile olanlar umarım saglıkla kavuşurlar bebişlerine.benim gibi olamayanlara da Alah kendiliğinden versin.bende sizler gibi eylülde negatifi görenlerdenim.adetimin 16 . günü olmasına ragmen kahverengi akıntılarım var?çok çok ama çok üzülüyorum adetim bitti ama o kahverengi gelen akıntılar beni çıldırtıcak.benim gibi tüp bebekten sonra negatifi gören arkadaşlar sizinde böyle sorunlarınız oldu mu?ilaçların etkisi mi acaba????:14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14:

canım hiç iyi değilim ...adetimin 16.günü ama hala kahve akıntılar geliyo.sağlığımı kaybettim:((((((sen nasılsın?neler yapıyosun??

canım benim pc sürekli açık fırsat buldukça yazıyorum sen ne yapıyon ne zaman başlıyon belli mi tarih?

gamzecim ben her defasında bir başlangıç tarihi yazıyorum ama hiçbiri denk gelmiyor malesef. erteleniyor da erteleniyor. bir aksaklık çıkmazsa 7 kasım gibi başlayacağız inşallah.

canım hiç iyi değilim ...adetimin 16.günü ama hala kahve akıntılar geliyo.sağlığımı kaybettim:((((((sen nasılsın?neler yapıyosun??

canım benim bi doktora görünseydin bende maalesef negatiften sonra mantara yakalandım hala ilaç kullanıyorum kasım sonu gibi memorialle görüşmeye gideceğim inş. ondan sonra kendime bi yol çizeceğim inş.

gamzecim ben her defasında bir başlangıç tarihi yazıyorum ama hiçbiri denk gelmiyor malesef. erteleniyor da erteleniyor. bir aksaklık çıkmazsa 7 kasım gibi başlayacağız inşallah.

hayırlısı olsun canım bu kadar beklemende de bi hayır vardır mutlaka

slm kızlar nabersiniz benim moralim çok bozuk bu nası hamilelik diyom hep korkmaya başladım iyice kan testimde olmasa değilim dicem of napıcam ben ya

kizlar idrarda silik cizgi goruyorum hep cumartesi test gunum bilen biliyor
dun aksam kan testi yaptirdim veeeeeeeeeee
157 cikti insaallah artar cumartesiye cok mutlu ve heyecanliyimallah herkese yasatsin
dualarim sonic bekleyeere simdi cumartesiyi beklemek daha zor
insaallah katlar rabbim bilir uyuyamiyorum heyecandan

gözün aydın cnmm.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.. :)) sabah sabh harika bir haber vermişsin gerçi ben geç gördm ama çok iiyi geldi haberin... :))

sağol canım inşallah:)ege üniversitesinde oldu benim.tek bir doktorum yok.hepsi baktı farklı aşamalarda.ben çok memnunum.doktorlarından hemşirelerine hatta personeline kadar o kadar güleryüzlü ve ilgililer ki.dün transferim oldu şimdi yatıyorum.p.tesi kontrole çağırdılar,sabırsızlıkla bekliyorum.darısı başına inşallah.

dr.un hemşirenin iyi olması cok önemli tabii..ne güzel çok sevindim memnun kalmana..inş.hamileyiiiimm yazarsın :)) bekliyoruz güzel haberlerini arkadaşım :)

slm kızlar geldim... dr a gittim... şimdi iyiyim... Allahım güllüyorum ağlanacak halime artık.. ultrasona girdim kanamam başladı.. bebişi kaybediyorum.. kasılmalardan kaynaklı kramplar girdi karnıma ... iki kas gevşetici yaptılarda az önce kendime geldim.. hastanedeki hemşire dedi ki nereye yapacam.. yer kalmamış ki diyeee... sen bunun üstüne oturabiliyon mu diye :))))yok dedim hep yan uzanıyorum... :))) sanırım bi süre de böyle devammm :)))

hiç sorma hele şu son hafta bebek düşmesin diye 5 er 5 er vurdular progestanı.. tedaviden bugüne tam on kilo almışım ... kontrole gideyim yarın.. hemen diyet... bir ayda vermem lazım...

tedavin ne kadar sürdüki =?? yoksa 1 ay da mı aldın 10 kilo..ay çok gözüm korktu :(((

cnm çok ağrın varmış merak ettm umarım iyisindirrr :(((

slm kızlar geldim... dr a gittim... şimdi iyiyim... Allahım güllüyorum ağlanacak halime artık.. ultrasona girdim kanamam başladı.. bebişi kaybediyorum.. kasılmalardan kaynaklı kramplar girdi karnıma ... iki kas gevşetici yaptılarda az önce kendime geldim.. hastanedeki hemşire dedi ki nereye yapacam.. yer kalmamış ki diyeee... sen bunun üstüne oturabiliyon mu diye :))))yok dedim hep yan uzanıyorum... :))) sanırım bi süre de böyle devammm :)))

ah canım yaa, tüm bu çektiklerinin mükafatı gelecek. hatırlamayacaksın bile bu olanları...

Back
X