canım arkadaşlarım hepinizin geçmiş bayramı mübarek olsun... bayram boyunca çok yoğun olduğum için giremedim..
özledik hayatım seni nasılsın...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım arkadaşlarım hepinizin geçmiş bayramı mübarek olsun... bayram boyunca çok yoğun olduğum için giremedim..
hade kızlar tecrübelerinizi beklıyoruuum
transfer sonrası hemen sehirdışına yolculuk yaptınız mı
benim merkez bizim şehirde değil yolculuk yapayım mı yoksa 1 gece kalayım mı kararsız kaldım
tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim
sivas kayseri arası yolculuk yapıcam???
napayım:
:44:
selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları hepinize güzel bir akşam diliyorum
canım benim bu konuda tecrübem yok aynı şehirde oldum tedavimi ama sana tavsiyem hangi türlü kendini daha iyi hissedeceksen öyle yapmandır. deseha nın dediği doğru rahat olmak ilk şart.. kaç saat yolculuğun bilmiyorum ama çok uzun değilse ayaklarını uzatıp gidebilirsin tabi dikkat et ama inan ki allah verecekse önünde hiçbirşey duramıyor bu çok büyük bir gerçek..
hade kızlar tecrübelerinizi beklıyoruuum
transfer sonrası hemen sehirdışına yolculuk yaptınız mı
benim merkez bizim şehirde değil yolculuk yapayım mı yoksa 1 gece kalayım mı kararsız kaldım
tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim
sivas kayseri arası yolculuk yapıcam???
napayım:
:44:
tugok nasılsın ,Rabbim kucağına almayı nasib etsin sağlıkla
bana vereceğin tavsiyeler var mı
canım benim dinlene bileceğin bir yer varsa dinlen hemen yolculuk yapma bence rabbim bu sefer inş doldurur kucağını canım rabbim daha fazla aratmasın bu son tedavin olsun inş git bebişlerini göbüşüne al ve 1 gün dinlen ilk 1 gün önemli biliyon ondan sonra inş bebişlerin sana sıkı sıkı tutunsun diye dua edelim canım
havin nasılsın şafak kaç?
canım yazdıktan sonra gördüm mesajını :) iyiyim hamdolsun sen nasılsın heyecanlısındır.. transfer çok güzel birşey bence bebeğini sana veriyorlar ya çok tuhaf oluyor insan.. olumlu düşün hep canım.. ister istemez insan endişeleniyor ama elinden geldiği kadar olumlu düşün güzel arkadaşım.. dualarım sizlerle rabbim yardımcımız olsun...
hmm 1 ay daha mı bekliycen ben seni bu ay diye kalmışsın aklımdabenim daha çok var canım daha bugün yıkancam diğer adetime kadar tam 21 gün var o arada senin pozitif haberinide rabbimin izniyle alırız canım
hayirli günler kizlar dün yumurtalarim toplandi bütün bedenim kemiklerim hepsi agriyodu kemiklrim batiyodu normalmi bu günnde hep yattim sali günü telefon bekliyoruz allahima emenet insallah güzel heberler elirin sadece2 tane cikti hayirlisi,
iyiyim canım ben de. iyi olmaya çalışıyorum. bugün en yakın kızarkadaşlarımla kahvaltıya gittik. bir tanesi ikincisine hamile, karnın burnunda. ötekinin ikiz bebekleri var. kendimle, duygularımla mücadele ediyorum işte her zamanki gibi.
redhair nedense böyle bir huy takındı. gözüküyor, sen konuşuyorsun, merak ediyorsun, zahmet edip de iyiyim diyemiyor. en sevdiğim forumcu özelliği. bir daha da sorarsam iki olsun zaten. önceden hiç böyle yapmazdı redhair. bir sıkıntı mı var bilemedim.
iyiyim canım ya, bayramda evdeydik. sağa sola koşturmaca, ev düzenlemece falan geçti bitti bile.
hmm 1 ay daha mı bekliycen ben seni bu ay diye kalmışsın aklımda
havin memleket nere senin çalışıyo musun
aysen aysegulu hoşgeldiniz
sagol havinim sağol
ne zor işler yav
ama no problemo ,