Mirage 7 kasimda basliyormussun hadi az kaldi sabirla ben de bekliyorum seni....
inşallah bu defa başlayabilirim hayalimmm ve inşallah ilk denemede de hedefi tuttururum, inşallaaaaah. ilgine çok teşekkür ederim canımmm. senin keyifler nasıl?
yas 32, 2 deneme neyagtif. 1.si almanya 2. clinart/trabzon . yumurta azligi ve sperm azligi. 3. denemeyi henüz nerde yaptiracagima karar veremiyorum ya istanbul tüp b.mrk yada bahceci fulya mustafa bahceci. ama sanirim bahceci olacak. kasim sonu türkiyedeyim allah nasip ederse... ekleyin benide listeyee:)))![]()
canım tablomuz 1. sayfamızda. seni de ekleyeceğim şimdi. ben de bahçecide başlayacaktım, ama doktorum vazgeçti amerikan hastanesine karar verdi. neden dersen benim doktorum bahçeciyle ve amerikanla anlaşmalı. eşimin sperm sayısı çok az olduğu için mikroenjeksiyona karar verildi. doktorum da dedi ki bahçecideki aletler son teknoloji, eğer normal tüp bebek yapacak olsaydık orada yapalım derdim, ama amerikanın embriyologları bahçecidekilerden daha tecrübeli dedi. istanbul tüp bebek ve bahçeci arasında da duyduklarıma göre öneride bulunmam gerekirse istanbul tüp bebek'deki aret kamar herkeslerin dilinde, çok iyiymiş. ne zaman başlayacaksın yeni tedavine hayırlısıyla?