• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

hep dualarımdasınız teker teker aklıma geldikçe dua ediyorum allahım sizdende güzel haberfler almayı tez zamanda nasip etsin inşallah

inş canım inş rabbim bizlerede tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inş

canım zaten adetime nerden baksan 18 19 gün var yani transfere kadarki dönem 1 ayı bulacak yani o konuda doktorun doğru demiş para işini daha konuşmadım dedimya transferle belli olcak nasipse

benim doktorum canım pr.dr osman develioğlu canım doktorumdan çok memnunum
inşallah bu defa olacak havincim.... sana bol bol dua ediyorum.. ama malesef hala kanamam durmadı o yüzden namaz kılamıyorum.... ama senin transfere kadar geçer heralde.... çoookkk çokkk dua etcem sana arkadaşım...

amin canım inş. bir an önce hepimiz sağlıklı ve hayırlı bi şekilde yavrularımızı kucağımıza alırız en kısa zamanda inş.

canım rabbim büyük eğer bize bu çocuğu vermiyecek olsaydı bu yolu açmazdı bizim biraz sabıra ihtiyacımız var rabbimin izniyle inş bu tedavilerimiz son olacak bizlerde burda hamileyiz diye yazacağız canım

inşallah bu defa olacak havincim.... sana bol bol dua ediyorum.. ama malesef hala kanamam durmadı o yüzden namaz kılamıyorum.... ama senin transfere kadar geçer heralde.... çoookkk çokkk dua etcem sana arkadaşım...

canım benim rabbim razı olsun bende hep dua ediyom hep ezan okunduğunda ilk aklıma gelern sizsiniz namazda okuduğum kuranlarda hep sizede dua ediyom rabbim inş bu sefer dolduracak kucaklarımızı

kızlar uzun süredir giremiodum nasılda ilerlemiş sayfalar yaaa neler oldu bitti acaba
ama hamile kalanlar için allah sonuna erdirsin inş benim gibi olmuyanlar için bıkmak yok yola devam :D

canım benim ismi gibi yüreğide asil kardeşim nasılsın inş bıraz daha iyisindir rabbim bır daha böyle acı yaşatmaz inş sana

canım ben güzel haberlerle geldim inş rahim temiz çıktı sıkıntı yok rabbimin izniyle

Kuzucum iyiyim heralde bilemiyorum ki? Bugün bir iki arkadaşımla konuştum niye böyle sakinsin diyorlar. Bi eşimle göz göze gelince içim acıyor. Dün gece ben uyuyorum zannetti nasıl kıyıyım sana kuzum falan gibi bişeyler dedi nasıl yandı içim. Belli etmemeye çalışıyorum ama heralde kürtaj olup kanama olunca koparım gibi geliyo. Allah yardım etsin ne diyim ki? Bu arada sana çok çok sevindim içime su serptin valla. İnşallah bu bekleyişin son olur canım. Hayırlı haberler alırsın hep

evt canım aynen öyle ben memnundum merkezden ama negatiften sonra çok ilgisizlerdi onun için merkez değiştirdim bu duyduklarımdan sonra anladım ki doğru kararı vermişim inş. herşeyde vardır bi hayr

Daha önce hangi merkezde ve simdi hangi merkezdesin canim. insallah hayirli olur

Kuzucum iyiyim heralde bilemiyorum ki? Bugün bir iki arkadaşımla konuştum niye böyle sakinsin diyorlar. Bi eşimle göz göze gelince içim acıyor. Dün gece ben uyuyorum zannetti nasıl kıyıyım sana kuzum falan gibi bişeyler dedi nasıl yandı içim. Belli etmemeye çalışıyorum ama heralde kürtaj olup kanama olunca koparım gibi geliyo. Allah yardım etsin ne diyim ki? Bu arada sana çok çok sevindim içime su serptin valla. İnşallah bu bekleyişin son olur canım. Hayırlı haberler alırsın hep

asilim canım zor bir durum rabbim yaşatmasın rabbim içinin dinginliğini bozmasın rabbim sabrını metanetini arttırsın eşinede rabbim sabır versin tam kavuştum derken kaybettirmesin bir daha rabbim

canım sağol inş herşey bundan sonra güzel devam eder bebişlerimi sağlıklı alırım gelirim sıkı sıkı tutunurlar sağlıklı gelişip büyürler anne karnında rabbim hepimize taz zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin daha fazla arattırmasın inş

kızlar uzun süredir giremiodum nasılda ilerlemiş sayfalar yaaa neler oldu bitti acaba
ama hamile kalanlar için allah sonuna erdirsin inş benim gibi olmuyanlar için bıkmak yok yola devam :D

canım benim hoşgeldin özlettin kendini nasılsın nasipse yeni tedavine ne zaman başlıyacaksın evet dediğin gibi bıkmak yok yola devam rabbim tez zamanda kavuşturur bizi evlatlarımıza inş

Arkadaslar benim kafam cok karisik:(( ben iki merkezle 3. deneme icin görüstüm. rahim filmi cektirdim ve rahimde bir sorun cikmadi, tek tüpüm var sükür acik. 1. dr söyle dedi rahimde kücük bir polip yani et beni var alinmasinda fayda var etkilemeyebilirde ama alinmasi taraftariyim , gebelik asisinida tamemen parar tuzagi dedi. 2.dr da poliüin etkilememeyecegini emriyonun tutunma yerinde degil zarari yok normal her kadinada olur dedi, gebelik asisini sordugumda tekrarlayan basarisiz denemelerde %40 oraninda basariyi artirdigini söyledi. Ve arti bir masraf cikarmadi fiyata dahil dedi. Ben yine kararsiz kaldim, onca merkez düsünüp 2 ye düstüm simdi yine kararsizim.

canım benim hoşgeldin özlettin kendini nasılsın nasipse yeni tedavine ne zaman başlıyacaksın evet dediğin gibi bıkmak yok yola devam rabbim tez zamanda kavuşturur bizi evlatlarımıza inş

amin cnm valla ben bi süre herşeyden uzak durdum tv telefon da dahil sadece kendimi dinledim kitap okudum arınma sürecine girdim rahatlama yogası falan yaptım bedenimi yeniledim şimdi

burdayım inş 3 ay sonra tekrar başlıcaz bakalım hayırlısı hepimiz için dr sürekli aradı nasılsın iyimisn siye ona bile aramanıza gerek yok iyiyim ve hazır olduğum zaman gelmek istiyorum süre

vermenize gerek yok dedim ona bile yol verdim hahah :D

nihan hoşgeldin... bıkmadık yola devam... umarım sende bizim gibisindir...

amin cnm valla ben bi süre herşeyden uzak durdum tv telefon da dahil sadece kendimi dinledim kitap okudum arınma sürecine girdim rahatlama yogası falan yaptım bedenimi yeniledim şimdi

burdayım inş 3 ay sonra tekrar başlıcaz bakalım hayırlısı hepimiz için dr sürekli aradı nasılsın iyimisn siye ona bile aramanıza gerek yok iyiyim ve hazır olduğum zaman gelmek istiyorum süre

vermenize gerek yok dedim ona bile yol verdim hahah :D

Ne güzel arayip soran bir doktor, cok merak ettim kim bu dr. normalde negatiften sonra hic ilgilenmiyorlar da.

asilim canım zor bir durum rabbim yaşatmasın rabbim içinin dinginliğini bozmasın rabbim sabrını metanetini arttırsın eşinede rabbim sabır versin tam kavuştum derken kaybettirmesin bir daha rabbim

canım sağol inş herşey bundan sonra güzel devam eder bebişlerimi sağlıklı alırım gelirim sıkı sıkı tutunurlar sağlıklı gelişip büyürler anne karnında rabbim hepimize taz zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin daha fazla arattırmasın inş

Amin amin. Herşey bundan sonra güzel olur inşallah. Rabbim inancımızı ve umudumuzu elimizden almasın

nihan hoşgeldin... bıkmadık yola devam... umarım sende bizim gibisindir...

tabiki yaaa hatta toplu tepi yapalım görüşelim mesela ist oturanlar ben kendimi çok iyi hissediorum pozitif enerjiyle doluyum aysen cim asla olmuyacağına inanmıyorum hepimizin olcak ve biz burda yazdıklarımızı okuyup keşke bu kadar takmasaydık dicez görcen bak

tabiki yaaa hatta toplu tepi yapalım görüşelim mesela ist oturanlar ben kendimi çok iyi hissediorum pozitif enerjiyle doluyum aysen cim asla olmuyacağına inanmıyorum hepimizin olcak ve biz burda yazdıklarımızı okuyup keşke bu kadar takmasaydık dicez görcen bak

inşallah cnm... iyi geldi walla bi kaç gündür ..negatif yüklü geziyordum.. senin gibi toparlanmış birini görmek iyi geldi... ama kızlar özür dileyerek ayrılıyorum..sabah 7 de kalkcam..uykum geldi... malum hala alışamadığım mesaim var... işe gitcem :((((

Güzellikler hepinize iyi geceler. Bütün güzellikler sizinle olsun. Allah a emanetsiniz. Güzel haberlerde buluşmak dileğiyle

Back
X