Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar hepinizin bayramını kutluyorum.nice güzel bayramları bebişlerimizle geçirmek dileğiyle inşallh.
canım ben 3-4 günde bir unutuyorum valla o kadar sıkıldım ki artık iğnelerden şimdilik bi problem çıkmadı bazen progestanı da aksatıyorum çünkü popomda yapıcak yer kalmıyo her yeri kist o zamanlarda jel kullanıyorum ya da bi gün yapmamış oluyorum. bu kadarcıkla problem olucanı düşünmüyorum canım çünkü bizde bu problemler var mı yok mu tespit edilmeden bu iğneler veriliyor sadece önlem amaçlı. normal hamile kalanlar napıolar hiçbişi.. bi de çatır çatır doğuruyolar:) sakınan göze çöp batarmış çok da pimpirikli olmamak gerekiyor biraz rahat olalım canım..
güzellerr... kimse yok bakıyorum bayramda herkes geziyo galiba... :) benim kendi ailem ist.da gelemediler.. eşimin ailesi de memlekette bende evde dinlenebilmek için biryere gitmedim.. sıkıldım biraz evden de çıkmıyorum dinleneyim diye hadi hayırlısı artık... özledim valla muhabbetinizi...
seminay canım yumurtaların toplandımı
saolasın havincim ,yumurtladım geldim
bakalım civciv mi çıkacak kuş mu![]()
canım kaçtane toplandı yumurtan inş sağlıklı şekilde döllenip nölünürler
kız ne civcivi rabbimin izniyle yumuk yumuk elli bebişler çıkacak yumurtalardan
bal damlıyo ağzından inşallah canım
hayırlısınla kucağaına alırsın inşaallahh ne güzel yaaaa,bi sorum olcak kaç embriyo koyuldu ve 12.gün kan testi değerin kaçtı.
bebişimolsun ne güzel R abbim kucağınıza alacağınız günleri de göstersin inşallah
çoğul herhalde senin
amin canım inşallah şimdilik 3 kese var dedi doktorum ama biri küçükmüş az gelişmiş 2 hafta sonraki durumuna göre bakılcak hayırlısı olsun
seninde yumoşlar toplanmış inşallah güzelce döllenirler ve seni bırakmazlar
kaç yumoş toplandı canım