Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Darksiders 2 Repackcok korkuyorum kızlar yarın test gunum bana dua edın işallah meleklerım hala benımledır esıme en gusel dogum gunu hedıyesı olucak rabbım cumlemızın yardımcısı olsun
kızlar kusura bakmayın yazamadım ev baya kalabalıktı kayınvalidem eltim görümcem bilgisayarı bile göremedim bide sonucu daha geç öğrendim akşam üzerine doğru sonucum pozitif hamiiiiilleeeeeyyiiiiimmmm.değerim 1550 çıkmış tekrarlamaya gerek yok demiş 10 gün sonra ultrasona gel demiş sonucu aldığım andan itibaren hepinize dua ettim hala da ediyorum Allah hepinize de nasip etsin bu duyguyu yaşatsın
Transferi olucak arkadaslar dualarim sizinle.
OTE=kardelen2786;hayirli olsun rabbim kucagina almayi nasip etsin ev kalabalik ne güzel kutlama yaptiniz galiba bu sevinci herkese nasip etsin rabbim kimsenin kucagini bos birakmasinn AMINNNN...
kızlar kusura bakmayın yazamadım ev baya kalabalıktı kayınvalidem eltim görümcem bilgisayarı bile göremedim bide sonucu daha geç öğrendim akşam üzerine doğru sonucum pozitif hamiiiiilleeeeeyyiiiiimmmm.değerim 1550 çıkmış tekrarlamaya gerek yok demiş 10 gün sonra ultrasona gel demiş sonucu aldığım andan itibaren hepinize dua ettim hala da ediyorum Allah hepinize de nasip etsin bu duyguyu yaşatsın
Canim cok sevindim. Cok mutlu oluyorum sizlerin guzel haberlerini alinca ki sizin mutlulugunuz kimbilir nasildir. Benimde cuma gunu testim var insallah ben de guzel haberler veririm. Rabbim sagsaglim kucagina almayida nasip etsin.
Allah beraberinde olsun havincim. güzel haberlerle dön, bizi merakta bırakma.
kızlar alın bebişlerinizi gelin sağlıcakla. transfer gününüzü de söyleyin sonra hemen. geri sayım başlasın :))
Transferi olucak arkadaslar dualarim sizinle.
günaydinn kizlarrr insallahh bebeklerimi alip gelecegim allahin izniyleseminay bu gün senin icinde dua edecem insallah ikimiz icinda hayirlisi lur hastaneden geldikten sonra konusalim lütfen?[/QUO
olur canım benım
senınde 2. deneme benım gibi galıba
çok degışık duygular ıçındeyım
Rabbım ikimize de herkese de hayırlısıyla nasıb etsin inşallah
OLdesin
ya varıs demelıymış transferde 707 kere bı yerde okumuştum
günaydinn kizlarrr insallahh bebeklerimi alip gelecegim allahin izniyleseminay bu gün senin icinde dua edecem insallah ikimiz icinda hayirlisi lur hastaneden geldikten sonra konusalim lütfen?[/QUO
olur canım benım
senınde 2. deneme benım gibi galıba
çok degışık duygular ıçındeyım
Rabbım ikimize de herkese de hayırlısıyla nasıb etsin inşallah
OLdesin
ya varıs demelıymış transferde 707 kere bı yerde okumuştum
EVET SEMINAY DUYGULARIM COK DEGISIK BZ BENI 3.DENMEM OLACAK O YÜÜZDENMI ARTIK BILMIYORUM COK KORKUYORUM BEN KESIN ÖLÜR DIYE DÜSÜNMÜSTÜM TABIKI RABBIM OL DERSE OLUR ALLAHA EMANET ETTIM IKISININ YASADISGINIDA AGLAYARAK ÖGRENDIM KIMSEYLE PAYLASAMADIM ESIM BILIYOR HIC KIMSE BILMIYOR TEK TEK ACIKLAMA YAPMAMAK ICIN KIMSEYE DEMIYORUZ SORUNUMUZUDA AILEMIZDE BASKA KIMSE BILMIYOR SATEN! BU SEFER KIMSEYE ANLATMADIM IYIKI BURA VAR UYKU TUTMADI RÜYAMDA HEP BEBEKLERLE UGRASTIM HAYRA CIKAR INSALLAHH YINEDE COK MUTLUYUM BZRAYA KADAR GELDIK TEVEKKÜL ALLAHTANN DUA EDECGIZ INSALLAH BIZDE ANNE OLURUM TÜMM ISTEYENLERRR
ben kaçtım bebıklerimi alayım ,herkese günaydııııııın