• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

:)) ay cnm süpersin..benm dr.um dün yoktu o yüzden salladı onlar beni başından..bnde bugün dr.u aradım d.kontrol hapına başlayalım bugn dedi.21 gün sonra adet olacaksındır ona görede başlıcas dedi..ufakda olsa bi adım atmış oldum..uzun protokol olucak galiba benm dimi..uzun yada kısayı neye göre ayarlıyorlar acaba biliyor musun ??

ben uzun kısa hepsini denedim cnm olmayınca olmuyo... bebekler yapışmıyo ... anladım ki dr lar bu işi bilmiyo... bi daha ki transfer de dr a bi kutu da yapıştırıcı vercem... sonra bakcam.. çocuğu yerleştirince al şimdi bu yapıştırıcıyı da yapıştır çocuğu oraya dicem :))))

kızlar benımde pazartesı tarnsfferım olucak ya ayın yanı kasımın 1 ı yada ıkısınde sonuc alcamm işallah hersey gusel gıder sımdıye kadar guesl gectı rabbım bundan obrada benden almasın bu umıtımı işallah bıde kızlar sıze bır dua verıyım yapabılen yapsın

********* DİLEKLERİN GERÇEKLEŞMESİ İÇİN **********

---------AYET-EL KÛRSİ ve " ÇOK ÖZEL FORMÜLÜ "---------

( İmam-ı Caferi Sadık (r.a) "Yıldızname" adlı kitabından alıntıdır)

* ÖNEMLİDİR, LÜTFEN DİKKATLE OKUYUN:
Bu özel formülle Ayet-el Kürsi sadece "ÇOK ÖNEMLİ" olan işlerle ilgili olarak, niyet edilerek, Allah'tan dilekte bulunmak ve istemek için uygulanır. Mecbur kalmadıkça uygulanmaması, kul hakkına uygun olmayan, etik ve hakkaniyetli olmayan işlerde kullanılmaması, aksinde manevi cezasının da şiddetli olduğu belirtilmiştir.
--------------------------------------------
1.ci gün : 50 kere okunacak
2.ci gün : 170 kere okunacak
3.cü gün : 220 kere okunacak
4.cü gün : 313 kere okunacak
5.ci gün : 50 kere okunacak
6.cı gün : 170 kere okunacak
7 ci gün : 313 kere okunacak

- Gece 11 den sonra sabah 5 e kadar olan zaman içinde,
tercihan yatsı namazının peşinden okunmalıdır.

- Mutlaka inanarak okunmalıdır. Çok ama çok tesirlidir ve çok defa denenmiştir.

*** OKUNMA SAYILARI: Ayet-el Kürsi her zaman bir sayı sınırlaması olmadan istenildiği kadar okunabilir.

Ancak alimler 7 günlük özel formülü uygulamak için belirtilen sırada ve belirtilen sayıda okunmasının şart olduğunu belirtmişlerdir.
7 Gün boyunca ara vermeden belirtilen sayılardan ne eksik ne fazla sadece belirtilen sayı kadar okunmalıdır.

isteyen denesın kızlar ben dun bıtırdım rabbım kabul ederse hersey allahtan gelır ve rabbım caresınıde verır

kızlar ben bunu sordum gece 11 den sonra okumak mecbur deıl gun ıcınde sıkılmadan aralıklarla okumaklada kabul oluyor bence deneyın gun ıcınde her saatte 5 tane bıle okusanız cabucak bıtıyor:49:

kızlar benımde pazartesı tarnsfferım olucak ya ayın yanı kasımın 1 ı yada ıkısınde sonuc alcamm işallah hersey gusel gıder sımdıye kadar guesl gectı rabbım bundan obrada benden almasın bu umıtımı işallah bıde kızlar sıze bır dua verıyım yapabılen yapsın

********* DİLEKLERİN GERÇEKLEŞMESİ İÇİN **********

---------AYET-EL KÛRSİ ve " ÇOK ÖZEL FORMÜLÜ "---------

( İmam-ı Caferi Sadık (r.a) "Yıldızname" adlı kitabından alıntıdır)

* ÖNEMLİDİR, LÜTFEN DİKKATLE OKUYUN:
Bu özel formülle Ayet-el Kürsi sadece "ÇOK ÖNEMLİ" olan işlerle ilgili olarak, niyet edilerek, Allah'tan dilekte bulunmak ve istemek için uygulanır. Mecbur kalmadıkça uygulanmaması, kul hakkına uygun olmayan, etik ve hakkaniyetli olmayan işlerde kullanılmaması, aksinde manevi cezasının da şiddetli olduğu belirtilmiştir.
1.ci gün : 50 kere okunacak
2.ci gün : 170 kere okunacak
3.cü gün : 220 kere okunacak
4.cü gün : 313 kere okunacak
5.ci gün : 50 kere okunacak
6.cı gün : 170 kere okunacak
7 ci gün : 313 kere okunacak

- Gece 11 den sonra sabah 5 e kadar olan zaman içinde,
tercihan yatsı namazının peşinden okunmalıdır.

- Mutlaka inanarak okunmalıdır. Çok ama çok tesirlidir ve çok defa denenmiştir.

*** OKUNMA SAYILARI: Ayet-el Kürsi her zaman bir sayı sınırlaması olmadan istenildiği kadar okunabilir.

Ancak alimler 7 günlük özel formülü uygulamak için belirtilen sırada ve belirtilen sayıda okunmasının şart olduğunu belirtmişlerdir.
7 Gün boyunca ara vermeden belirtilen sayılardan ne eksik ne fazla sadece belirtilen sayı kadar okunmalıdır.

isteyen denesın kızlar ben dun bıtırdım rabbım kabul ederse hersey allahtan gelır ve rabbım caresınıde verır

kızlar ben bunu sordum gece 11 den sonra okumak mecbur deıl gun ıcınde sıkılmadan aralıklarla okumaklada kabul oluyor bence deneyın gun ıcınde her saatte 5 tane bıle okusanız cabucak bıtıyor:49:

walla şekerim bu topik çok heyecanlı her gün birilerinin test günü vs.. macera filmi gibi kıss :))) ne bereketli aymışş.. bebek yapan yapana :)))

he valla, heyecan dorukta...

bi biz kaldık başlayamayan heralde benmde kasıma kaldı tedavim :(( cnm bnce bizim topikin adı eylül ekim kasım olsun :)) bide tabloya baktımda hiç girmeyenler var onları kaldırmıo musun yada ben mi kaçırıyorum giriyorlarda sorayım dedimm..boşuna tabloda kalabalık oluo hamile oranı az kalıo.. :( bakar mısın neyi hesaplıyorum 64 kişide 19 kişi diye oranlıyorum :)) gerçi daha başlamayanlar ve bekleyenlerde var :))

:)) ay cnm süpersin..benm dr.um dün yoktu o yüzden salladı onlar beni başından..bnde bugün dr.u aradım d.kontrol hapına başlayalım bugn dedi.21 gün sonra adet olacaksındır ona görede başlıcas dedi..ufakda olsa bi adım atmış oldum..uzun protokol olucak galiba benm dimi..uzun yada kısayı neye göre ayarlıyorlar acaba biliyor musun ??

senin de mi kasıma kaldı. yumurta mı kistleşmiş senin de? stresten olurmuş o. bana da yasmin verdi geçen ay, 21 gün kullandım. bittikten 4 gün sonra regl oldum, bu defa da bayrama denk geliyor diye erteledi. ben de dedim ki o zaman ben yine kullanayım bu doğum kontrol hapını da ondan sonra geldiğimde yine yumurta kistleşmiş deme bana :))) tamam dedi o da, şimdi yine kullanıyorum. 6 kasım gibi regl olurum herhalde. ayrıca tablodaki oranları toplam kişi sayısı üzerinden hesaplama, sonucunu almış olanlar üzerinden hesapla. hatta onu da hesaplarken 2 tane hamileyi eksik say, çünkü iki tanesi sebepsiz infertiliteyken doğal yoldan hamile kaldılar tam tedaviye başlayacakken. bizim tablodaki oran tam doktorların dediği gibi gitti hep, başarı oranı %40. topicin adını değiştirebilsem değiştirecektim valla ama yapamıyorum ki. zaten yoğunluğu gören geliyor, kasımı da buradan devam ederiz, güzel değil öteki kasım topicleri beğenmedim. zaten burada negatif alanlar da yakında yavaş yavaş yeniden başlayacaklardır. hiç gelmeyenleri ben zaten sildim, hala duranlar ama aktif olarak yazmayanların durumunu takip ediyorum ben. bazıları bizimle başlayıp ertelendikçe başka topice kaydılar. bazılarının rezerv problemi olduğu için başlayamadılar, ama ben takipteyim merak etme.

seni de kasım diye yazıyorum o zaman. 21 günden sonra 4 gün daha say kaç ediyo adet tarihin söyle de tam tarih yazayım bari.

yok cnm çıkmadı kist ama heyet raporumda cıkmadı daha o yüzden başlayamadılar heyet raporu içinde bi hsg filmim eksik onuda 23-24 ekim gibi çekicekler ondan kaldı .ama dr bari yasmin kullanda adet gördüğünde hani olur ya öteki ay kist engeli çıkmasın karşımıza die önlem almak için verdi..bugn başlıcam işte..bugün reglimin 4.günü.. yaniii 13 kasım gibi adet olurum tekrar heralde..

yok cnm çıkmadı kist ama heyet raporumda cıkmadı daha o yüzden başlayamadılar heyet raporu içinde bi hsg filmim eksik onuda 23-24 ekim gibi çekicekler ondan kaldı .ama dr bari yasmin kullanda adet gördüğünde hani olur ya öteki ay kist engeli çıkmasın karşımıza die önlem almak için verdi..bugn başlıcam işte..bugün reglimin 4.günü.. yaniii 13 kasım gibi adet olurum tekrar heralde..

anladım canım. meğer çok sık rastlanıyormuş bu yumurta kistleşmesine. ben başıma gelmeden önce bilmiyordum. sonra buradaki kızlarla paylaşınca sağolsunlar hepsi cevap verdi bizim de başımıza geldi diye. çektir madem hsg'ni de, inşallah o da tertemiz çıksın, hayırlısıyla başla tedavine canım.

4 günden sonra banyo yapmak süper ya hele kıvırcık saçlarımın saç kremiyle bile zor açılması tam bomba kokuştum ya yok yok anne kokuyorum mis gibi bebeğim kokuyorum allahım nolur hepimize nasip et

kızlar sonuçları beklerken bi sabah kahvesi yapayım dedim.. buyrun beraber içelim...:))))

hsg filmi için ben özel bi hastaneden randevu aldım bnmkinde geç çıkıyrmuş ..gittiğimde hemen çekiceklermi yoksa 1 gün önce bir ilaç verp ertesi gün falan mı çekiliyor..???

cnm ben hiç çektirmedim onu neden çekiyorlar ki ..

eğer anestezi ile çekilecekse ki tavsiye ederim anesteziyi... bir gün önceden aç olman gerekiyor ertesi günü gittiğinde bi tane kas gevşetici iğne yapıyorlar ve alıyorlar 15 dk falan sürüyor .. rahim filmi ayşencim tüplere falan bakıyorlar açıkmı kapalımı vs.

Back
X