• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

arakdaşlar sonucumu adım hamileyimmmmmmmmmmm ama deger biraz düşük geldi bana 37.97 çıktı perşembe tekrarlıycam testi

arakdaşlar sonucumu adım hamileyimmmmmmmmmmm ama deger biraz düşük geldi bana 37.97 çıktı perşembe tekrarlıycam testi

tebrik ederim. Kız bizi de unutma dualarında bu mutlulukla herkes gelsin aklına. çok sevindim. bana herşey de düşük geldi deme abicim :))) çıkar çıkar daha merak etme sen. Gözlerim doldu inan bayram boyunca tabiri caizse ota b...a ağladım. Herşey ağlattı bu da mutluluktan oldu. darısı başımıza inşallah.

hadi hayırlısı gözün aydın..düşük müşük değil değerin..benimki 0,000001 çıktı..bundandamı düşük:)))
çok sevindim inan işyerinde suratıma gülücükler doldu..darısı tüm isteyenlerin başına..sağlıklı bir hamilelik dilerim inşallah..

tebrik ederim. Kız bizi de unutma dualarında bu mutlulukla herkes gelsin aklına. çok sevindim. bana herşey de düşük geldi deme abicim :))) çıkar çıkar daha merak etme sen. Gözlerim doldu inan bayram boyunca tabiri caizse ota b...a ağladım. Herşey ağlattı bu da mutluluktan oldu. darısı başımıza inşallah.
sizleri nsıl unuturum eşimden sonra ilk siz oldunuz ögrenen hep dualarımdasınız eşimin hiç böyle agladıgını bilmiyorum inş katlanır degerlerim siz de benim için dua edin
hadi hayırlısı gözün aydın..düşük müşük değil değerin..benimki 0,000001 çıktı..bundandamı düşük:)))
çok sevindim inan işyerinde suratıma gülücükler doldu..darısı tüm isteyenlerin başına..sağlıklı bir hamilelik dilerim inşallah..

allah razı olsun arkadaşım burda mutlu haberlere hep beraber sevinip hep beraber üzüldük iyki varsınız

Canım hayırlı olsun inşallh değerlerin tavan yapsın.Çok sevindim valla.Rabbim diğerlerine de nasip etsin inşallh.

canım benim sözün bittiği yerdeyim ne desem boş biliyorum rabbim dayanma gici sabır versin şuan mesajını görünce benim gözlerimden yaş boşaldı rabbim bir daha böyle ağır imtihanlara tabi tutmasın bizi rabbim sabır metanet dayanma gücü versin sana
Canım benim bir durgunluk geldi zaten sorma. Başa ne gelirse alışıyor insan gerçekten napalım elden gelen bişey yok. Kendi kendime hamile olmak bile bu kadar güzelken o bebeği kucağa almak nasıl güzeldi kimbilir diye düşünüyorum.Rabbim hepimize verir inşallah. Daha fazla aratmadan bekletmeden.
asilcim çok üzüldüm canım. ama olsun demek kısmet değilmiş, inşallah bir dahaki sefere sağlıkla kavuşacaksın bebeğine. Allah sabır versin canım...
Çok sağol canım benim. İnşallah Rabbim umudumuzu elimizden almasın yoksa başka türlü baş edilemez bu durumla. Sende sağsalim tedavine başlar hayırlı haberler alırsın inşallah
nis inşallah güzel haberlerle gelirsin.. asil_38 çok ama çok üzüldüm aynı şeylerden geçtik arkadaşım biz 12 gün hamile kaldık sen 1 ay ama sonuçta tekrar deneme şansımız var yani bizler hamile kalabiliyoruz önemli olanda bu sakın kendini yıpratma ve olacak diye mutlu ol kısa bir imtihandan geçtik her birimiz ama imtihanın acısı büyük allah sabır versin ve kucağına en kısa sürede al inşallah.. mirage sanada çok sevindim kasım 7 de başlıyormuşun inşallah güzel geçer tedavin bizde teyze oluruz.. sanal teyze ama olsun bir gün ortak bir noktada buluşma ayarlar ve yüzyüzede tanışırız inşallah burdaki kader arkadaşlarımızla.. şafak hoş geldin kaderdaşım nasılsın kanaman bittimi ...ayşen sen nasılsın tatlım öğlen arası gidince lütfen haber ver meraklanırım ben:))
İnşallah canım hayırlısıyla kucağımıza alacağımız bir evladımız olur. Dediğin gibi hamile kalabiliyoruz umudumuz var.İnşallah bunlar son denemelerimiz olur ve hayırlısıyla anne oluruz.
Gözün aydın Rabbim hayırla kucağına almayı nasip etsin inşallah.Dikkat et kendine

İyi geceler herkese. Ben hariç :( Bugün kontrol vardı malesef umduğum değil ama tahmin ettiğim oldu.Kese içinde bebek gelişememiş yani bir aydır beni havalarda uçuran boş gebelik. Hafta sonu gibi kürtaj var olamayan bebeğimi bile benden alacaklar. Baş edebilirim gibi geliyo ama herşeyi baştan yaşamak en kötüsü. Nasıl bir sınav veriyoruz Allah ım sen yardım et. Sanki dondum hissiz gibiyim çok ağlamak istiyorum ama düğümlendi boğazım.

:((( cnm Allah sabrını da verir emin ol ..inş birgün hayırlı haberlerini de vereceksin.umudunu kaybetme sakın...

selam güzel topiğimiz güzel yürekli güzel gönüllü anne adayları hepinize hayırlı güzel bir akşam diliyorum

kızlar bu akşam doktorumu aradım ve nasipse çarşamba rahimime bakıcak dua edin bir sıkıntı çıkmasın ben uyuyo olacağım doktor rahime bakarken inş bir sıkıntı çıkmaz ve bebişlerime giden yolda tüm pürüzler temizlerin bu sefer bebişlerim bana sıkı sıkı tutunur
canım hayırlı olsun şimdiden tedavin inş. bu sefer sorunsuz geçecek ve burda hamileyimmm diye yazacaksın inş.
İyi geceler herkese. Ben hariç :( Bugün kontrol vardı malesef umduğum değil ama tahmin ettiğim oldu.Kese içinde bebek gelişememiş yani bir aydır beni havalarda uçuran boş gebelik. Hafta sonu gibi kürtaj var olamayan bebeğimi bile benden alacaklar. Baş edebilirim gibi geliyo ama herşeyi baştan yaşamak en kötüsü. Nasıl bir sınav veriyoruz Allah ım sen yardım et. Sanki dondum hissiz gibiyim çok ağlamak istiyorum ama düğümlendi boğazım.
asilcim çok geçmiş olsun Allah sasabır versin vardır bunda da mutlaka bi hayır
hayırlısıyla 7 kasım gibi başlıycaz havinim...
az kaldı mirage senin yerine ben heyecanlandım şimdi

niss canım tebrik ederim inş. değerin katlanır

hepinize çok teşekkür ediyorum arkadaşlarım sonucu kimse bilmiyor sadece burda sizlerle paylaşıyorum rabbim hayırlısını nasip etsin inş allah sizlerede bu mutlulugu yaşamayı nasip etsin eşimin aglamasını hiç unutmuycam heralde ömrüm boyunca

geçmişi okuyorum allak bullak olçdum
asil çok uzuldum , hanı bazen paylasıyorlar ya dr boş gebelık dedi kurtaj olacaktım ama başka dr ye gittim simdı oğlum kızım var vs. diye
nebileyim ,baska bı göz de mı görse,boyle anlatılanlar çok duydum
insan kabullenmek istemiyo kım bilir sen nasıl bı haldesindir,kıyamam sana
inan içim den bişeyler koptu gitti ,keşke yapıloabılecek bıseyler olsa
Rabbim daha buyuk güzellikjler yasatsın sana bu günleri haturlamayın bıle sen de eşinde
zaman herşeyın ılacı ınsan ıllakı unutuyo
kardesim Allah yardımcın olsun

Back
X